Pagini

vineri, 23 iunie 2023

Trei Papi și Trei regate - Arhimandrit Elpidie Vaianakis


    Cu o neliniște profundă și cu mare tristețe în inima mea vă vorbesc din nou tuturor copiilor, pentru că, cu viteza fulgerului se petrec multe și mari evenimente pe tot pământul. Satana crede că a sosit timpul lui să conducă întreaga lume ca un împărat mondial.

În două perioade de timp se va manifesta lucrarea lui Lucifer și Dumnezeu va îngădui astfel să se nască, pentru ca în sfârșit să putem decide singuri, după ceea se va întâmpla, care va fi alegerea noastră. 

În prima perioadă de timp, înaintașii satanici ai lui Lucifer își vor prelua funcții de conducere pretutindeni și cu proiectele de lege antihriste vor legifera, vor domni națiunile hipnotizate care i-au ales. 

În cea de-a doua perioadă de timp, care va fi cea mai terifiantă, Antihrist va fi proclamat conducătorul Mondial al lumii și timp de 7 ani cu duhul tatălui său Lucifer împreună cu Profetul Mincinos va conduce întreaga lume. 

El va fi șeful Guvernului Mondial iar Profetul Mincinos al Bisericii Mondiale conducătorul satanic. Apoi mâna lui Dumnezeu îi va distruge pe amândoi împreună, pe Antihrist și pe Profetul Mincinos, într-un mod îngrozitor.

Până atunci, satana va spune cu viclenie tuturor că acum stăpânește lumea, dar aceasta va fi o mare minciună, pentru că numai Dumnezeu controlează totul pe pământ și în cer! Puterea lui satana este mare numai doar asupra celor care îl ascultă și îl urmează de bunăvoie pe căile păcatului, fără să se pocăiască.

Omul are un trup muritor și un suflet nemuritor, de aceea satana îi ispitește pe ambele să-i câștige pe fiecare om de pe pământ. Mai întâi încearcă să murdărească mintea și trupul cu fapte imorale și apoi, cu neîncrederea în Dumnezeu și disprețul față de poruncile divine, îl înșală pe om pentru a-l câștiga complet.

Prin lege și fără pedeapsă vor fi permise toate felurile de imoralități și perversiuni. Vai de copii atunci, căci în mocirla patimilor vor pieri, din nefericire, în fiecare zi. 

Dar vai și de părinții care îndrăznesc să spună copiilor lor ceva diferit. Statul, chipurile pentru a-i apăra, îi va adopta cu legi stricte și va înlătura autoritatea părintească de la părinții nefericiți. Nimeni nu-i va putea apăra pe copiii nefericiți, nici măcar Biserica, a cărei voce va fi complet redusă la tăcere. 

Politica și religia vor fi unite și nimeni din interiorul Bisericii nu va putea protesta în fața nedreptății, pentru că se va afla persecutat și fără salariu, în timp ce ca dușman al libertății va fi condamnat de toți. 

Atunci Biserica va fi împărțită în două, cea falsă și cea adevărată, iar în noi catacombe credincioșii se vor ruga și vor sluji. Persecuțiile se vor repeta și vor apărea mulțime de noi sfinți martiri.

Deci, pe măsură ce se apropie timpul, când Antihrist va apărea pe pământ, din ce în ce mai mulți lideri satanici ai lui Lucifer vor încerca să schimbe totul în Religie și Politică. 

Ultimele trei regate și ultimii trei Papi vor marca această perioadă, unde logica va fi inversată și va apărea omul robot. 

Internetul așa cum îl știm noi va fi desființat și va funcționa fără cabluri, cel nou care va apărea. Sateliții perfecționați cu inteligență artificială se vor ocupa de fiecare conexiune de pe pământ.

    Fiecare om va fi obligat cu noul internet al inteligenței artificiale să se conecteze, astfel încât cu numărul Antihristului pe care il va avea obligatoriu înăuntru lui, nicăieri nefericitul nu se va mai putea ascunde.

Atunci frecvențele radio vor fi folosite, ca cea mai teribilă armă care a existat vreodată pe pământ, pentru că va fi invizibilă și totuși la fel de necesară ca orice altceva pe acest pământ.

Sateliții cu inteligență artificială vor patrula necontenit în jurul pământului, iar frecvențele fiecăruia dintre noi vor fi detectate cu precizie, astfel încât niciunul dintre noi să nu se mai poată ascunde nicăieri.

Numai pe omul care crede în Dumnezeu din fericire nu îl va putea depista, pentru că în afară de faptul că nu va avea un cip în creier, credința și rugăciunea lui fierbinte vor crea cu puterea Duhului Sfânt un puternic scut de protecție, care într-un fel minunat îl va acoperi și îl va ghida. 

Acum, însă, totul va merge rapid și puternic. Primul dintre ultimele trei regate va apărea și primul dintre ultimii trei Papi va fi înlocuit.

    Acest Papă, care acum există deja și se pregătește să se retragă, va gusta mai întâi prăbușirea Imperiului de Vest și  va vedea slava crescândă a primului regat al Ursului .

Cu noul Papă, totul se va schimba pe pământ. El va fi puternic în diplomație, inteligență și lingușire, iar prin șantaj  secret prin viclenie îi va forța pe toți să se supună religios.

Pentru ideile sale, care vor fi îndrăznețe, el va provoca îndoieli cu privire la validitatea și sfințenia Sfintei Scripturi, de aceea va fi slavit de satana. Pentru ideile sale ambițioase despre libertatea religioasă, el va fi răsplătit și va fi întronat pe tronul religiei mondiale în calitate de Arhiereu mondial.

Atunci, în Biserica Mondială, tot ceea ce este acum satanic va fi acceptat și, în numele unei iubiri satanice înșelătoare, Lucifer va fi adorat ca un dumnezeu. Se va naște o mare schismă în biserică, pentru că adevărul lui Hristos va fi complet denaturat și adevărata Biserică a lui Hristos va fi persecutată.

 În perioada celui de-al doilea regat a Dragonului, adică China, toate aceste lucruri se vor întâmpla cu al doilea Papă. Cu toate acestea, înainte de sfârșitul domniei Împărăției Dragonului și al doilea Papă se va retrage și ultimul Profet Mincinos și prieten al Antihristului, pe tronul Bisericii Mondiale, va fi întronat.

Unic în cunoștințe și inteligență și cu un cip în minte, el va uimi întreaga lume cu înțelepciunea pe care o va afișa din egoismul său ascuns. Surpriza și admirația vor fi provocate de presupusele minuni pe care le va săvârși cu ajutorul tatălui său Lucifer, pe care îl adoră și i se închină în secret ca domn și dumnezeu încă de la o vârstă fragedă.

Ca un șarpe viclean în Biserica lui Hristos se va ascunde și în mari poziții ecleziastice se va urca repede.

Mare Profet mincinos va fi evidențiat  și ca al treilea și ultimul Papă va fi încoronat. Sfârșitul Împărăției Dragonului va vedea, unde China ,ca sistem politic, poate fi caracterizată doar ca precursor al lui Antihrist. 

După împărăția Dragonului, va apărea a treia și ultima împărăție a lumii, cea a Șarpelui, iar Profetul Mincinos îl va încununa pe regele Antihrist și conducătorul mondial al întregului pământ cu o slavă glorioasă și fără precedent.

Apoi, la un moment dat, în marele templu al Ierusalimului și într-o ceremonie oficială, pe care întreaga lume o va vedea la televizor, Profetul Mincinos îl va prezenta cu îndrăzneală pe Antihrist ca fiind adevăratul Hristos și va cere tuturor să-i se închine ca Dumnezeu.

De atunci înainte Antihrist și Profetul Mincinos vor merge împreună înainte și vor transforma întregul pământ în iad, pentru scurt timp din fericire.

Totuși, ca pregătire pentru tot ce se va întâmpla mai târziu, deja de la al doilea Papă totul despre adevărata credință și învățătură a lui Hristos va fi alterat. 

Viața imorală ca parte a libertății umane va fi recomandată și orice formă de imoralitate și perversie nu va mai fi etichetată drept păcat, ci va fi acceptată.

    Evanghelia lui Hristos va fi practic desființată, iar Biblia ca o carte teroristă care ofensează libertatea omului, de Biserica mondială și de Profetul mincinos va fi afurisită. 

Crucea lui Hristos va fi vânată și cu legi satanice va fi desființată. Oricine o poartă pe piept sau o face vizibilă, ca dușman și terorist al poporului va fi caracterizat.

Vor începe să o îndepărteze din bisericile creștine și mulți preoți și arhierei amăgiți vor fi ademeniți. Toți credincioșii își vor da seama atunci cine au fost adevărații Iuda care au trădat Biserica lui Hristos. 

    Dumnezeul meu, ce ani luciferici vin pe pământ, unde lumina adevărului cu întunericul minciunii va fi înlocuită! 

Miluiește-ne pe noi, Dumnezeul meu, în anii grei care vin acum pe pământ și nu ne lăsa să pierim, că în Tine nădăjduim. În brațele Tale dumnezeiești ascunde-ne cu dragoste, pentru că numai Ție din adâncul inimii ne închinăm ca Dumnezeu Tatăl!

    Bun venit celor ce vizionați canalul Mănăstirii Sfântului Apostol Filip !

    Prin postările pe care le face mănăstirea noastră, nădăjduim să vă bucurăm şi să vă înâlțăm sufletele, aducând faptele şi cuvintele părinților duhovniceşti în fața ochilor voştri şi în inimile voastre.

    Vă invităm să urmăriți și alte postări ale Mănăstirii Sfântul Apostol Filip-Adamclisi, pe conturile noastre:

Rumble:
https://rumble.com/user/ManastireaSfantuluiApostolFilipAdamclisi
YouTube:
https://youtube.com/channel/UCGAmk-lJklHuz8GkRid_UGQ
Facebook:
https://www.facebook.com/SfApFilipAdamclisi/
Blogger:

https://manastireasfantulapostolfilip.blogspot.com/?m=1 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu