Pagini

vineri, 2 iulie 2021

PRE-PECETEA ANTIHRISTULUI - interviu cu Părintele Arhimandrit ELPIDIE VAIANAKIS

 

INTERVIUL APOCALIPTIC AL PĂRINTELUI ELPIDIE 
CĂTRE REPORTERUL STEFANO DAMIANIDIS 
LA POSTUL DE RADIO FOCUS FM DIN SALONIC, 
DIN DE DATA DE 2/07/2021

-Sunt bucuros și onorat să găzduiesc un om precum Părintele Elpidie, care vine din frumoasă insulă Rodos,

Rodosul cel lipsit de turiști- dar să nu mai pomenesc aspectul acesta. Binecuvântați, Sfințite Părinte Elpidie !

-Domnul să te binecuvinteze, copilul meu ! Domnul să te binecuvinteze !

- Bine ați venit sănătos! Se întâmpă multe lucruri cu noi, zi de zi apare câte ceva. De exemplu, de ieri de la prânz de când am vorbit până astăzi de dimineață au apărut alte probleme.           

Ni se spune că nu vom putea să mergem în insule, în Rodos de pildă, dacă nu suntem vaccinați, sau dacă nu dăm o grămadă de bani ca să facem testul PCR.

Sunt anulate drepturile democratice. Părinte Elpidie, ce puteți să le transmiteți grecilor care vă ascultă în acest moment?

- Este adevărat că toată lumea acum este preocupată de vaccin și de virus. Pentru că virusul este ceva care atacă corpul nostru și ne îmbolnăvește. De aceea toți urăm de obicei semenilor noștri:„Să fiți sănatoși! Să trăiți!,”, și din acest comportament se întrevede dorința unică a omului contemporan de a avea o stare de sănătate bună.

Bineînțeles că de această dorință a omului se poate folosi oricine , ca să obțină ceea ce dorește.

Pe de altă parte mai este la mijloc și un vaccin care a promis multe, dar s-a arătat a fi un subiect controversat, deoarece, promite că te protejează, dar în același timp s-au întâmplat decese, reacții adverse puternice, înspăimântătoare reacții adverse, și multe alte urmări.

-Eu aș vrea să spun însă altceva, dacă îmi permiteți.

- Bineînțeles, bineînțeles.

- Subiectul vaccinului are doi parametri.

- Da.

- Primul are legătură doar cu materia, corpul nostru. Al doilea are legătură cu ceea ce ați spus dumneavoatră la început. Că unii au de câștigat din acest lucru. Este vorba de putere.

Ați comentat mai devreme despre puterea pe care o au unii, la nivel global. În momentul de față depinde de fiecare cum abordează subiectul vaccinării, ca să înțeleagă ce se întâmplă și ce se va întâmpla.

Dacă avem în vedere acum partea specială a temei, am tratat destul despre binecunoscuta pecete a lui Antihrist, și aș putea spune pentru prima oară oficial și hotărât

că acest vaccin, sau mai bine zis această serie de pre-vaccinuri este pre-pecetea, a ceea ce noi în Biserică numim: „pecetea lui Antihrist". Este o pre-pecete (înainte-pecete)!

Știți de ce? Pentru că pregătește organismul nostru, codul nostru genetic, să primească un număr cu care va putea să ne găsească oricine cu telefonul, în aeroport, peste tot, în tot locul.

Vom avea o pecete, un număr. Nu pecete, accentuez acest lucru, este vorba de o pre-pecete . O pre-pecete este acest lucru. Deja prin ea omul este localizat ușor.

Ca să vă dați mai bine seama despre cum stau lucrurile, vă voi spune o întâmplare: nepoata mea s-a dus la JUMBO, având telefonul mobil cu ea.  și știți ce a făcut? Mi-a povestit după aceea; „Unchiule, dacă îți spun ce am constatat, o să te prăpădești de râs!"

Ce-ai făcut? am întrebat-o.

„Am deschis bluetooth-ul și i-am găsit pe toți de acolo. Și pe cei care își făcuseră vaccinul și pe cei care nu-l făcuseră. Fiecare cu numărul său, cu codul său !"

Un șir de doisprezece numere, despărțite în două prin două puncte. Adică două gupe a câte șase numere.

Se amuză cu acest lucru, pentru că are o fiică care merge la școală, și de fiecare dată când își ia mobilul, imediat sunt localizați, cei vaccinați pe bluetooth.

 Vă dați seama că deja, fiecare om are un număr care-și pune amprenta pe ființa lui. Dar toate acestea nu înseamnă nimic dacă nu știm de ce vor să introducă acest număr.

Deși am urmărit foarte puține emisiuni până astăzi, pentru că nu am avut ocazia să urmăresc mai multe de acest gen...

(În acest moment linia telefonică s-a închis. Părintele însă revine)

- Părinte Elpidie?                                                                  

- Te aud, fiul meu! Te aud!

- Acum vă aud foarte clar! Îmi fac cruce, Părinte Elpidie, pentru că ne-am împotmolit cu telefoanele.

- Uite ce este, știința înaintează, și telefonul este un mijloc înfricoșător de comunicare între oameni. Dar să știți că și vaccinul va fi un mijloc înfricoșător de comunicare între toți oamenii și  conducerea mondială !

- Cu siguranță.

- Acest aspect este miezul tuturor subiectelor pe care vom discuta. Până acum toate discuțiile s-au legat de un virus, de un vaccin, pentru că, bineînțeles, pe toți ne interesează boala.

- Așa este.

- Însă acesta este un parametru al acestor evenimente, și nu-i interesează pe cei care conduc dacă noi îi judecăm sau nu. Dacă ne ocupăm cu acest parametru să nu credeți că îi deranjăm.

l-am deranja foarte mult, dacă ne-am da seama de al doilea parametru, pe care se luptă să-l păstreze ascuns. Da, ascuns! Ascuns!

- Care este acesta ?

- Aș vrea, dacă îmi dați voie, să mă ocup de acest parametru...

- Vă rog, vă rog !

- Deci, tema vaccinului este încă o încercare a celor care conduc lumea și, ca să subliniez mai precis, în această perioadă a unei pentarhii care controlează toată populația.

Pentarhia întunericului, așa cum am numit-o, care vrea prin orice cale, (am auzit de multe ori acest lucru, dar atunci nu credeam, nu puteam să credem) că vor să micșoreze populația planetei.

Nu-i așa?

- Cu siguranță!

- Vor să micșoreze populația, pentru că ne-am înmulțit prea mult, așa zic. Problema acestora însă. nu este doar să micșoreze populația. Nu-i preocupă doar să micșoreze populația.

Îi preocupă în primul rând, cum să controleze lumea! Da, cum se controleze lumea! Și cred că am ajuns la acel punct, cu ajutorul progresului înfricoșător al științei. Am găsit datele prin  care poate fi controlată.

 Ca să controleze lumea (populația), controlează mai întâi mintea, fiindcă fiecare om este ghidat de mintea sa. Αdică baza este mintea sa. Dacă controlezi mintea, controlezi omul. Nu-i așa ?!

- Așa este ?

- Așa este.

Dacă controlezi mintea omului, controlezi omul. Așadar, dacă controlezi toată mintea omenirii, controlezi toată omenirea.

Bineînțeles, omenirea înseamnă și trup și suflet. Adică știm că este trup, care are nevoi imense, anumite nevoi, cum ar fi: mâncarea, relația cu oamenii, sentimentele, toate acestea. Dar este și sufletul...

Deci elita aceasta, pentarhia întunericului, vrea să controleze populația în primul rând prin lucruri materiale, cum ar fi mâncarea, și deține modul de a o face. Spun așa pe scurt, ca să nu ne întindem prea mult.

Și în al doilea rând, care este pentru ei prioritar,  vor să controleze direcția minții, logica omului.  Au găsit acest mod.

Ca să reușească nu va fi într-un mod simplu. Trebuie să pătrundă în codul genetic al   omului, ca să-l controleze.

Codul genetic al omului, copilul meu, este..., așa cum este mintea într-un om, și conține două lucruri:

Cel dintâi este înțelepciunea naturală (înnăscută) care există în noi, astfel încât să știm cum să ne mișcăm mâinile, picioarele, cum să ne satisfacem nevoile fizice.

La momentul potrivit să ne fie foame, să dormim. Toate acestea sunt naturale, o înțelepciune înnascută.

Există și o altă înțelepciune. Aceasta pe care o procesează omul logic cu mintea sa. Adică, eu aleg deciziile. Acestea sunt deciziile noastre, nu este vorba despre o înțelepciune înnăscută.

Deci acum ce se întâmplă ? Conducătorul lumii, care este acceptat de filozofi și socialiști, care nu se ocupă de suflet,

care nu vor să creadă în duhul omului, dorește să se vorbească despre un guvern mondial, despre un conducător mondial, unul pentru toată planeta.

Dar noi toți oamenii Bisericii, care ne preocupăm de Biserică și de Cuvântul lui Dumnezeu și de profeții, nu vorbim de un conducător planetar.

Vorbim despre Antihrist, care pentru noi, Biserica, este acel lider și conducător care vrea să controleze lumea în locul lui Hristos.

Deci ce se întâmplă acum ? Sub aspect materialacest conducător planetar, ca să-l controleze pe om, trebuie să-i controleze sentimentele. Și toate acestea vrea să le atingă acum prin progresul științei.

În plan duhovnicesc, ca să-l controleze pe om, știți ce face satana? Când a decis, vă spun simplu ca să înțeleagă toată lumea, când s-a hotărât să se separe de Dumnezeu, Lucifer ce i-a spus cetei sale:

"Eu vreau să fiu dumnezeu! Deci, câți îmi veți urma?" Și cei care l-au urmat, știm ce au pățit.

Au căzut și s-au transformat în demoni, Lucifer a devenit demon și ceata lui draci. Aceștia din momentul în care au căzut, nu mai au puterea să se reîntoarcă.

Și îngerii, au cerut lui Dumnezeu să li se ia liberul arbitru, darul cel mai de preț pe care Creatorul putea să-l ofere oricărei creațuri.

Cu alte cuvinte darul de a alege fiecare singur ceea ce vrea.

- Alegerea liberă!

- Dumnezeu le-a dat-o, iar unii au folosit-o corect, alții au folosit-o rău. Unii au rămas îngeri, iar alții au devenit demoni.

Ce s-a întâmplat apoi? Când Dumnezeu a decis ca în locul lui Lucifer cel căzut și al diavolilor lui să plăsmuiască o altă creatură desăvârșită, adică omul, i-a dăruit exact același lucru, liberul arbitru. Și i-a spus; „De acum singur decizi ce vrei să faci. Dacă vrei, poți să Mă iubești pe Mine, ca Dumnezeul tău, sau dacă vrei, poți să urmezi răul!”

De aceea a și îngăduit, chiar dacă era în Rai, ia seama, ca răul să fie văzut așa cum era, înainte de a deveni șarpe. Și să i se dea mesajul: „Ce vrei ? Dumnezeu nu te iubește cu adevărat, pentru că nu vrea să devii dumnezeu".

Adică ceea ce visa Lucifer, le-a spus atunci oamenilor . Și omul ce a făcut ? A săvârșit din nou această greșeală dezastruoasă: să asculte de diavol! Acest lucru a avut ca urmare căderea, să fie scos din Rai.

- Facem chestia asta acum? Ascultăm de cineva acum?

- Auziți acum ce legătură are acest lucru cu vaccinul. O să vedeți, o să auziți ! Uitați ce se întâmplă.

Satana nu are posibilitatea de reîntoarcere. Omul are posibilitatea de reîntoarcere, prin pocăință, pentru că atunci când omul păcătuiește, chiar și în lanțurile diavolului dacă se află, imediat se reîntoarce prin căință.

Vă vorbesc acum din punct de vedere bisericesc, astfel încât să puteți înțelege ce înseamnă aceasta și din punct de vedere filosofic, umanist.

 Deci ce se întâmplă ? Satana nu poate să-i facă nimic omului. Singurul lucru pe care-l poate face este să intervină în codul genetic al omului,

care este controlat de către Dumnezeu și se află sub îndrumarea Sa duhovnicească, să-l schimbe și să-i urmeze lui, adică Satanei.

Pentru că atâta timp cât omul și-ar putea cere iertare, diavolul nu ar putea câștiga niciun om! Așa că trebuie să-i ia această posibilitate . 

Pentru a elimina această posibilitate, cu toate acestea, el a trebuit să facă altceva. Să intervină în codul genetic și să-l schimbe, știți ce anume? Mintea codului genetic. 

Atenție, aceasta este dublă. Una este cea (înnăscută) naturală , care face ca organismul să se miște lin, logic în tot și în toate. Adică și unul întârziat mintal și unul rău o are.

Îmi amintesc de   un satanist care spunea: „Eu sunt masca răului”. Νumai că zicea acest cuvânt, înseamnă că există și binele. Există diferența. 

Ce se întâmplă acum? Dacă Satana ar putea controla posibilitatea înțelepciunii al codului nostru genetic, l-ar cuceri pe om, adică nu și-ar mai putea cere iertare  pentru o greșeală.

Deci căderea omului este dublă.

 * Că a ieșit din rai, dar poate reveni prin cerere de iertare și

 * prin această catastrofă finală, care încă nu a început. Acum începe.

Și acolo merită acum să comentăm rolul vaccinului din punct de vedere bisericesc. Pentru că, dacă Satan reușește să-l facă pe om nepocăit, să-i controleze mintea, să-i controleze emoțiile, să controleze acele elemente care îl pregătesc pentru întoarcerea sa la Dumnezeu, ar putea controla lumea.

 Acest lucru cum era posibil ?! Trebuia să folosească inteligența lui Dumnezeu în oameni, prin știință!

Pentru că, știința medicală există, medicamente într-adevăr există, vaccinuri adevărate există, pentru că medicii ce sunt de fapt ? O parte a înțelepciunii lui Dumnezeu.

Când omul se îmbolnăvea, avea nevoie de medicamente și doctori buni. Chiar și Sfântul Evanghelist Luca era doctor!

- Adevărat!

- Așadar, înțelepciunea este de la Dumnezeul în medicamente. Satana știți ce face?

Nu poate să producă singur medicamentele sale. Nu le poate produce, dar știți ce face? Schimbă! Modifică!

Și acum folosește înțelepciunea lui Dumnezeu asupra acelor oameni de știință, care au scos toate acele indicii care ne-ar ajuta în diversele boli.

Le-ar folosi acum pentru a-și face propriul om, pe omul mutant!

Și acest lucru îl face prin cea mai puternică formă care există astăzi în știință, nanoparticulele. 

Până acum, dragă Stefane, când cineva se îmbolnăvea, medicul îi spunea: „Du-te să faci un RMN, să vezi ce se întâmplă”.

Așa că mergea la RMN și îl băgau într-o capsulă. În felul acesta  ieșea concluzia că ai boala asta, asta și asta. Nu-i asa?

- Așa este.

- Nu aceasta era procedura până de curând?

- Ba da.

- Acum ce se va întâmpla?  

O să vedeți și cred că Dumnezeu vă va da mulți ani pentru a vedea progresul stiinței.

-Să sperăm.

-Acum știința va merge și mai departe. Aparatul, care acum recunoaște tumorile, problemele unui corp, cu ajutorul rezonanței magnetice nucleare, acum nu va avea ca scop doar să detecteze și să informeze.

 Va avea și  o a doua funcție, care se datorează inteligenței artificiale, făcută de Dumnezeu doar în acest scop, care ne va informa și va activa nanoparticulele, care vor intra în organism și ca niște lucrători buni vor vindeca boala.

Acestea se vor întâmpla în viitorul apropiat, nu acum, eu nu voi apuca, nici tu nu cred că vei apuca. În felul acesta vor vindeca omul.

Dar această știință, care deja există, , este folosită în scop personal de toți acești doctori - oameni de știință, subordonați elitei satanice a pentarhiei întunericului, pentru a atinge țelul lor , acela de a stăpâni lumea!

Copilul meu, toate războaiele, toate aceste arme pe ce se bazează? Nu se bazează pe știință?

-Așa este.

 -Armele nucleare se bazează pe medicina nucleară. Toate aceste reușite care au ca scop salvarea omului, au reușit să le folosească oamenii vicleni, pentru a face arme și a ne distruge.

 Deci, ce se întâmplă acum? Vaccinul dacă nu îl abordați așa, nu veți înțelege nimic mai mult. Ceea ce se utilizează în prezent ... nu va fi doar un vaccin.

 Vor fi mai multe vaccinuri. Am spus că vor fi șapte vaccinuri la rând.

-Vor apărea și altele?

 -Da, o serie. Ce vor face? Nu îi deranjează vocile care protestează. Acest lucru nu îi privește. Sunt îngrijorați de ce se va întâmpla.

 Deci, ce vor face? Vor folosi nanoparticule, nu ca niște lucrători buni, care vindeca, ci ca niște lucrători răi, ca să contribuie la  dispariția speciei noastre sau reducerea populației, ca să spunem mai bine.

-Da.

-Și cum se va fi posibil acest lucru? Corpul nostru, copilul meu, corpul nostru uman, este ca o casă. Ai propria ta casă?

- Am, Slavă Domnului.

- Foarte bine. Știi cum a fost făcută această casă? Știi câți meșteri au trebuit să vină și să ți-o construiască?

 A trebuit să fie folosită betoniera pentru prepararea cimentului. A fost nevoie de zidar pentru a o construi de jur împrejur. A fost nevoie de electrician, instalator, zugrav și alții. A fost nevoie de mulți meșteri.

- Unul dacă nu și-ar fi făcut treaba ...

- Aceste nanoparticule au acest scop, la fel ca și muncitorii, fiecare va lucra în felul său.

 De aceea v-am spus că vor exista o mulțime de vaccinuri. Unul va descărca mai întâi betonul, celălalt va începe să construiască, celălalt va începe să pună instalațiile sanitare, electrice și așa mai departe.

 

Întelegi? De aceea ceea ce s-a început, nu se va opri. Dar, alta este problema.

- Spuneți-mi Părinte Elpidie.

- În acest moment are loc un genocid global! Copilul meu, dacă o viespe îți înțeapă corpul, știi ce se întâmplă? Însuși corpul nostru creează anticorpi, pentru a scoate acul.

Dar același lucru se va întâmpla acum și cu codul nostru genetic, cu intervenția umană asupra înțelepciunii divine a genomului nostru genetic.

Drept urmare, reacțiile naturale ale ADN-ului nostru vor provoca un rău atât de cumplit, care îi va surprinde pe medici, care, desigur, pentru prima dată încearcă acest lucru.

Este un experiment global și general, motiv pentru care nu au luat aprobare. Ați văzut vreun vaccin aprobat oficial?

 -Aprobare temporară.

-Temporară nu înseamnă nimic.

-Este la un stadiu experimental.

-Exact. Acum îl numim experimental.

 Va exista o astfel de reacție, încât oamenii de știință își vor freca ochii, când vom vedea oameni mergând că brusc, bum, vor cădea jos. Vor muri.

De aceea am spus de multe ori că preoții nu vor fi suficienți pentru a îngropa! Oamenii vor fi obligați să îngroape morții singuri!

Pentru că toate acestea (vaccinurile) sunt făcute astfel încât să nu-și arate rezultatele acum. Acum se văd doar la unii oameni vulnerabili, cu probleme imunologice ...

-Categorii de oameni.

-Da, bolnavi sau persoane la care dificultatea sistemului imunitar de a funcționa corect, le va aduce moarte rapidă, le va aduce efecte secundare înspăimântătoare și multe altele. Efectele secundare vor apărea după 2-3 ani, atunci vor începe cele esențiale.

Și atunci vom înțelege ce a spus Biblia în Apocalipsa. Hristos însuși a spus aceasta: „Când vine urâciunea pustiirii” și s-a referit la Antihrist ..., știi ce înseamnă urâciunea pustiirii? În timp de pace, nu de război, în timp de pace, vor muri miliarde de oameni!

Dar cum vor muri în timp de pace? Cu făcături, cu lucruri care vor mărturisi venirea lui Antihrist, ucigașul de oameni, dar și intenția sa de a deveni lider mondial.

De aceea, copilul meu, când avem evenimente importante, există lucruri care ne ghidează ca să le pricepem. Un exemplu vă voi spune:

Când s-a născut Hristos, nu a avut loc un recensământ? Împăratul a ordonat înregistrarea tuturor.

-Da.

-Nu s-a întâmplat așa?

-Așa s-a întâmplat.

-Toți oamenii din sat trebuiau să meargă și erau consecințe dacă nu mergeau!

-Dacă nu erau înregistrați.

-Așadar, a fost ușor pentru cineva să plece atât de departe, din Nazaret, și să meargă la Betleem pe propriile picioare, cu măgărușul lor? De ce (au plecat)? Aveau consecințe dacă nu mergeau (la înregistrare)! Recensământul s-a făcut.

După ce s-a făcut recensământul, prin înțelegerea dintre puterea politică și autoritatea religioasă de atunci, care l-a acceptat ​​la acea vreme, devenind primul de acest fel în timpul lui Cesar Augustus. Și apoi s-a întâmplat Nașterea lui Hristos.

În același mod, pentru că Satana copiază faptele lui Hristos, știi acum ce face? Face al doilea recensământ, un recensământ satanic, cu forța.

Voi îi întrebați, de ce trebuie să îl facă copii (vaccinul)?  Nu le înțelegeți scopul. Nu le pasă să vă salveze de virus. Vor să vă introducă un număr, o pre-pecete, care vă va controla!

Cu care te vor găsi! 5G te va localiza! De că a apărut 5G-ul?  Pentru distracție? De ce nu am avut viteze (de internet) până acum? Nu era bine ?

Te vor prinde cu toate acestea. Nepoata mea cu un telefon mobil simplu pe care îl are, cu bluetooth i-a localizat imediat pe cei (vaccinați) care erau lângă ea.

-Părinte Elpidie, pentru că a început să se limiteze timpul, vreau să vă întreb ceva care este foarte important și toți oamenii o avem în gând, care împărtășesc aceeași logică. De ce conducerea Bisericii are această atitudine?

-Vreau să cred, că, conducerea Bisericii probabil nu și-a dat seama de ceea ce se întâmplă. Pentru că într-adevăr există mulți oameni care nu își pot da seama, că astăzi trăim în timpurile antihristice și asităm la evenimente  anticreștine. Pe baza acestui lucru, am putea spune că nu știu. E rău că se amestecă acolo unde nu este treaba lor. Pentru că ar fi mai bine să se roage și să-I ceară Mila lui Dumnezeu. Dar cum să se roage lui Dumnezeu?

Cu ce Duh al lui Dumnezeu se vor ruga, când pe însuși Hristos, care este Neprihănit, l-au infectat! Când îți spune: „ia cu lingurița de plastic să te împărtășești, ca să nu te infectezi”.

Și numai acest lucru este blasfemia cea din urmă! Blasfemia cea din urmă este să crezi că Hristos te poate infecta!

Încă ceva: De ce îi spunem: purtare de mască? Trebuia să îi spunem: Îmbotnițare. Masca are legătură cu ochii. Masca se pune pe ochi cum făcea și Zoro.

S-ar fi enervat și ar fi fost gelos pe noi. Asta se numește botniță, copilul meu. Am pus-o ca să nu vorbim. Nu știu dacă mi se permite această frază.

-Așa este. Așa este.

-Altceva este masca și altceva este botnița.

În ceea ce privește  Biserica, care iese și  face pe judecătorul politic și spune lucruri care nu sunt adevărate, sunt de părere că aceste acțiuni nu sunt corecte.

Și trebuie să stăm să ne gândim, noi, duhovnicii, din toate categoriile, fie ierarhi, fie clerici obișnuiți, fie călugări, fie orice altceva, că știm din Biblie, că vor veni lupi grei, adică clerici, care nu vor supraveghea peste turma lor. Adică, dorința lor nu va fi aceea de a-și salva turma.  ..., pentru că alții i-au pus acolo!

Dar ei, spune, vor fi păstori răi și vor spune cuvinte, dar oamenii evlavioși care îl vor iubi pe Dumnezeu vor înțelege că nu sunt păstori.

Pentru că spune: „cel care nu este păstor” (Ioan 10:12) „oile nu îi urmează”,  și vor schimba drumul.

De aceea, ei înșiși să se gândească dacă nu cumva promoveză dorința Antihristului, de a aduce dezbinare în cadrul Bisericii!

Vor fi motivul pentru care neghina (pleava) va fi separată de grâu. Nu uitați că neghina și grâul sunt..

-Unul si același (un întreg).

-Unul si același. Se despart atunci când ne dăm seama că acest lucru este util, iar celălalt este inutil. Trebuie să avem grijă ca nu cumva în cele din urmă să jucam rolul ereticilor antihristi.

Știți câți arhierei au fost eretici? Dar Biserica i-a îndepărtat. Să știți că Satana vrea să lupte cu cele trei lucruri de bază care controlează iubirea creștină, duhul creștin.

Acestea trei, pe care le-am spus de multe ori și vreau să o repet, că lui Satana îi este foarte teamă, de Bobotează, de Învierea lui Hristos și de sărbătoarea Sfântului Duh, Rusaliile.

De Bobotează pentru că nu a vrut niciodată să fie revelat și să știe că Hristos este Fiul lui Dumnezeu. A dus război cu El timp de patruzeci de zile. L-a provocat pe Hristos în pustie să-i spună. „Ești Fiul lui Dumnezeu?”

Pentru că știa că dacă Hristos, Fiul lui Dumnezeu, va veni, atunci propria sa putere se va sfârși. Și liderii politici s-au împotrivit la săvârșirea sfințirii Apelor, iar oamenii Bisericii au acceptat hotărârea lor.

De aceea nu a avut loc sfințirea Apelor. Nimic nu a fost sfințit, deoarece sfințirea deranjează spiritul satanic să acționeze.

Al doilea, cu Învierea. Nu este teribil să știi că peste două ore va ieși coronavirusul și pe cei care sunt afară îi va lua cu el? Și au împiedicat ca Învierea lui Hristos să aibe loc Duminica!

Ba, chiar s-au străduit să ne convingă că, conform Scripturilor, așa ar trebui să fie. Nu trebuia să fie Duminica dimineata!

Adică a lovit în esență sărbătoarea înfrângerii lui Satana, a lui Lucifer, pentru că de Înviere puterea lui Satana a fost distrusă!

De aceea spunem în „Crez”, „Și a înviat a treia zi după Scripturi”.

Deci știți ce înseamnă, o ierarhie, niște oameni ai Bisericii să anuleze Biblia în sine?

Și își fac propriile Scripturi? Înțelegeți în ce epocă bisericească trăim și ce începe?

Aceasta are o legătură absolută, desigur, cu sclipirea, faimoasa sclipire a Bisericii, bineînțeles ca...

-Părintele Elpidie, Părinte Elpidie, numai puțin, pentru că timpul este limitat...

- Înțeleg, copilul meu.

-Să vă spun, numai puțin, ascultați-mă puțin, să fac o pauză comercială și .... să o continui? Grozav! Continuați, dacă puteți, mai avem 5 minute de vorbă, despre această sclipire, pentru că este foarte importantă pentru sclipirea Bisericii. Vă ascult. Bun, mi-au dat timp, aici al nostru, „șeful timpului”.

-Sclipirea Bisericii, copilul meu, este sclipirea Ortodoxiei. Dar când spunem Ortodoxie, nu ne referim la sensul îngust al termenului, doar Ortodoxia din Grecia, deoarece, din câte înțelegeți și dumneavoastră, Grecia a îngenuncheat înaintea diavolului.

-Da.

-Puțini sunt cei care au stat în picioare și cei rămași sunt deja persecutați.

Deci, despre ce ortodoxie din Grecia vorbim, care a schimbat chiar și Biblia, „Crezul”, despre ce vorbim? Deci, ce înseamnă sclipirea ortodoxiei?

Să ne întoarcem la epoca creștină timpurie, când chiar și fete și copii, au fost sacrificați pentru dragostea lor de Dumnezeu și credința lor în Sfânta Treime!

Eu am numele Elpidios care provine de la Elpida mea, de la o fetiță de 9-10 ani. Știi ce înseamnă o fetiță de 10 ani împreună cu surioara ei de 12 ani și cealaltă de 9 ani, să spună: „Nu, noi suntem creștini! Nu vrem să  jertfim idolilor! "

Și ce a spus Cezar? „Bine, aruncați niște tămâie acolo, să păcălim lumea acum și apoi mergeți acasă și să vă închinați lui Hristos”.

Și acestea au spus: „Nu, noi credem în Hristos și aceasta este credința noastră”. Și s-au sacrificat și au devenit sfinte!

Acum trebuie să ne întrebăm noi înșine, toți duhovnicii, arhierei, preoți, diaconi: Avem această credință a copiilor, care cu dragoste divină, s-au închinat lui Hristos și au luminat ortodoxia?

Când spunem Ortodoxie, ne referim la credința corectă în Sfânta Treime, Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt, și în Fiul care a înviat în a treia zi. Dacă nu le credem, atunci nu vorbim despre Ortodoxie.

Ei bine, această greșeală a fost făcută de mulți Catolici și mulți Ortodocși chiar acum.

Ce înseamnă sclipire? Sclipire înseamnă că ... evenimentele care vor urma, care vor fi oribile și sper că nu va trebui niciodată să comentez ce urmează de aici înainte, despre necredința și puțina credință a clerului și a laicilor, a politicienilor care, în timp ce se arată că sunt creștinii, de fapt sunt lideri creștini satanici!

Deci, ce se va întâmpla? Că, dacă nu schimbăm cursul, vom fi pierduți. Dar sclipirea se va întâmpla. Când spunem sclipire, înseamnă că ceva se stinge și lumina apare din nou.

-Da.

-Acum dvs ce înțelegi, că Biserica așa cum este, așa cum o trăim cu toții ...

-Se îndreaptă spre stingere.

-Exact. Este cea care îl exprimă pe Hristos?

- Așa cum este acum nu.

-Deci ne dăm seama și noi înșine. Ei bine, Dumnezeu va permite la scară globală să vadă ortodocși, catolici, toate statele ... pentru că odată noi catolicii și ortodocșii am fost una.

Acum suntem împărțiți. Credeți că și catolicii nu înțeleg marile greșeli care se întâmplă în propria lor Biserică?

Deci, sclipirea va veni după ce se va întâmpla, marele eveniment, pe care nu vreau să-l comentez în acest moment, nu avem nici timp, va fi o astfel de inundație-spirituală mondială, care va lua Catolici, Ortodocși, pe toți. Și atunci, și atunci ...

-Poate fi acest mare eveniment un cutremur?

-Un cutremur nu le schimbă, copilul meu, pe acestea.

Ceea ce se va întâmpla, ceea ce se va întâmpla, va avea o astfel de formă încât cei rămași vor căuta adevărul în starea sa inițială!

Adică în început, așa cum era „Crezul”, când a fost scris "Crezul". Catolicii vor deveni ortodocși, iar ortodocșii vor deveni mai ortodocși.

-Este aproape acest eveniment ?

-Atunci sclipirea (strălucirea) va începe la nivel planetar, se vor uni toți creștinii care îl vor iubi pe adevăratul Dumnezeu, Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt, cu dragoste divină, așa cum L-au iubit, mica mea Elpida, Agapi a mea (Sfânta Agapi), aceste Sfinte, Ecaterina, Marina, Hristina, Varvara. Ce au fost toate acestea? Fetițe de 15, 16, 17, 18 ani. Aceste fete, copilul meu, acești băieți mici, Gheorghe, Dimitrie, toți, îi vor rușina într-o bună zi pe liderii bisericii care se cred tari înaintea lui Dumnezeu și nu au înțeles că l-au umilit pe însuși Hristos ! L-au umilit pe însuși Hristos !

Au umilit Biserica! L-au făcut pe Hristos cel Imaculat, infectat! Ei stabilesc condiții și acceptă alegeri politice, ghidați de spiritul satanic și închid bisericile! 

Au mers atât de departe încât să interzică duhovnicilor să-și exercite dreptul la mărturisire! Să cunune! Să boteze! Cine are acest drept? Credeți că bisericile ne aparțin nouă, ierarhiei?

Ele aparțin lui Hristos! Biserica aparține lui Dumnezeu, copilul meu. Și când spunem Biserică, nu ne referim la cler. Ne referim la Hristos și la popor.

Nu au înțeles în tot acest timp, că ceea ce va urma, va fi marea sclipire. Pentru că peste tot în lume, peste tot în lume, îți spun ca să știi asta ...

Multă vreme aici, dar și în Africa când mă aflam, El o spunea și o spunea mereu, și mă întrebam: „Dar ce se va întâmpla? Ce se va întâmpla? Ce se va întampla?"

Vor fi astfel de evenimente încât tot ceea ce vedeți, construcția putredă, va fi demolată, ca pe vremea lui Ilie. Pe vremea lui llie știi, copilul meu, ce s-a întâmplat? Ilie era printre puținii care credeau cu adevărat.

Atât liderii, cât și clerul lor se schimbaseră cu toții. Se îndreptaseră către idoli. Știi ce poruncă i-a dat Dumnezeu lui Ilie să facă, când s-a întâmplat acea minune și au fost forțați să admită că unul este adevăratul Dumnezeu și nu idolii?

-Spuneți-mi.

-Dumnezeu i-a poruncit lui Ilie, să omoare pe cei 400 de preoți!!! Ați citit asta? Știți acest lucru?

-Nu, nu știam. Nu am știut.

-A decapitat 400 de preoți!

Aveți senzația că ceea ce a spus odată Paisie, Gheronda Paisie, și desigur l-am auzit eu , nu din ce am citit, din auzite . Spunea că Ilie își ascuțește cuțitele și se va începe de sus.

Va începe cu Arhiepiscopii și va merge la preoți, călugări și așa mai departe. Știi de ce? Pentru că toți aceștia au devenit cei mai lipsiți de respect dintre toți, așa cum spune părintele nostru Cosma (Sfântul Cosma Etolianul) .

Sfântul Cosma Etolianul ce a spus? În anii de urmă, cei mai nelegiuiți dintre toți vor fi preoții! Dar de ce ?

Aici trebuie să înțelegem că nu se referă la păcatul pe care îl comitem. Cu toții suntem păcătoși. Ci se referă la lipsa de respect față de cele sfinte! Iar lipsa de respect este, cea ce îl jignește pe adevăratul Dumnezeu.

Noi trebuie să ne întrebăm pe noi înșine, arhierei și preoți și călugări cu toții, suntem drepți înaintea lui Dumnezeu? Avem dragoste și iubire către Dumnezeu sau ar trebui să ne readucem aminte, să recitim, viețile acestor fete sfinte?

Citesc despre Caterina mea, Marina, Irini, Hristinoula, Elpidoula și spun: „Doamne, aș vrea să am puțin din credința asta, din iubirea asta!”. Aceștia aveau dragoste, copilul meu, pentru Dumnezeu.

Noi avem o dragoste atât de slabă, atât de urâtă, încât  numai că te gândești la ea, te și simți dezgustat. Se poate numi dragoste ceea ce simțim noi pentru Hristos? Spune-mi tu, dacă crezi că avem dragoste.

-Nu, este...

-Nu avem, copilul meu, dragoste. De aceea... mi-e frică de ce va urma!

Și o parte din ceea ce vin, mi-au fost dezvăluite. Crede-mă, de multe ori sunt trist ... Sunt foarte trist ...

Plâng și spun: „Dumnezeule, toate acestea se vor întâmpla cât trăiesc? Voi vedea toate aceste lucruri? „El a spus:„ Nu, nu vei vedea totul . Dar vei vedea o parte din cele cinci mari răni care vor veni în țara ta! "

Odată, când eram în Africa, într-un loc foarte dificil am zis: „Doamne, acestea o să le văd  în țara mea?”. În noaptea în care m-am dus să dorm, am avut aceste gânduri și eram foarte supărat.

Și parcă dormeam (un somn iepuresc). ..nici nu mai știu cum a fost. Știi că uneori visele, viziunile, sunt ciudate.

Am auzit o voce foarte dulce, o voce foarte dulce, dar atât de dulce… nu știu dacă există o persoană care să te iubească atât de mult și să-ți vorbească atât de dulce, atât de tandru și să-ți spună: „Copilul meu, pentru infidelitatea țării tale, care a devenit un stat creștin satanic, voi permite să vină cinci mari plăgi! Li se vor lua casele, copilul meu. Nu vor avea mâncare. Nu vor avea apă. "

M-am speriat în momentul acela, pentru că știu ce înseamă să nu ai apă. Am simțit acest lucru în Africa. „Nu vor avea nici electricitate, nici petrol (combustibil). - Cinci răni. "

Și după o vreme a adăugat încă două plăgi: "Voi permite, spune El, musulmanii să se răspândească în toată lumea, astfel încât să înțelegeți ce credință v-am dat, adevărată și nu ați acceptat-o.

Încontinuu Mă umiliți! ÎL degradați pe Fiul Meu! ÎL calomniați constant! Ați devenit mai defăimători decât ceilalți! Toată lumea va trăi în frică și se vor răspândi în toată Europa. Voi lăsa Islamul să se răspândească".

Și ultima ... "Și ultima, care este a șaptea, Dumnezeul meu? "- Voi permite războiul , copilul meu, în curtea casei voastre". Nu știu ce vrea să spună.

Și apoi am văzut alte lucruri, ce le vor face oamenilor în viitor. M-am îngrozit!

Dar m-am speriat când am văzut că oamenii vor face ceva copiilor iar Dumnezeu se va mânia atât de tare, încât nu va permite acest lucru și va aduce o mare distrugere! Mare dezastru!

Atât de mare încât... mă tem să o spun, Grecia va rămâne pe jumătate! Mi-e teamă să spun asta. Grecia, copilul meu, va rămâne jumătate din Grecia de astăzi și asta pentru necredința noastră. Dacă ne pocăim, totul se va schimba, spune El.

Dar ne vom pocăi, copilul meu?

-Greu, greu.

-Și spune: „Vreau să Mă iubești. Și spuneți tuturor copiilor voștri duhovnicești nu numai să Mă iubească; Să fie îndrăgostiți de Mine, așa cum fetele Mele erau îndrăgostite ”, a vrut să spună, de Elpida mea, Agapi mea, Pisti a mea, Varvara, Ecaterina  mea; „Și acestea sunt micile tale surori din cer. Iubește-le, pentru că cerul și pământul sunt una.

Și acum rugați-vă, copilul meu. Faceți un lanț mare de rugăciune. Spune-le tuturor copiilor tăi și lumii întregi, pentru că oamenii nu vor putea suporta ceea ce urmează. "Oamenii nu vor suporta!"

Și ceea ce va începe acum cu sănătatea oamenilor va fi teribil. Îți voi spune, copilul meu, dacă îmi permiteți, o ultimă viziune, pe care am avut-o acum, în ultimul timp cu unul dintre fii mei duhovnicești, căruia i-am spus: "Copilul meu, să nu vă grăbiți să faceți vaccinul."  O rudă de-a ei voia să facă vaccinul. Venea cineva din Atena să o convingă pe mama sa să se vaccineze.

Așadar, sora lui îmi zicea: „Ce să fac, Părinte? Ce ar trebui să fac acum? Cum pot reacționa? Și spun: „Copilul meu, nu-ți pot spune nimic. Rugați-vă la Dumnezeu să vă lumineze ”. Și în noaptea aceea, auzi ce s-a întâmplat!

De asemenea și eu, m-am rugat lui Dumnezeu: „Ce să le spun, Dumnezeul meu? Și chiar dacă le spun ceva,  vor face ceea ce vor ". Și în visul ei vede un lucru teribil:

Că acolo, în casa părinților lor, a venit o tornadă teribilă și înăuntrul ei a apărut Satana, Lucifer. Și apoi toate icoanele din casă, s-au întors invers. Nu mai putea vedea fața icoanelor. Vedea doar partea din spate a icoanelor.

Au întors fețele ca să nu vadă acest duh satanic. Și a șters acel vis. Și am spus ziua următoare: Pâna la urmă va fi un mare rău în această casa.

A venit (persoana din Atena), și apoi mama s-a vaccinat. Această întâmplare m-a speriat atât de mult încât am hotărât că nu o să mai spun nimic, pentru că uneori sunt și oameni de-ai noștri.

O altă întâmplare cu doi preoți, care a avut loc recent, pe care îi apreciam, dar nu știam ce făceau în secret. Un fiu duhovnicesc de-al meu vine și-mi spune: „Am avut un vis ciudat!

Parcă am auzit o voce dulce, care zicea că este Alfa și Omega, și nu știa „cine este acest Alfa și Omega ?” Și i-am explicat: „Copilul meu, Dumnezeu este!”

I-a spus: „Eu sunt Alfa și Omega! Să mergi și să-i spui acelui preot și celuilalt preot că ceea ce fac nu este pe placul Meu, și că vor vedea în curând consecințele lor destructive! Să se oprească din a-i omorâ pe copiii Mei!"

-Măcar să se oprească…!

-Și am aflat în cele din urmă, am căutat să aflu cine sunt acești oameni și ce au făcut. Și am descoperit că ei, ca părinți spirituali, și-au ajutat fiii duhovnicești să primească vaccinul. M-am speriat așa de mult. Nu știu ce să mai spun…

-Părinte Elpidie, astăzi ați fost ... cum să mă exprim? Chiar ne-ați pus pe gânduri astăzi…

-Copilul meu, nu vezi ce fac aceste vaccinuri? Veți vedea ce se va întâmpla mai târziu… Îmi pare rău pentru acești oameni ...

-Îmi pare rău, timpul emisiunii a expirat, părinte Elpidie. Îmi pare tare rău…

-Pe mine să mă iertați că v-am obosit atâta timp..!

-Nu, nu, nu spuneți asta. Vreau să ne dați binecuvântarea !

-Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți și rugați-l pe Dumnezeu, copilul meu, să vă lumineze.

Rugați-L pe Dumnezeu să vă lumineze…! Zilele grele abia încep... Zic că încep zilele grele pentru că atunci când a avut loc Învierea și ni s-a impus s-o facem mai devreme, am fost foarte trist.

M-am dus pe un deal, mă plimbam de colo colo și mă uitam în jos spre mare și ziceam: «Doamne, ce este asta?" Și așa cum eram, m-a răpit gândul, am izbucnit în plâns și am spus: „Cum am ajuns, eu, preot ortodox, să ascult de oricine care nu crede în Hristos, și să-l urmez?” Conducătorii noștri ne cer să-i urmăm, în timp ce ei nu-L urmează pe Hristos! Ne cer să-i iubim și să-i respectăm, în timp ce ei nu-L respectă pe Dumnezeu! În timp ce nu respectă Sfintele Scripturi!

Și Domnul mi-a spus înlăuntrul meu: „Tu Mă vei cinsti după cum este firesc, fiul meu, după cum se cuvine!”; Și într-adevăr, m-am dus și am făcut Învierea, așa cum a vrut El. Să mă persecute, să mă bage în închisoare, să facă cu mine ce vor!

-Acesta este lucrul cel mai important.

-Și în momentul în care slujeam, la un moment dat m-a răpit gândul.

Am fost atât de surprins, m-am speriat, nu știam ce să mai spun. Și ce mi-a spus Duhul lui Dumnezeu în minte? Mă uitam la Sfinții din fața mea și de parcă o voce dulce mi-a spus: „Până la Rusalii, până la Pogorârea Duhului Sfânt, vă voi îngădui să trăiti această sărbătoare în pace, numai vouă, copiilor Mei, care ați crezut în Mine și M-ați iubit cu adevărat, dându-vă Duhul Meu Sfânt; Iar pentru toți cei care nu M-au cinstit așa cum se cuvine și nu Mi-au cerut pe Duhul Sfânt, să te rogi mult, copilul Meu! Să faceți un lanț de rugăciune. Aceștia să aibă rabdare, căci voi rândui mulți preoți duhovnicești, nu doar să-i ajute, ci să adune rămășițele sufletelor lor!”

Și le-am spus tuturor fiilor mei duhovnicești: „Să cereți în ziua Duhului Sfânt, să cereți lui Dumnezeu să vă dea Duhul Său Cel Sfânt, ca să vă inunde inimile și să le umple de iubire divină. Pentru că fără dragoste dumnezeiască cum vom răbda tot ceea ce ce va urma? Doar un îndrăgostit poate suporta chinurile! Doar unul îndrăgostit…!

La fel ca o mamă care este îndrăgostită de bebelușul ei și care va face totul pentru a-și salva bebelușul.

Hristos a făcut la fel. El s-a jertfit ca o mamă pentru a ne mântui. Și noi, ca niște copii, ca niște prunci, trebuie să privim doar spre Mama noastră, să ne uităm numai spre Dumnezeu, pentru că El este Mama și Tatăl nostru.

Mi-a mai spus, îndeosebi, ..., copilul meu, ...și  poată toată lumea să spună că sunt un înșelat. De altfel sunt un înșelat… Un îndrăgostit este întotdeauna un înșelat.


Vă invităm să urmăriți și alte postări ale Mănăstirii Sfântul Apostol Filip-Adamclisipe conturile noastre:

Să știi că Dumnezeu nu ne cere o dragoste simplă. Dumnezeu ne cere o dragoste deplină.

„Totul va începe, fiul meu, după Pogorârea Duhului Sfânt…. După Poborârea Duhului Sfânt (Rusalii) și înainte de venirea sărbătorii Adormirii Împărătesei mele, Fecioara Maria, va începe totul”.

Nu știu, copilul meu...acestea...

-Binecuvântați-ne, Părinte, o să vorbim din nou…Vreau să vă mulțumesc foarte mult!

-Să fii binecuvântat, fiul meu!

-Vă mulțumesc.

-Dumnezeu să te binecuvânteze și să binecuvânteze lumea întreagă și să o lumineze! Să lumineze lumea ca să înțeleagă ceea ce trebuie să facă.

Copilul meu, oamenii nu-și administrează un vaccin în ființa lor, ci o otravă care-i va ucide.

-Vă mulțumesc foarte mult.

-Domnul cu tine, copilul meu!

-La revedere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu