Pagini

luni, 2 august 2021

În drum spre o închisoare mondială - Părintele Arhimandrit Elpidie Vaianakis


Interviul Arhim. Elpidie Vaianakis, către reporterul Stefanos Damianidis la postul de radio FOCUS 103 FM, din data de 02.08.2021 

      -Părintele Elpidie se află la celălalt capăt al liniei telefonice. Părinte Elpidie, bună dimineața! Bine ați venit la FOCUS FM, dați-ne binecuvântarea Sfinției Voastre.
      -Bună ziua, copilul meu! Fie ca toți să fiți fericiți și binecuvântați!
      -Încercăm, încercăm, încercăm din puteri. Lucrurile sunt dificile. Să avem o lună binecuvântată și Maica Domnului să fie cu noi.
      -Este cu noi, dar este nevoie să fim și noi cu ea.
      -Da, după putințele și după simțirile fiecăruia, nu? E necesar să fim alături de Ea.
      -Da, da, copilul meu.
      -Aș vrea să vorbim despre multe lucruri. În primul rând, vreau să vă spun, și ați văzut, într-adevăr mii de mesaje pe care le-am primit de la prietenii postului nostru FOCUS, care ne-au rugat să continuăm discuția, pe care am început-o data trecută, pentru că discursul dumneavoastră, ne-a șocat pe toți și a ajuns la inimile noastre. Asta vrem de la preoți, părinte Elpidie, să vorbească inimilor noastre, pentru că ducem lispă.
       -Ei bine, hai să vorbim puțin despre pan-religie, că tot se face atâta publicitate.
       -Dragul meu prieten, Stefan, această îngrijorare este mare pentru toți creștinii, pentru că trăim cu toții vremuri ciudate, când cuvântul Ortodoxiei nu mai pare a fi adevărat, pentru că nu vorbim doar despre cuvântul Ortodoxiei, cuvântul lui Hristos, Cuvântul Evangheliei, ci despre un adevăr pe care îl căutăm într-o unire mondială a tuturor religiilor, în ceea ce numim pan-religie.
        Dar, pentru a înțelege această problemă, aș vrea să nu rămânem doar la aparențe ci să vedem ce se ascunde în spatele ei. Pentru că ceea ce îmi spui acum despre pan-religie este doar o față a monedei. Moneda are două fețe.
        - Corect.
        - O parte se numește pan-religie. Cealaltă parte se numește guvern mondial absolut. E același lucru.
         -E același lucru.
         -Și dacă putem înțelege semnificația pan-religiei, vom înțelege și ceea ce se întâmplă la nivel global, ca uniune politică. De aceea a început Uniunea Europeană, celebra uniune și altele.
Așadar, eu aș dori să intrăm în miezul problemei. Să le lăsăm pe cele ce sunt la vedere ci să trecem la cele din ascuns.
         -Desigur.
         -La ceea ce este ascuns.
         -Asta ne dorim.
         -Noi, suntem șoricelul, bietul șoricel care caută puțină  brânzică de mâncat, pentru a-și trăi ziua. Și această brânzică, au pus-o într-un cușcă foarte frumoasă, o cușcă frumoasă, care nu arată ca o cușcă, ca să nu ne dăm seama. Aș putea spune ca este închisoarea mondială.
         Deci, a vorbi despre pan-religie sau a vorbi despre un guvern mondial nu este altceva decât să vorbim despre ceea ce se întâmplă în zilele noastre  încetul cu încetul,  crearea unei  închisori umane mondiale. Ați înteles?
         -Da.
         -Să le luăm pe rând ... pentru că am văzut că ai comentat acest lucru, cuvântul pan-religie.
Ce este în primul rând pan-religia?
         Pan-religia nu este ceea ce credem noi, o uniune a doctrinelor creștine. Adică, să se unească catolicismul, protestantismul, ortodoxia într-o Biserică universală a doctrinelor creștine. Nu, nu este asta. Este o pan-religie. Pan-religia înseamnă unirea tuturor religiilor existente, care de-a lungul timpului au avut conflicte religioase, au provocat războaie, au creat multe situații neplăcute.
Scopul este de a uni toate aceste religii, care, totuși, au ca scop final, capcana! Aceasta este brânzica.
Deci, să le luăm în ordine.
         -Ei vor practic să distrugă religiile și să creeze ceva nou. Pentru ei, religia nu este decât o formă de putere politică, care se folosește de  credință, și care trebuie unificată pentru a fi controlată.
         - Așa.
         - Dacă stăpânești credința, stăpânești lumea, copilul meu. Dacă controlezi credința omului, controlezi lumea. Noi, sub lumina revelatoare a Apocalipsei, putem înțelege ceea ce urmează și ce se întâmplă. Ceea ce vom spune în continuare ne va ajuta, să înțelegem de ce se face vaccinarea, de ce se insistă chiar și la copii! Pentru că aici este problema. Din momentul în care există decese, efecte secundare oribile și nimeni nu iese să spună: „Hei băieți, s-a întâmplat să moară cineva. Acest efect secundar s-a întâmplat", însemnă că sunt ascunse cu atenție și chiar cu amenințări, pentru că există un alt plan. Nu ne spune acest lucru logica comună?
         -Da.
         -Deci, noi aș vrea să intrăm în această logică a logicii, pentru că fiecare logică are o minte, care este fie negativă, fie pozitivă. Așa că ne vom ocupa de asta, astfel încât să putem înțelege cu toții ce se întâmplă în această perioadă.
         În primul rând, pentru că ați vorbit de pan-religie și pentru că vom vorbi despre cele două fețe ale monedei, dintre care una este pan-religia și cealaltă este puterea mondială, am două cuvinte de spus:
Că această putere mondială visează un lider mondial, pe care noi îl numim Antihrist.
Pan-religia este o uniune a bisericilor, o uniune a tuturor religiilor, condusă din nou de un lider ecleziastic, care va avea din nou un scop: să-l ajute pe Antihrist să-și atingă scopul.
         Când deschidem Apocalipsa (vă rog să mă lăsați să mă opresc la un capitol, asupra  unui singur verset) la  19, 20  aici observăm că se vorbește despre sfârșitul falsului profet și al antihristului:
„Și fiara a fost răpusă și, cu ea, proorocul mincinos, cel ce făcea înaintea ei semnele cu care amăgea pe cei ce s-au închinat chipului ei.” (Apocalipsa 19:20). Să explic pe înțelesul tuturor.
        -Da.
        -La final, fiara a fost prinsă împreună cu falsul profet, care a făcut false minuni și a forțat oamenii să se supună antihristului și puterilor sale. Deci, aici vedem că falsul profet joacă un rol: să-l ajute pe antihrist să rămână la putere și să supună întreaga lume la voia sa.
Cine este acum, acest profet fals ? Cine este? 
       Pentru a vedea cine este profetul fals, trebuie mai întâi să vedem cine este profetul. Profeții sunt toți aceia care profețesc venirea împărăției lui Dumnezeu și intrarea omului aceluia, care își va trăi viața după poruncile divine ale lui Dumnezeu, în Împărăția cerească, în Rai.
      Exact cu ceea ce se ocupă preoția, ierahia și preoția, adică arhiereii și preoții. Acesta este rolul lor de zi cu zi. Când noi, clericii, vorbim despre Sfânta Împărtășanie, despre Spovedanie, despre Sfintele Taine, ce facem de fapt? Proorocim și îi spunem celuilalt:
„Copilul meu, trăiește bine. Trăiește cu dragoste, după voia lui Dumnezeu. Trăiește cu bunătate, cu respect, pentru că toate acestea te vor ajuta să intri în Împărăția cerească! " Acesta este profetul.
Dar acum avem profet mincinos.
       -Da.
       -Ce înseamnă profetul fals? Cel care va spune: „Da, domnilor, cu toții puteți face tot ce doriți și tot ce va aduce bucurie. De ce? Pentru a trăi pe acest pământ, atenție… aici pe pământ, nu vorbește despre Împărăția Cerească, despre Rai, ci vorbește despre un regat pământesc și un paradis pământesc. Vom trăi în această viață ca regii, ca domnitorii, vom avea ceea ce vrem, vom face ceea ce vrem, vom fi bogați ”.
       Acestea sunt promisiunile antihristului, ca un Mesia, care va aduce pacea lumii, bunăstarea lumii și toate celelalte. Deci, vă dați seama că, pentru a înțelege problema zilelor noastre și ce se întâmplă cu aceste vaccinuri și cu numărul pe care îl primim, trebuie mai întâi să înțelegem cine este falsul profet și care este rolul Arhiereilor în acest joc al Satanei.
       În fiecare zi, Arhiereii și preoții, la fiecare Sfântă Liturghie, în fiecare act preoțesc, îl profețesc pe Împăratul adevărat al lumii, pe Iisus și Împărăția Sa cerească.
Pe de altă parte, ce spun profeții mincinoși? „Lasă-ți orice altceva. Cel despre care spunem că este Neprihănit, și ne sfințește și ne duce în Împărăția Sa, din păcate este infectat și trebuie să fim atenți !!!"
      Ratăcirea este așa de mare încât acea Persoană, pe care Dumnezeu a trimis-o pe pământ, adică Fiul Său, să se facă om pentru noi, Dumnezeu și om, să ne îndrume către Împărăția cerească, este defăimat și se demonstrează că nu este atât de Sfânt, nu este atât de Neprihănit, pentru că te poate infecta !!! "
Vă dați seama de amploarea rătăcirii?
      -Desigur.
      -Profeția este anulată automat și profeția mincinoasă este dezvăluită! De aceea, Satana știe foarte bine că, dacă îi câștigă de partea lui pe conducătorii ecleziastici, obține marea victorie și face ceea ce vrea!
      Poate îmi vei spune: „Chiar nu își dau seama, toți acești arhierei?”
      Vreau să cred că nu toți arhiereii sunt pe deplin conștienți de planurile geopolitice, problemele geopolitice, programele secrete satanice. De aceea nu îmi este ușor să îi învinuiesc.
      -Da.
      -Este… o să spun printr-un cuvânt simplu, o întâmplare simplă ...
      -Odată s-a întâmplat că două femei au venit să se spovedească. Amândouă erau desfrânate.
      -Prostituate.
      - Ieșeau regulat și se întrețineau... fiecare dintre ele având un copil. Una avea o fetiță, cealaltă un băiețel.
      -Așa.
       -Deci ce s-a întâmplat? Unul dintre copii și-a văzut mama. Și-a dat seama că mama ei era o prostituată și era foarte supărată. S-a întâmplat să ajungă la mine, să se spovedească și să-mi spună:
„Sunt foarte supărată, mi-a spus, pentru că am aflat că mama - i-a spus bineînțeles până la urmă - am aflat că face treaba asta pentru a câștiga o pâine. Dar o iubesc foarte mult și îi cer în permanență lui Dumnezeu să o ajute să se schimbe ”.
Și într-adevăr, la un moment dat, această mamă s-a schimbat, pentru că a venit  la mine, s-a mărturisit și mi-a spus: „Am făcut asta toată viața, dar îmi cer smerit iertare față de Dumnezeu”.
       Și mi-am spus: „Uite ce a făcut rugăciunea unui copil! A schimbat nebunia mamei sale și imoralitatea ei! " Lasă-mă să-ți spun acum despre cealaltă fată. Cealaltă fată avea un băiețel. Ei bine, băiețelul, privind viața mamei sale, s-a supărat și a spus: „Ei bine, ce ar trebui să fac? Asta e viața".
Chiar a luat puțin din modul de viața al ei. La un moment dat, mama sa a murit de o boală, o boală venerică. Și astfel acest tânăr a venit întâmplător la un moment dat, când era mai mare. A aflat despre mine, ne-am întâlnit și mi-a spus un vis teribil pe care l-a avut despre mama sa. Că a văzut-o... S-a schimbat apoi. S-a întristat. Nu și-a mai continuat viața păcătoasă. S-a căsătorit cu o fată bună și a intrat în rândul bisericii. Și așa a văzut în vis, că mama lui îl imploră să se roage pentru ea, pentru că arde și suferă!
        Înțelegi după toate acestea, la ce mă gândeam? Că nu putem judeca cu ușurință pe nimeni, nici pe arhierei, nici pe preoți, pe niciunul.
        Cu toate acestea, putem să nu judecăm, dar, în calitate de copii, îi putem pune pe gânduri:
„Părinte, faci bine, ceea ce faci? Este corect ceea ce se întâmplă? "
        -Exact.
        -Așadar aș dori cu simplitatea unui copil să vorbesc atât cu mirenii, cât și cu colegii mei preoți și mai ales cu părinții noștri duhovnicești, arhiereii. Să îi pună mai mult pe gânduri, cu vorbele mele. Aș vrea să le spun lor, dar și mie.
        Și aici începe acum discuția cu dumneata, dragă Stefane, care este capcana, în care am intrat în acest moment și ce ne pregătesc ei? Αcesta este subiectul nostru acum. Nu-i asa?
        -Bineînțeles, să ascultăm. Sigur, aceasta este problema noastră.
        -Ai spus mai înainte, înainte de a începe discuția noastră, că suntem într-o libertate îndoielnică. Nu ai spus asta?
       -Exact.
       -Libertatea îndoielnică, aceasta este exact principala preocupare. Cum apare această libertate îndoielnică? Cum a suferit ea această rană? Ce s-a întâmplat? Ce se întâmplă?
Știi că au existat multe războaie până acum. Care era scopul războaielor? Un lider mondial care vroia să preia puterea, să conducă prin forța armelor. Nu se întâmpla acest lucru?
      -Da, desigur.
      -Cu puterea armelor. În ultimul război l-am avut pe Hitler. Ce a fost Hitler? Un aspirant de a fi lider mondial, care a vrut să conducă lumea și a purtat războaie pe toată lungimea și lățimea pământului. Corect?
      -Corect.
     -Din Rusia până în Japonia peste tot, peste tot, peste tot. Ei bine, acești lideri nu au încetat să existe și vor trăi cu această viziune, că într-o zi vor conduce întreaga lume.
Problema începe acum. Până acum, puterea se făcea prin forța armelor. A fost impusă prin forța armelor. Corect?
     -Corect.
     - Dar acum nu se întâmplă așa. Acum există și alte modalități, mult mai puternice, mult mai stabile și mult mai sigure. Aici este inclusă marea problemă, care există acum la nivel global, „vaccinurile”.
Cu toții ne-am fixat atenția asupra posibilității de a ne proteja sau de a ne pune viața în pericol, în urma vaccinului. Desigur, printre milioanele de oameni vaccinați, s-au sesizat foarte multe decese, multe efecte adverse, despre care nu știm exact câte sunt . Unii zic că sunt foarte multe. Alții spun că sunt mai puține. Alții spun că după trei, patru, cinci ani, toți cei care vor fi vaccinați ... Vă spun acum ce se aude, nu ceea ce cred eu. Nu sunt medic.
      -Da.
      -Tot ce vă voi spune, va fi doar din punct de vedere ecleziastic.
      - Bine faceți. Asta ne dorim.
      -Toate celălalte sunt problemele pe care le discutăm, pe care le auzim cu toții, din grijă pentru viața noastră și pentru sufletul nostru.
Ei bine, toată lumea spune că după trei, patru ani, cinci ani, toți oamenii care au primit aceste vaccinuri vor avea mutații înfricoșătoare în ADN-ul lor, cu rezultate înfricoșătoare. Știți de ce? Pentru prima dată experimental, și îl spun experimental pentru că, în timp ce niciun vaccin nu a primit nici o aprobare relevantă (nu există o licență valabilă),  este impus în întreaga lume într-un mod dictatorial, ca toți oamenii să îl primească (vaccinul). Are vreun sens? Și în timp ce toate acestea sunt promovate de așa-numitele state democratice, nu putem numi altfel, decât o dictatură înfricoșătoare, teroristă, dictatură-democratică, sau mai bine zis satanică. Este de mirare cum de am reușit să împăcăm democrația cu dictatura teroristă.
      Dar, de fapt, doar acest lucru, nu ne pune pe gânduri: "De ce, măi copii, vor atât de mult să ne vaccineze?" Vă spun ce înțeleg cu mintea mea săracă, din punct de vedere ecleziastic, așa?
      -Da.
      -Ceea ce și-ar dori un aspirant monarh (lider), al cărui vis este să domine întreaga lume, ar fi să găsească o cale simplă, puternică și impunătoare prin care să o facă! Dacă este posibil, să fie important și să nu poate fi anulat. Până acum au crezut că o vor realiza cu puterea armelor și au făcut tot ce au făcut. Dar niciunul dintre ei nu a reușit. A reușit cineva? Toți au căzut .
      -Exact, nimeni nu a reușit.
      -Pentru că pot controla corpul impunând sentințe, sărăcie, moarte. Dar pot supune mintea?
      -Nu.
      -Mintea zboară mereu, este liberă și va face poezii frumoase, care vor stârni lumea să lupte pentru libertatea sa. Libertatea este baza!
Ce ne caracterizează ca copii ai lui Dumnezeu, ca ființe umane?
Este un cadou pe care toată lumea îl acceptă. Este libertatea, copilul meu.
      -Chiar (libertatea) de spirit.
      -Libertatea! Desigur, libertatea! Este voința liberă și depinde de tine să alegi ce vrei. Dar spune-mi, un animal de companie, are libertate?
     -Nu.
     -Toate animalele de companie sunt legate de gât cu ceva.
     -Stăpânul (le leagă).
     -Exact.
     -Lesa.
     -Așadar, au înțeles acest lucru și a trebuit să găsească, această super-armă, cu care vor putea câștiga și domina întreaga lume; Și acum asta aș vrea să vă dezvălui:
Această armă există de multă vreme, dar nu și-a dat nimeni seama. A devenit vizibilă doar când telefonul mobil a intrat în viața noastră. Și care era/este această armă? Frecvențele, copilul meu. Frecvențele! Noi acum, cum comunicăm între noi? Nu comunicăm prin frecvențe?
      -Da.
      -Aceasta, în opinia mea, frecvența, este cea mai mare descoperire din viața umană, deoarece aplicarea sa practică se extinde la toate felurile de viață pământească. Un exemplu:
Radioul nu folosește frecvențe?
     -Corect.
     -Televizorul nu este o frecvență?
     -Corect.
     -GPS-ul, telecomenzile ...
     -Și internetul, totul, totul, da.
     -Satelitul si totul, nu este?
     -Da.
     -Cum comunică NASA cu astronauții și sateliții? Nu comunică prin frecvențe?
     -Da, exact.
     -Deci vă dați seama ce este frecvența? De altfel,  frecvența a intrat și în serviciul medical, astfel încât ecografia, RMN-ul pe care îl facem, unde se bazează? Tot pe frecvență.
De fapt, medicina ne spune acum că toate elementele corpului emit o frecvență care, dacă o putem controla, îl poate vindeca pe om sau îl poate îmbolnăvi.
     -Sau îl poate controla.
     -Asta înseamnă, să-l controleze. Până acum, tratamentul se făcea cu medicamente prin intermediul pastilelor și a altor lucruri. Omului nebun care făcea năzbâtii, îi dădeam o pastilă și îl făceam legumă. Apoi făceam tot ce voiam cu dânsul. Dar ideea nu este să îl faci legumă. Ideea este să îl controlezi! Și asta a început cu o mulțime de experimente cu mult timp în urmă, experimente necunoscute, atât în ​​America, cât și în Rusia.
      Într-o zi, întâmplător un medic a venit să mă vadă.
      -Da.
      -Și ea a fost una dintre persoanele care au participat la astfel de experimente, într-un experiment rusesc, mai exact, și acesta mi-a spus că întreaga istorie a științei moderne se bazează pe două lucruri: frecvența și magnetismul. De aceea pământul are magneți: Polul Nord, Polul Sud. Vă dați seama că, dacă nu ar fi acești magneți, magnetismul, noi nu am exista?
     -Nu ar fi viață. Nu.
     -Exact. Deci, scopul principal este de a controla elementele de bază ale vieții, care sunt magnetismul, dar și frecvența care este comunicarea vieții. Ați inteles?
Ei bine, îmi spunea că rușii făceau niște experimente bazate pe frecvență și magnetism. Ea a participat la unul dintre aceste experimente, în care au pus niște obiecte magnetice, care erau conectate la un computer, iar când puneai mâinile pe aceste niveluri magnetice, sau chiar picioarele tale, transmiteau magnetism, transmiteau frecvența în computer și computerul îți spunea afecțiunile de care sufereai. Adică îți spunea ce boli ai și ce poți să pățești. Și îi spun:
     - Ei bine, de ce au făcut acest lucru rușii?
„Dar nu doar rușii sunt cei care o fac. Sunt, de asemenea, americani și în principal germani, europenii. Și japonezii, pentru că aceștia participă la programul NASA. "
Știi de ce? Vă dați seama, dacă o persoană se află pe o navă spațială, în spațiu, acolo oamenii sunt închiși într-o cutie de 3/3, zic așa, nu știu exact ce dimensiune au, pentru zile și luni. Ei nu ar fi deprimați? Nu ar avea probleme emoționale?
     -Logic.
     -Logic. Așadar, cu aceste experimente au reușit să controleze și să se transforme atimia, tristețea, supărarea, depresia, în bucurie, în veselie, în distracție și așa mai departe.
     -Control complet al minții. Control complet!
     -Da, exact. Dar acest lucru s-a făcut cu două elemente: pe baza magnetismului, ei au controlat frecvența, frecvențele omului.
     -Așa.
     -Când am auzit toate acestea, am fost foarte îngrijorat. Atunci era și vremea când am început să vorbim despre numere, despre vaccinuri care au un număr și așa mai departe și am înțeles dimensiunea planului lor. Adică, ca să spun mai simplu:
Care este planul unui aspirant monarh absolut, care vrea să conducă lumea și să spună: „Acum pot guverna cu forța”.
      Care este? „Voi da mai întâi un număr. Un număr. Dar cum să dau numărul? "
Prima fază a experimentului a fost făcută cu  telefonul mobil.
Spune-mi, domnule Stefane, oriunde te-ai afla, atâta timp cât ai telefonul mobil la tine, te pot găsi sau nu?
      -Oricând.
      -Așadar, acum sunteți detectabil, dar pe baza telefonului mobil.
Dacă vă uitați telefonul mobil sau îl aruncați sau îl lăsați în altă țară, vă pot găsi?
      -Încă nu.
      -Exact. Deci, din momentul în care au reușit să localizeze fiecare persoană prin intermediul telefonului mobil, acum următoarea fază a planului lor este să intre acum în corpul uman și să-l transforme într-un telefon mobil!
      - Da.
      - Vă dați seama?
      - Absolut.
      -În loc să caute telefonul dvs. mobil, ei vor căuta virusul pe care îl aveți în corp.
      -Transmiterea semnalului!
      - Înțelegi? Exact asta este, dar pe baza frecvențelor. Deci ce se întâmpă? Prima etapă a reușit, numărul cu telefonul mobil a reușit ...
      - Mai reușit de atât nu ar fi putut fi!
      -Da, da, așa este.
      -Chiar și copiii noștri au acum tablete și telefoane mobile.
      -Bineînțeles, nimeni nu se descurcă fără ele.
      -Și îmi pare rău, dar plătim cu generozitate pentru a avea acest telefon mobil. Nu-i așa?
      -Aceasta este printre ultimele probleme.
      -Adică greșeala este să plătești pentru a obține cel mai bun telefon mobil.
      -Aceasta este printre ultimele probleme.
      -Așadar, acum este nevoie să transforme omul într-o undă radio! Ce sunt frecvențele? Unde radio.
     -Da, da, unde radio.
     -Nu-i asa? Așa că trebuie să-l transforme pe om într-o undă radio. Și cum se va face acest lucru? Acest lucru se va face cu ceva care va intra în noi. Noi ca să avem un telefon mobil, trebuie să avem un SIM. Fără SIM, avem un număr?
     -Nu.
     -Nu se poate comunica la un telefon mobil pe care îl cumpărați de la o companie, dintr-un magazin. Trebuie întăi să introduceți cartela SIM. Prin urmare, scopul acestor preparate injectabile ar fi, mai întâi, să transforme omul într-o unitate mobilă, într-o unitate mobilă și în a doua fază să introducă SIM-ul, care va transmite. Știți, la început, bateriile de la telefoane, le puneam și le scoteam. Acum la toate telefoanele mobile nu poți să introduci sau să scoți bateria. Sunt permanent înăuntru.
     -Sunt integrate.
     -Același lucru se va întâmpla cu SIM-ul. Acum introducem și scoatem cartela SIM. În viitorul apropiat, foarte curând, nu veți cumpăra un SIM. Veți primi numărul direct și automat prin internet, mobil va fi activat. Vă dați seama ?
     Deci, ce înseamnă acest lucru, număr și frecvență?
     Cu numărul vom fi localizați peste tot. Dar problema nu este localizarea. Problema este mult mai profundă. De asemenea, trebuie să aibă loc, coordonarea. Cu alte cuvinte, să ne coordonăm ca număr, cu faimoasa fiară, computerul lor, care ne va găsi oricând! Nu doar ne va localiza, ci ne va îndruma! Adică ce va face? Ne va sincroniza cu alegerile lor!
     - Da.
     -Înțelegeți?
     Acum cu un număr devenim numărul statului, iar după actualizare, cu această frecvență pe care numărul nostru o va transmite în corpul nostru, devenim numărul celui care are computerul, cu care ne poate controla și căruia deja, îi vom aparține! Aș vrea să notați acest lucru. Vom aparține, pentru că nu vom putea scoate acest număr!
     Toți acei oameni care au primit acum un vaccin și un număr. Și vedem, cu telefoanele lor mobile găsesc numerele.
     De fapt, 5G, dacă nu mă înșel, a lansat și o reclamă, care a arătat imediat, când puneau telefonul mobil pe corpul unde a fost făcut vaccinul, apărea un număr!
     -Da, așa este.
     -Corect?
     -Corect.
     -Înțelegi ce înseamnă să ai un număr în interiorul tău și să nu știi unde exact se află acest număr pentru a-l scoate?
     -Libertate îndoielnică.
    -Se află în mâinile tale? E în picioare? Este în cap? Unde este acest număr? Nimeni nu stie. Dar există în interiorul omului. Aceast lucru nu este anularea libertății? Adică cu ce se deosebește faptul că într-o zi cineva va reuși să ne controleze complet și vom fi numerotați, de o închisoare globală?
      Adică, care este diferența dintre această viață  pe care ne-o pregătesc, cu o închisoare?
Când intri în închisoare, primul pe care îl fac este să-ți fie desființate, sau mai bine zis să fie suspendate pentru o perioadă de timp, drepturile. Sau mai bine zis totalitatea drepturilor omului.
      -Corect?
      -Corect. Da, libertățile.
      -Adică, gata. Vă aflați în puterea discreționară a directorului închisorilor, ca să spun simplu.
      -Așa este. Asta ne fac.
      -Al doilea lucru: Când mergi la închisoare, nu-ți dau un număr?
      -Normal, da.
      -Cum te cheamă acolo în închisoare? Cu numele sau numărul tău?
      -Cu numărul tău, cu numărul tău.
      -Deci vă dați seama că se pregătește închisoarea mondială, care va avea aceleași caracteristici ca o închisoare naturală! Nu vom avea libertate și nu vom avea persoană.
      -Părinte Elpidie, părinte ...
      -Adică, omul va fi transformat dintr-o persoană, așa cum ne-a făcut Dumnezeu înaintea Lui, într-un număr! Ce va fi acest număr? Ce va fi acest număr? Să o spun?
Va fi o parte mecanică, o componentă numerotată, fiți atenți, componenta numerotată a unui computer  fiară, care ne va controla viața!
     -Da.
     -Dacă noi vrem asta, să îl luăm. Cei care doresc să obțină brânza, lasă-i să intre în capcană și să se bucure de toată această situație care va domina după aceea.
Într-adevăr, asta vrem? Asta a venit Dumnezeu să facă? De aceea l-a trimis pe Hristos să ne spună că suntem oameni! Suntem persoane sfinte! Dumnezeu vrea să ne aibă fericiți, bucuroși în libertate absolută. Orice ne privează de libertatea absolută, acolo suntem pierduți. Acolo îl slujim cu adevărat pe Satana.
       Și acum vin să-i întreb pe dragii mei prieteni, preoții, colegii mei, preoții și părinții noștri duhovnicești, arhiereii, pe care îi respectăm și așa mai departe. Nu îi putem critica cu ușurință din cauza ignoranței. Există copilul meu, o voi spune în cuvinte simple, există astăzi criminali care nu știu. Dar există și ucigași intenționați. Nu-i asa?
      -Așa este.
      -Dar există și ucigași stupizi. Deci, fiecare dintre noi trebuie să ia în considerare acum cui aparținem: Ucigașilor în plină cunoștință, cum ar fi această pentarhie a întunericului și liderii satanici, noi acum de care categorie aparținem? A ucigașilor, fără să știe, când îi îndemnăm pe alții și le spunem „luați-l să vă salvați!” sau a ucigașilor din prostie?
       Acesta este un lucru pe care fiecare îl va cerceta singur despre sine. Nu eu sunt cel care poate spune cine este și cine nu.
       Aș vrea doar să-i întreb pe toți acești colegi preoți și pe părinții noștri spirituali, pe arhierei, dacă nu cumva greșesc. Poate că nu fac ceea ce trebuie. Nu cumva a reușit Satana să-i prindă prin diverse amenințări, cu diferite promisiuni, cu diverse trucuri, în planul său satanic de a se ridica la puterea mondială într-o zi.
       Ai văzut ce spune în Apocalipsa? Spune că falsul profet a făcut minuni și i-a convins pe oameni să slujească Antihristului.
Tot felul de profeți ai Bisericii noastre, precum marii arhiereii și preoții, trebuie să ia în considerare că linia (granița) este foarte mică, dacă trec de ea se fac profeți mincinoși, ascultători ai antihristului, al sistemului politicÎnțelegeți acest lucru?
      -Înțeleg complet acest lucru, părinte Elpidie. Înțeleg. Spuneți-mi puțin vă rog, pentru că mă întreabă foarte mulți ascultători. Când vom începe să vedem lucrurile să se întâmple la noi în țara, pentru că ultima dată ne-ați spus, unele evenimente care vor începe după 15 august și mărturisesc că îngrijorarea ascultătorilor este evidentă?
       -Ei bine, aș vrea să vă vorbesc legat de aceasta, despre rolul Turciei în planul mondial al pentarhiei satanice a întunericului.
        Pentru ca toate acestea să se întâmple, trebuie să aibă loc tulburări globale. Schimbări globale! Și răsturnarea globală are mult de-a face cu statul Turcia, cu Islamul, statul Turcia și Erdogan, care are jocuri cu rușii, cu chinezii, cu europenii și promovează toate acestea și nimeni nu poate face nimic, pentru că este promovat și susținut de pentarhia întunericului.
Și spun aceasta, deoarece cele trei coaliții principale, precum Rusia, China, Europa și America, (ultimele două sunt ca și una) nu îl pot face puternic, ca lider. Adică, acesta servește la câteva proiecte importante.
       Și spun trei coaliții, pentru că până și vaccinurile, dragul meu Stefane, s-au împărțit în trei bucăți mari. De exemplu. Rusia are Sputnik-ul, China îl are pe al său și Europa cu America are ale sale. AstraZeneca, Johnson & Jonson, are Moderna și așa mai departe. Știți de ce? Pentru că încercarea de a impune puterea mondială trebuie făcută de statele care vor încerca să devină liderii aspiranți ai evenimentelor mondiale și a monarhiei absolute.
Rusia vrea aceasta să domine. Ai impresia că nu există un număr în Sputnik?
       -Exista în toate.
       -De aceea, europenii nu îl doresc. Europenii nu vor ca Sputnik să fie introdus în Europa.
       -E un alt șef acolo.
       -Da, pentru că v-am spus, cine are „numărul de frecvență”, va fi controlat de statul care i l-a dat! Înțelegi asta?
       -Așa, așa, absolut.
       -Și de aceea îl impun astăzi chiar și copiilor.
Aceste evenimente mondiale au început cu mult timp în urmă, doar că suntem prea orbi ca să le vedem. Credeți că pentarhia întunericului nu folosește în prezent Turcia și pe Erdogan pentru a reconstrui propriile interese, statele existente și coalițiile?
Erdogan, copilul meu, stă la baza planurilor lor. De aceea, în videoclipurile oculte pe care le realizează, pentru a vorbi cu antihristul, folosesc foarte mult steagul turcesc. Știi asta sau nu?
       -Nu, nu stiu. Steagul Turciei?
       -Desigur. Drapelul Turciei și rolul Islamului în lume, pentru a realiza criza globală. Știți de ce?
Vă voi spune simplu. Antihristul este o persoană, pe care îl visează statele că va veni într-o bună zi, ca un mesia, să le aducă pacea, să le aducă o mie de lucruri. De aceea evreii îl așteaptă pe Mesia. Musulmanii pe Mahdi. Budiștii pe Maitreya. Hinduismul pe Kalki. Taoismul pe Li Hong. Teosofia, ocultismul și masoneria, pe Marele Învățător al universului, pe care îl venerează în diferitele lor adunări.
Credeți că este întâmplător faptul că statuia lui Baphomet, Satana, înaltă de doi metri și jumătate, cu doi copii lângă el, este ridicată în fața unei clădiri guvernamentale din Kansas, SUA?
       -Probabil că nu.
       -Nimic nu este întâmplător. Ei bine, acest om care ar trebui să tulbure statele și să aducă haos pentru a începe repornirea ...
Când zicem haos la ce ne referim? O catastrofă. Dar catastrofă în ce? Eu dacă am o casă veche, sau pe care o consider veche și trebuie să construiesc una nouă, trebuie să o demolez.
       -Da.
       -Nu-i asa?
Deci cine ar putea demola toate statele la nivel global chiar acum și să intre în toate statele, în toate lungimile și lățimile, în afară de Erdogan? Spuneți-mi adevarul. În Africa, în Asia, în Caucazul lui Putin și în Europa, Erdogan este amestecat. Este sau nu?
      -Este. Fără discuție.
      -Da. Deci pe acesta nu poate să îl deranjeze nimeni, până când liderii pentarhiei, care îl consideră util, vor vedea că acum rolul său s-a încheiat. Iar când se va termina utilitatea lui, îl vor distruge.
      -Deci, părinte Elpidie ...
      -Acum a început dezastrul, copilul meu. Incendiile Turciei sunt începutul acestor evenimente despre care vă vorbesc.
      -Deci, părinte Elpidie, aș vrea în doar două minute, pentru că nu mai am timp și sunt într-adevăr trist că timpul trece atât de repede, atunci când vorbiți dumnevoastră.
      -Sunt vorbăreț și ...
      -Le spuneți foarte bine. Doar două minute pentru a ne oferi un stigmat. În doar două minute, vă rog, pentru a încheia conversația noastră.
      -Voi vorbi despre Maica Domnului.
      -Da da.
      -În acest moment bisericile Ei sunt închise. Mama este cel mai prețios lucru pe care îl avem în viața noastră. Ca și în Biserică, Maica lui Hristos este totul pentru noi. Ea este Mama noastră. Am închis bisericile. Nu vom mai face cu ușurință rugăciuni (paraclise) împreună, în biserica Ei.
Dar Ea ne roagă și ne spune:
„Copiii mei, nu-mi faceți Mie paraclise (rugăciuni). Eu vă rog, ascultați-L până la urmă pe Fiul meu! Ascultați-L pe Fiul meu și reveniți-vă în fire! Tot ceea ce El vă spune, copiilor Săi, este să vă deschideți ochii și să înțelegeți ce capcane vă pregătește Satana și voi nu înțelegeți! "
Eu aș dori să îi rog pe toți creștinii, cei care cred în adevăratul Hristos, chiar acum să-și transforme casele în mici biserici și toți să citească Paraclisul în casele lor! Nu ar trebui să existe nicio casă în acest moment, în care să nu se audă Paraclisul Maicii noastre, Fecioara Maria, și rugăciunea către Dumnezeu.
Dacă facem asta, copilul meu, vom fi salvați de ceea ce urmează, care nu vreau să spun ce este. Doar că, unul dintre semne este că în ziua  Proorocului Ilie, Proorocul Ilie a primit putere de la Dumnezeu, din nou, timp de trei ani și jumătate pentru a lăsa lumea să sufere într-o mie de feluri, în diferite feluri.
         -Pentru trei ani și jumătate?
         -Unul dintre ele este focul care va începe peste tot în lume, atât în ​​patria noastră, cât și în Turcia. Este prima formă. Apoi, va urma apa și va urma imediat vuietul subteran al fiarei, care va răsturna state și națiuni și patria noastră și tot.
        -Da.
        -Nu pot să vă spun nimic mai mult și din cauza timpului, dar și pentru că Dumnezeu nu vrea să ne spună aceste lucruri acum, ci să le vedem.
Dacă politicienii continuă tot așa cu biserici închise, dacă continuă arhiereii înșelați, nu toți, ci doar cei care au rătăcit și au șantajat lumea, nu cu arme și provizii duhovnicești, ci cu presupusele vindecări ale vaccinurilor în curând, politicienii vor vedea patria suferind, iar ecleziasticii vor vedea Biserica prăbușindu-se din cauza lor, și devind una nouă, iar totul se va schimba.
       -Da.
       -Dar eu, în fiecare zi, îți voi spune acest lucru și vor fi ultimele mele cuvinte din acestă emisiune:
Că stau în fiecare seară și de multe ori inima îmi plânge pentru ce se va întâmpla ... Și alaltăieri cu pixul în mână scriam o mică poezie cu durere în inimă, pentru cele ce urmează, pe care nu pot să le spun și cu acesta aș vrea să termin, dacă îmi permiteți...
        -Desigur.
-„O, biata mea patrie dulce,
țară mică, dar și foarte frumoasă,
în care fără griji, trăiesc copiii tăi
și nu îți văd dușmanii tăi?
Îți smulg zestrile cu înșelăciune,
bogăția și insulele tale
și cu naivitate îi lași,
să-ți fure chiar și inima!
Trezește-te din letargie te implor
și gândește-te la ce îți spun acum,
înainte ca răul care vine mare să devină
iar tu, ca o văduvă flămândă, vei rămâne.
Cu înșelăciune și ipocrizie îți promit viață
și au semănat moartea în trupul tău sărac.
Te-ai gândit la cât de mică vei deveni,când vei 
îngropa cu lacrimi pe fiecare dintre copiii tăi ?
O, patria mea obosită și săracă,
cât de săracă vei mai deveni,
întrucât din prostie nu vrei să îngenunchezi
și să-L slujești în sfârșit pe adevăratul tău Dumnezeu.
O săracă patrie, dulcea mea Grecie,
de acum înainte plâng peste dărâmături,
care sunt deja făcute de cei care acum te trădează
iar vrăjmașilor tăi te lasă pradă ușoară.
Milostivește-te, Dumnezeule, te implor,
și salvează-mi țara de la prăpastie,
condusă de lideri, înșelători și răi,
credincioșii unei conduceri secrete, satanice!
Smerește-ne, Doamne, așa cum meritam,
dar nu ne distruge.
Întreaga țară speră acum în Tine ".
 
       Asta am vrut să-ți spun, dragă Stefane ...
       -Să avem binecuvântarea Sfinției Voastre, Părintele meu!
       -Dumnezeu să fie cu tine, copilul meu, și cu toți grecii.
       -Doamne Ajută ! Mulțumesc foarte mult.


Vă invităm să urmăriți și alte postări ale Mănăstirii Sfântul Apostol Filip-Adamclisipe conturile noastre:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu