miercuri, 19 ianuarie 2022

Amărăciunea lui Dumnezeu, Tatăl nostru - Cuvinte relatate de Părintele Arhimandrit Elpidie Vaianakis, în decembrie 2012

 

Amărăciunea lui Dumnezeu, Tatăl nostru

Cuvinte de dragoste trimise de Dumnezeu Tatăl,

tuturor copiilor Săi care se luptă pe pământ în anii Apocalipsei 

(Relatate de Părintele Arhimandrit Elpidie Vaianakis, în decembrie 2012)

Traducere din limba greacă: Mănăstitrea Sfântul Apostol Filip - Adamclisi

        Iubiții mei copii, iubiții mei crinișori, aș vrea să puteți să simțiți cât de mult vă iubesc. Cât de mult vă iubesc. Voi sunteți pântecele Mele, odată ce ați ieșit din inima Mea, de aceea fiecare dintre voi are un loc acolo care îl așteaptă. Credeți aceasta, copiii Mei, vă spun asta fiecăruia dintre voi.

        Fiul Meu, fiica Mea, Eu te-am născut. Din pântecele Meu ai ieșit și ai luat carne și oase în pântecele pe care Eu l-am ales, ca să fie însărcinată. Chiar și părinții tăi naturali sunt copiii Mei, scoși din inima Mea. Așa că, acolo vă aștept pe toți să vă întoarceți, deoarece aceasta este cu adevărat împărăția voastră.

        Tot ce am este al vostru. Ceea ce am creat cu mare înțelepciune, vi l-am dăruit cu mare încredere, ca să-l folosiți cu dragoste, ca să se bucure inima voastră și din adâncurile ei să iasă numai dragoste pentru Mine și recunoștință. 

        Nu v-am cerut nimic în schimb, decât doar ceea ce așteaptă un părinte de la copilul său. Dragostea, încrederea și ascultarea lui. Dar ce-Mi dați din toate acestea? Uitați-vă, adânc în inima voastră și spuneți-Mi, Mă iubiți? Aveți încredere în mine? Mă ascultați?

         Ah, comorile mele! Vă voi răspunde Eu, pentru că pot să văd ce ascunde inima voastră. Nu copiii Mei iubiți. Nu Mă iubiți. Nu aveți încredere în mine. Nu Mă ascultați. Dar iarăși iubiții Mei crinișori, nu vă nedreptățesc și caut să găsesc motive să vă îndreptățesc. Sunteți oameni slabi și puteți iubi ceea ce ochii voștri pot vedea, ceea ce urechile voastre pot auzi. Puteți îmbrățișa, ceea ce cu afecțiune pot cuprinde mâinile voastre. Astfel v-am creat iubiții Mei, pentru că în Rai, fiul și fiica Mea, Mă vedeau, Mă ascultau, de aceea au putut să Mă iubească, să se încreadă în Mine și să Mă asculte. Și îi umpleam cu propriul Meu duh, cu propria Mea iubire, ca să fie fericiți. Și atunci am simțit ceea ce simt pentru propriul Meu Fiu, pentru dulcele Meu Iisus. Am simțit că sunt Tatăl și Mama voastră, pentru că în inima Mea, pentru propria Mea făptură, inima Îmi bătea patern și matern.

          Atât de mult v-am ascuns și vă ascund în inima Mea, așa cum voi ascundeți propriul copil în brațele vostre. Aceeași fericire pe care o simte o mamă, atunci când își are copilul pus la sân, alăptând nectarul afecțiunii ei, aceeași dragoste simt și eu pentru voi, copiii Mei, pentru că voi sunteți pruncii Mei, iar Eu sunt Părintele vostru, Tatăl vostru și mama voastră. 

          Eu nu Vă cer nimic copiii Mei, decât să Mă priviți în ochi, așa cum Eu vă privesc. Să Mă Iubiți, așa cum vă iubesc și Eu. Să-Mi simțiți bătăile inimii si să vă lasați inima să bată cu dragoste pentru Mine. Aceasta va fi fericirea Mea. Să Mă iubească mărgăritarele Mele, așa cum vă iubește, ca o mamă, inima Mea Divină.

          Foarte mult v-am iubit, copiii Mei, dar satana a văzut asta și, din mare invidie, a vrut să-mi ia copiii de lângă Mine, experimentând dragostea, încrederea și ascultarea lor.

          Le-a spus că nu-i iubesc, pentru că dacă i-aș iubi, i-aș lăsa să facă ce vor ei în raiul pe care le-am dăruit. Și atunci copiii Mei l-au crezut și imediat dragostea și încrederea lor în Mine a fost zdruncinată și aceasta a adus neascultarea de voia Mea, rezultând moartea, care a fost despărțirea noastră.

          Dar nu cumva el face asta și acum, cu voi toți, copiii Mei? Nu vă spune că nu vă iubesc, pentru că dacă v-aș iubi v-aș lăsa liberi să gustați fiecare plăcere? Nu vă spune să nu aveți încredere în Mine și singuri să aveți grijă de voi, pentru că Eu aș fi îndepărtat și crud? Oare nu vă spune să nu vă supuneți legilor bunăvoinței și a iubirii, deoarece cu acestea veți pierde mereu și veți fi ultimii?

         Ah, chipurile Mele dulci, spuneți-Mi adevărul, care dintre copiii Mei aleși, pe care îi numiți sfinți și care au ales de bunăvoie ultimul loc în timp ce au trăit, nu au câștigat viața adevărată și nu se bucură acum de dulceața Raiului?!

          V-am promis că atâta timp cât sunteți în inima Mea, vă voi umple de bucurie. Asta fac. Nimeni nu se poate plânge că a fost în inima Mea și a trăit nefericit.

          Dar acum, voi înșivă v-ați hotărât să ieșiți de acolo și ați ales răul în loc de bine, nefericirea, în loc de fericire, întristarea, în loc de calm.

            Eu v-am dat pace și nu ați acceptat-o. Dușmanul vă dă durere și voi îl urmați.

            V-am dat scară să urcați din nou în Cer și voi preferați să folosiți această scară pentru a coborî în Iad. 

            De ce M-ați izgonit din inimile voastre și îl urmați pe satana? De ce mă forțați să fac ceva ce nu vreau să fac? De ce Mă forțați să las puterea lui satan să se extindă? Vreau să-mi spuneți ce v-am făcut de Mă izgoniți atât de ușor și nebunesc.

           Când Îmi cobor ochii spre pământ, pentru a-i vedea la față pe copiii Mei, constat cu durere că sunt puțini cei care Mă privesc în ochi și Îmi spun: suntem aici Tatăl Meu, și tânjim după o mângâiere a Ta, o îmbrățișare părintească, un sărut al Tău.

           Puțini sunt copiii care vor să se unească cu Mine. Care vor să intre în inima Mea și să și-o deschidă pe a lor, pentru a Mă închide [în inima lor] și aceștia cu dragoste. Restul, nu se uită niciodată în sus. Predați plăcerilor și căutărilor carnale, ei aleargă să găsească bucurii pământești, să-și petreacă timpul.

          Satana a reușit să-i convingă că nu exist, că nu am nevoie de ei și nici ei nu au nevoie de Mine.

         În cel mai bun caz, dacă își dedică cinci minute pe zi să spună un «Tatăl nostru», rapid și fără măcar să-și trimită inima în ceruri, și-au făcut datoria față de Mine și pot continua în mod inconștient și deschis, modul în care trăiesc.

          Gândiți-vă, copiii mei, la întristarea Inimii mele dumnezeiești când îl aud pe satana spunându-mi:

• Acestia sunt ai mei. Ziua pe care le-ai dat-o, are 24 de ore și pe majoritatea acestor ore mi le dedică, trăind neîngrădit, fără bariere, cu crize, stres și neglijență...

Nu mă deranjează să îți acorde cinci minute pentru a spune ceva ce nici măcar nu cred.

• Îți spun că ești Tatăl lor, care locuiește în ceruri. Dar dacă ar crede asta, te-ar căuta toată ziua, să îi binecuvântezi și să îi înveți voia Ta.

• Îți cer să faci voia Ta atât în ​​cer, cât și pe pământ, dar ei înșiși fac în fiecare zi ceea ce le șoptesc eu la ureche sau pe care îi fac să-si dorească, prin dorințele pe care le pun în inimile lor.

• Îți cer pâinea cea de toate zilele și asta e tot ce își doresc cu adevărat de la tine. Să le dai ceea ce au nevoie pentru a trăi și a continua să mă slăvească. De fapt, ei cer asta și dacă nu le dai, atunci te blestemă. Apoi îți cer să-i ierți așa cum își iartă ei frații, adică deloc. Chiar dacă Tu ai vrut să te arăți milostiv, din moment ce ei nu sunt pentru alții, nu ai dreptul să o faci, după ce le-ai spus să facă, dacă o fac, să o faci și Tu.

• Îți cer să nu îi lăși să cadă în ispite, ci să-i aperi de mine, în momentul în care, ei mă țin strâns și nu mă lasă să plec.

• Ei înșiși îmi permit să intru în casele lor și mi-au dedicat cea mai proeminentă și frumoasă locație a casei lor (se referă la televizor) și de acolo, mă întâmpină zilnic și își lasă simțurile inundate de demonii mei satanici. Așa trece în esența sufletului lor, voința mea, ura, prostituția, pofta, ambiția, gelozia, răzbunarea, anomalia și tot ce este împotriva voinței tale.

• Ce ai realizat cu dragostea ta? Ai mișcat măcar pe unul dintre copiii tăi? Chiar și cei care spun că te iubesc, cad ușor atunci când îi încerc.

• Cei ce-i invocă pe blestemații tăi mi se împotrivesc mai tare (satana se referă la Sfinții lui Dumnezeu) care atâta timp cât au trăit pe pământ, în dragostea ta, m-au alungat pe mine și pe cei care-i cheamă pe slujitorii voștri nebuni, (aici se referă la îngeri) pe cei care n-au înțeles că dacă m-ar urma pe mine ar avea întreaga lume ca a lor, au auzit doar vocea tunătoare a lui Mihail și au rămas în spatele lui, lângă el, ca niște sclavi să te slujească și nu liberi în slava și libertatea pe care o dobândește cineva departe de tine.

• Ia-ți cerșetorule firimiturile. Până la urmă, și aceste firimituri pe care ți le dau, ți le dau într-un mod atât de disprețuitor, încât te înjunghie în inimă, în loc să te facă fericit.

• Ascultă cuvintele false în bătaie de joc, pe care ți le spun în grabă, și în cele din urmă, hotărăște-te să-i lași să se piardă, deoarece ei au fost primii care te-au părăsit.

         Ah, copiii Mei, cât de mult Mă doare inima când aud aceste cuvinte satanice, dar ele ascund multe adevăruri.

         Atunci, cu adevărat, ca un cerșetor rănit, caut să găsesc chiar și o inimă care arde de dragoste pentru Mine și pe măsură ce o găsesc îi spun: Nu-mi pasă de greșelile tale Copilul meu, le iert pe toate, este suficient să simt că inima ta numai pentru Mine bate. Numai pe Mine mă iubește și dorește. Ascunde-Mă acolo, ca pe un copil și lasă-mă și pe Mine să te țin strâns, ca o mamă. Doar dă-mi inima ta și Eu îți voi da totul.

        Într-adevăr, v-am dat totul. Toată creația Mea, la picioarele voastre. Voi să fiți conducătorii, pentru că sunteți copiii Mei. Pântecele Mele. Îngerii mei.

         Dar nu v-am pregătit doar acestea. După moartea voastră temporară, vă așteaptă adevărata voastră patrie. Moștenirea voastră. Împărăția Mea cerească, acolo unde, ca, copiii ai Mei, îngerii vă vor sluji și în haine albe strălucitoare vă vor îmbrăca sufletul și vă vor aduce înaintea tronului Meu, ca să vedeți slava Mea și să fiți părtași.

Și voi ce faceți comorile Mele? Mă alungați în cel mai umilitor mod și vă dedicați inima celui care vă invidiază și vă cere sufletul, să-l arunce acolo unde domnește. În focul veșnic, să ardă, și cu atât mai mult să Mă amărească.

         Eu, Cel fără de sfârșit și Puternicul, devin cel mai neputincios și ultimul. Îi văd pe copiii Mei pierduți unul după altul și nu am dreptul să-i ajut, de vreme ce pe altul țin în brațe.

         Copiii mei, credeți că sunteți puternici, că stăpâniți totul, pentru că așa v-a convins, dar dacă îmi las puțin mânia mea să se reverse și vedeți natura revoltându-se în jurul vostru, atunci neputincioși strigați la Mine să vă salvez.

         Dacă aș lăsa ochii voștri să îl vadă pe satana ținându-vă strâns, ar ieși sufletul vostru de frică, dar pentru că nu îngădui asta, voi înșivă îi luați pe copiii voștri, tot ce aveți mai de preț și îi lasăți înaintea tronului său, ca să-i învețe și acela să îi dirijeze, prin televizor și prin intermediul oricărui alt media modern camuflat pe care îl are.

        Dacă l-ați vedea și v-ar cere să îi dați sufletul vostru și a celor pe care îi iubiți, cu siguranță nu ați face-o și el știe asta. De aceea are grijă ca prin diferite trucuri diavolești să reușească. Și într-adevăr a reușit.

       Poate stăpâni în inimile copiilor voștri și îi poate călători în jurul lumii, în timp ce voi credeți că sunt în siguranță în camera lor.

       Dar, în realitate, ei sunt expuși, în cele mai rele și pervertite moduri în care proprii săi adepți satanici îi pândesc pentru a-i înșela. Chiar dacă vor să vorbească cu prietenii lor și cu oamenii lor, [cel rău] a reușit să îi pună să facă acest lucru, prin propria sa lume controlată.

         Vă lasă să credeți că puteși să vă închinați Dumnezeului vostru, dar în același timp să gustați și ce acela vă oferă.

         Nu cere exclusivitate, pentru că știe că atunci va pierde, dar încearcă foarte insidios să o câștige. Și nu a reușit?! Dacă te gândești la felul în care îți petreci ziua, vei înțelege cui aparții.

         Notați pe o foaie de hârtie orele pe care le petreceți cu el, trăind așa cum te-a învățat.

Câte ore dedici comentariilor și crizelor inutile.

Câte ore ascultărilor diavolești.

Cât timp gastrimarghiei și substanțelor nocive care stăpânesc corpul și îl fac neputincios și nestăpânit, zăbovind în patimile trupești.

Câte ore nesfârșite îți infectează sufletul prin ochii tăi, care delăsat la televizor, observă tot ce este murdar și imoral, care vă umflă egoismul și ambiția, încercând să vă convingă că totul este permis și nu trebuie să trăiești cu bariere dacă vrei să reușești în viața ta.

          De asemenea, notează momentele în care te vei gândi la Mine și îmi vei spune un cuvânt și ce anume te motivează să faci asta.

Va fi oare un «mulțumesc» pentru tot ceea ce vă dau? Și dacă spuneți asta, va veni din inima voastră, sau va fi ceva formal?

Va fi oare un «te iubesc»? Și dacă o spuneți, o veți simți, sau o veți spune pentru că cineva v-a convins că Îmi place să aud asta?

Va fi o simplă rugăciune ca să Îmi arătați cum că vă bazați puțin pe Mine? Și asta de ce?! Nu cumva de frică să nu pățiți ceva rău, sau că pierdeți complet legătura cu Mine, pentru ca atunci când aveți nevoie de ceva, să vă pot auzi?! Sau va fi doar o cerere pentru ceva, care credeți că ar trebui să vă dau, ca Tată care Sunt?

           Aveți grijă, ca satana să nu vă convingă, că orele pe care le petreceți vorbind despre Mine îmi sunt total plăcute.

          Mulți dintre voi aveți gelozie și egoism ascunse în inima voastră și acestea se manifestă prin viața voastră, făcând cuvintele voastre de necrezut.

          Nimeni nu poate vorbi despre Mine, Dumnezeul Iubirii infinite, decât dacă El este iubire. Chiar și iubita Mea fiică Maria, care a avut multă dragoste și milă pentru întreaga lume și M-a cunoscut bine, nu a vorbit niciodată despre Mine decât prin exemplul ei. Ea a preferat să vorbească cu Mine.

         Iar voi, copiii Mei, dacă vedeți pe cineva pretinzând că Mă cunoaște și vorbește despre Mine, dar ascunde gelozie și egoism, nu doar să nu-l ascultați, ci să stați departe de el, pentru că numai rău și tristețe vă poate aduce în inima voastră.

           Așa că, cercetați-vă și notați timpul pe care Mi-l dedicați. Cunosc deja rezultatul, pentru că îl trăiesc în fiecare zi.

          Cei care vor fi surprinși, veți fi voi, atunci când veți compara momentele care Îmi aparțin, cu cele pe care subconștient le dedicați lui satan. Atunci veți vedea cum trăiti și veți întelege în brațele cui vă aflați.     

          Dacă trăiți după voia Mea, atunci veți avea pace în inima voastră, pentru că veți fi în brațele Mele. Dar dacă trăiți în minciună, în răutate și în imoralitate, atunci veți avea neliniște în inimă, pentru că veți trăi în propria lui îmbrățișare demonică.

         Voi, dragii mei copii, veți alege pe cel care vă va cuceri sufletul.

         Celui care vă veți preda simțurile, acela vă va primi într-o zi când veți părăsi această viață temporară.

         Dacă ceea ce descoperiți vă liniștește, atunci continuați să trăiți așa cum o faceți deja. Dar dacă vă problematizează, atunci schimbați-vă obiceiurile. Găsiți curajul să vă impuneți la voi înșivă și la copiii voștri, așa cum o voi face și Eu.

         Ca o mamă iubitoare și ca un Dumnezeu al Iubirii infinite și al Smereniei, aș putea îndura umilința pe care Mi-o faceți zi de zi, lăsându-l pe satana să Mă numească cerșetor al iubirii voastre, din moment ce sunt cu adevărat.

         Dar atunci și voi, propriile Mele chipuri, veți deveni cerșetori neînsemnati și neputincioși și satana vă va nimici. Inima mea împărătească nu va putea suporta aceasta, de aceea voi redeveni Domnul tare și puternic care sunt într-adevăr, pentru ca și voi să deveniți copiii mei nobili. Vă voi revendica de la satan și nu-l voi lăsa să vă fure inimile.

           Acela, vrea să semene peste tot răul, panica și pustiirea. Și îl voi lăsa. Dar, copiii care Mă vor mărturisi acum cu curaj și dragoste jertfelnică, nu numai că îi voi proteja, ci în vremurile grele vor fi foarte binecuvântați.

           O mare mărturisire pentru Mine, este să scoateți din casa și din viața voastră, tronul lui; Televizorul. Prin acesta, a reușit să vă cucerească. Pentru a vă face să Mă uitați. Să vă desparțiți de Mine. Să trăiți în casele cu care v-am binecuvântat, fără să vă gândiți la Mine. Acum încearcă să faci același lucru cu oamenii voștri. Încearcă să vă îndepărteze, chiar dacă locuiți împreună. Încearcă să întrerupă orice comunicare între voi.

          Cei care Mă iubesc și-Mi dedică timpul și inima lor, se vede în ochii apropiaților săi, cum că Eu i-am îndepărtat de ei, în loc să gândească că ei înșiși se îndepărtează, întrucât trăiesc după voia celui rău.

          Nu se gândesc că, copiii Mei, luminați de Duhul Meu Sfânt, înțeleg răul pe care satana încearcă să-l facă și, prin urmare, se răzvrătesc. Eu nu separ pe nimeni. Am lăsat doar să se simtă diferența care există, pentru ca să înțelegeți răul și discordia pe care satana încearcă să le semene.

          V-am spus că este o mărturisire să scoateți televizorul din casele și din viața voastră. Este chiar atât de greu?!

          Auziți despre anii de pe urmă ai apocalipsei care urmează și în interiorul vostru spuneți că nu vă veți preda sufletele antihristului, satanei. Dar dacă nu aveți acum puterea să-l mărturisiți pe Dumnezeul vostru, scoțând pe satana din casa voastră și din viața voastră, ceva care nu vă face să suferiți la trup, atunci cum vreți să credeți că veți putea suporta totul de unii singuri, toate aceste necazuri care vor urma?!

         Oricâtă voință veți avea, nu va dura suficient pentru a vă menține credincioși. Numai Harul meu vă va întări, ca să nu deveniți negativiști și să nu vă pierdeți sufletul. Dar harul meu nu poate veni, atâta timp cât altcineva domnește în inima și simțurile voastre.

           Cu adevărat, ar fi suficientă o singură mișcare simplă pentru a vi se oferi raiul. Împărăția mea cerească. Este suficient cu credință și curaj să distrugeți tronul lui satana pe care l-ați construit în casa pe care am binecuvântat-o ​​pentru fiecare, scoțând televizorul și orice alt sistem pe care îl folosește pentru a vă domina sufletul.

           Veți vedea câtă pace și har vor veni din nou în casele care vor smulge răul din interior. Familiile se vor reuni și vor avea mult timp de petrecut împreună, cu multă simplitate și bucurie, momente pe care nu le găseau niciodată libere pentru cei pe care îi iubesc.

           Oricine neagă și îl alungă pe satana, din viața lui, Mă mărturisește și câștigă harul și binecuvântarea Mea.

            Nu-l lăsați să vă convingă că puteți controla ceea ce vedeți și primiți în inima voastră. El încearcă doar să economisească timp rămânând aproape de voi. V-am spus că nu puteți slujii la doi stăpâni, pentru că foarte curând veți urî pe unul și îl veți refuza, așa cum de fapt se întâmplă.

           Vă las pe voi să alegeți domnul pe care îl veți adora. Dar să știți că, calea pe care o veți urma, o veți alege și pentru copiii voștri. Acestora le este imposibil de urmat o altă cale.

           Copiii se ascund mereu în brațele părinților, deoarece ei în aceștia au încredere. Voi însă sunteți chemați să aveți grijă de siguranța și de sufletul lor. Nu aveți grijă doar de trupul lor, lăsându-le sufletul descoperit, așa cum faceți inconștient cu al vostru.

           Iar voi, copiii mei iubiți, rămâneți ascunși în inima Mea. Nimeni nu vă poate rănii acolo. Eu însumi vă voi proteja. Voi trimite îngerii Mei să vă slujească și să vă călăuzească.

           Vorbiți celor dragi vouă și celor pe care vi i-am încredințat și spuneți-le care este voia Mea sfântă. Dacă vă ascultă vor fi mântuiți împreună cu voi. Dar dacă nu vor să vă urmeze exemplul, lasați-i să treacă pe calea dificilă a smereniei, întristării și a durerii pe care satana le-a pregătit-o. Eu doar o voi permite.

           Dar nu vă opriți nicio clipă să vă rugați pentru ei, îngenunchiați în inima Mea. Și atunci Eu, voi avea dreptul, în ultima clipă în care satana i-a slăbit și va crede că i-a cucerit, să-i smulg din brațele lui și să le revendic iarăși sufletele lor.

          Copiii Mei, inima Mea ascunde pentru voi, nu doar multă iubire, ci dragoste, dragoste maternă care de multe ori Mă face să vă iert pentru indiferența voastră.

          Dar nu uitați comorile Mele, că sunt Drept și dreptatea Mea trebuie să biruie inima Mea sensibilă și maternă. V-am promis că oricine, cu încredere, dragoste și ascultare absolută, se ascunde în brațele Mele, nu va suferi niciodată. Îl voi proteja de săgețile satanei, care cu invidie vrea să rănească fiecare inimă care arde de dragoste și afecțiune pentru Mine.

          Vor fi mulți copii, care Mă vor iubi și vor dori ca niște prunci să fie ascunși în brațele Mele. Dar vor mai fi și alții care se vor îndrăgosti mult de Mine și dragostea lor le va arde în suflete, ca lava din vulcan. Și toată această lavă, în anii Antihristului pe care îi trăiți acum, va curge ca o torță, care în trecerea ei, va face să se îndrăgostească alte inimi de Mine și fiecare dintre ele, să Mă mărturisească jertfelnic.

          Sângele lor va spăla inimile murdare ale copiilor Mei pierduți de satana, dar nu pentru că Eu le voi cere, ci pentru că, comorile Mele vor simți amărăciunea Mea pentru toți acești copii ai Mei pierduți și vor dori să-Mi predea sufletele lor, pe altarul iubirii, dând ca dulcele Meu Iisus, sângele lor pentru oile Mele pierdute.

           Satana și-a început deja planul său zelot de a-i pecetlui pe cei care își predau sufletul lui. Dar niciunul dintre ei nu-și poate închipui că însuși lucifer îi va secera cu coasa, coborându-le sufletele în Iad pentru totdeauna. Dar să nu vă temeți iubiții Mei. Nimeni nu va fi pierdut dacă el însuși nu o va alege. Toată lumea va fi chemată să mărturisească pe cine va urma.

          Eu, ca judecător drept, dar și Tată iubitor, voi permite tuturor copiilor Mei să știe cine sunt Eu cu adevărat, cu puțin timp înainte de distrugere și pustiire.

           Vreau, înainte ca toată lumea să fie chemată să mărturisească pe cel care îl va urma, să știe că nu sunt Dumnezeul îndepărtat și crud, cum unii au vrut să mă prezinte, ci Eu sunt Iubirea și Mila infinită. Eu sunt Tatăl vostru iubitor și Măicuța voastră milostivă, care cu durere și dor caut și aștept să vă închid din nou în inima Mea, pentru că de acolo ați ieșit.

           Cei care, cu simplitate și credință, primesc mesajul iubirii Mele divine materne, pe care o simt pentru voi copiii Mei, vor fi foarte binecuvântați și îngerii le vor sluji până îmi vor preda sufletele lor.

           Oameni simpli, neînsemnati, care nu v-au câștigat niciodată interesul, vor fi pe drumul vostru, să vă miluiască și prin felul în care vor trăi, vă vor arăta că binecuvântez fiecare copil care-Mi aparține.

           Mulți copii tineri, care ascund în inimile lor bunătate, smerenie și simplitate, vă vor transmite voința Mea sfântă, pentru că în ei se bucură inima Mea. Duhul Meu Sfânt va vorbi prin gura lor, așa ca acum și vă vor îndruma. Acestora le aparține Împărăția Mea, pentru că, cu simplitate au crezut în Mine și Mă ascund în inimile lor. Pacea și liniștea care vor curge din sufletele lor, vă vor ajuta să înțelegeți că Eu îi direcționez.

            Cei care Mă urmează cu credință și curaj, lăsând totul pentru iubirea Mea, vor fi foarte binecuvântați. Minunile care vor fi săvârșite zilnic pentru ei, nu îi vor mișca la fel de mult, ca dorința care le arde în inimi, ca un dar care va țâșni din Sfântul Trup și Sânge al Fiului Meu.

            Invocând numele Meu și Sfintele Taine, va fi mana care le va hrăni și întări sufletele, izgonind pe satana și pe cei pe care acesta îi trimite, pentru a-i ispiti.

            Privirea lor curată, va putea discerne capcanele lui satana, pe care ochii încețoșați ai adepților săi, nu îi va putea desluși.

            Călărețul dezastrelor care călătorește deja prin lume, culegând multe suflete, nu va putea niciodată să-i rănească.

            Da, iubitii Mei, ravagiile au început deja să semene răul. Foamea, boala și moartea bat la ușile copiilor Mei și oricât de mult Mă doare inima, nu Îmi permit să-i ajut. Ei singuri i-au permis lui satana să-i rănească.

            Dar aştept cu nerăbdare să îngenuncheze cineva, rugându-se, la Dumnezeiasca mea îndurare, ca să-i binecuvântez cât pot, înainte să-şi predea sufletele.

            Mulți l-au vândut lui satan și încearcă din locurile pe care le-au asigurat pentru ei, cu îndrăzneală să-mi distrugă copiii. Ei știu că sunt vulnerabili, deoarece au abandonat îmbrățișarea Mea. Dar nu vor avea timp pentru a se bucura. Majoritatea își vor pierde sufletele înainte de a-și îndeplini planurile lor satanice, pentru că Eu voi interveni pentru a-mi salva copiii.

            Toți, sunteți chipurile Mele, dar mulți dintre voi v-ați lăsat sufletul atins de satana. Chiar și celor care se luptă cu Mine, le țin ascunsă dragostea în inima Mea de mamă, pe care o înjunghie în fiecare zi, fără să o socotească. Îi voi lăsa să piară repede, pentru ca satana să nu-i arunce în trisvatul Iadului, înșelând mai multe suflete.

            Călărețul pieirii care seamănă foamete, boală și moarte, va ajunge în curând să îi urmeze, călărețul războiului, dar nu va dura mult, de vreme ce inima Mea se va îndura de voi atunci când smerenia și durerea vă va îngenunchea sufletul în genunchi și veți striga: «Doamne, te caut, arată-ți mila»

           Cât de mult mi-aș dori copiii Mei să nu treceți pragul distructiv al întristării și al durerii, dar este inevitabil, de vreme ce altul vă pretinde cu invidie.

           Să aveți credință comorile Mele iubite. Voi fi mereu alături de voi, așteptând cu nerăbdare să văd o lacrimă de pocăință, să vă botez în ea și să vă curăț, ca să vă ascund în inima Mea sigură de mamă.

            Vă iubesc și vă ador cu dragoste de mama, copiii Mei, dar să nu uitați că iadul este plin de propriile Mele chipuri, care nu M-au lăsat să le salvez viețile și au părăsit brațele Mele pentru totdeauna.

            Mila Mea este mare, dar la fel este și dreptatea Mea. Rămâneți în inima Mea și Eu în inima voastră.

            Vă ador și mi-e dor de un «te iubesc» care va ieși din inima voastră cu credință. Vă binecuvântez și aștept cu nerăbdare să vă închid din nou în inima Mea.

Tatăl vostru îndurerat

și Dumnezeul Iubirii infinite!

  

 

Text original în limba greacă:

Η πίκρα του Θεού Πατέρα μας 

Λόγια Αγάπης σταλμένα από τον Θεό Πατέρα

προς όλα τα δικά Του παιδιά που αγωνίζονται στη γη στα χρόνια της Αποκάλυψης. 

Λατρεμένα Μου παιδιά, αγαπημένα Μου κρινολούλουδα, θα ήθελα να μπορούσατε να νιώσετε πόσο πολύ σας αγαπώ. Πόσο σας λατρεύω. Είστε τα σπλάχνα Μου, αφού βγήκατε μέσα απ’ την καρδιά Μου, γι’ αυτό και ο καθένας από σας, έχει μια θέση εκεί που τον περιμένει. Πιστέψτε το παιδιά Μου, το λέω στον καθένα από σας.

Γιε Μου, κόρη Μου, Εγώ σε γέννησα. Από τα δικά Μου σπλάχνα βγήκες και πήρες σάρκα και οστά μέσα στη μήτρα που Εγώ επέλεξα, να σε κυοφορήσει. Ακόμη και οι φυσικοί σου γονείς, είναι παιδιά δικά Μου, βγαλμένα και αυτά μέσα από την καρδιά Μου. Εκεί λοιπόν σας περιμένω όλους να επιστρέψετε, αφού αυτό είναι πραγματικά, το βασίλειό σας.

Ό,τι έχω είναι δικό σας. Ό,τι με πολύ σοφία δημιούργησα, σας το χάρισα με πολύ εμπιστοσύνη, ώστε με αγάπη να το αξιολογήσετε, για να ευφραίνεται η καρδιά σας και μέσα από τα βάθη της, να βγαίνει μόνο αγάπη για Μένα και ευγνωμοσύνη.

Δεν σας ζήτησα τίποτα άλλο σαν αντάλλαγμα, παρά μόνο ότι περιμένει ένας γονιός από το παιδί του. Την λατρεία, την εμπιστοσύνη και την υπακοή του. Μα αλήθεια, τι απ’ όλα αυτά Μου δίνετε; Ρίξτε το βλέμμα σας, βαθιά μες την καρδιά σας και πείτε Μου, Με λατρεύετε; Με εμπιστεύεστε; Με υπακούτε;

Αχ θησαυροί μου! Θα σας απαντήσω Εγώ, αφού μπορώ να δω τι κρύβει η καρδιά σας. Όχι αγαπημένα Μου παιδιά. Δεν Με λατρεύετε. Δεν Με εμπιστεύεστε. Δεν Με υπακούτε. Μα πάλι, λατρεμένα Μου κρινάκια, δεν σας αδικώ και ψάχνω να βρω λόγους να σας δικαιολογήσω.

Είστε άνθρωποι αδύναμοι και μπορείτε να αγαπήσετε ότι μπορούν να δουν τα μάτια σας, ότι μπορούν να ακούσουν τα αυτιά σας. Μπορείτε να αγκαλιάσετε ότι με στοργή, μπορούν να κλείσουν τα δύο σας χέρια.

Έτσι σας έπλασα αγαπημένα Μου, γιατί μέσα στον Παράδεισο, ο γιος Μου και η κόρη Μου, Με έβλεπαν, Με άκουγαν, γι’ αυτό και μπορούσαν να Με λατρέψουν, να Με εμπιστευθούν και να Με υπακούσουν. Και Εγώ τους γέμιζα με το δικό Μου πνεύμα, με τη δική Μου αγάπη, για να είναι ευτυχισμένοι.

Και τότε ένιωσα αυτό που νιώθω για τον ίδιο Μου το Γιο, για Τον γλυκό Μου Ιησού. Ένιωσα πως Είμαι ο Πατέρας και η Μάνα σας, γιατί μέσα στην καρδιά Μου, για το δικό Μου πλάσμα, χτυπούσε η καρδιά Μου και πατρικά και μητρικά.

Τόσο πολύ σας έκρυβα και σας κρύβω  στην καρδιά Μου, όπως κρύβετε εσείς το δικό σας βρέφος μέσα στην αγκαλιά σας. Την ίδια ευτυχία που νιώθει η μάνα, την ώρα που έχει το παιδί της ακουμπισμένο μέσα στο στήθος της, να θηλάζει το νέκταρ της στοργής της, την ίδια αγάπη νιώθω κι Εγώ για σας, τα δικά Μου τα παιδιά, γιατί εσείς είσαστε τα βρέφη Μου κι Εγώ ο Γονιός σας, ο Πατέρας και η Μάνα σας.

Τίποτα άλλο δεν σας ζητώ παιδιά Μου, από το να Με κοιτάτε στα μάτια, όπως σας κοιτώ και Εγώ. Να Με αγαπάτε, όπως σας αγαπώ και Εγώ. Να νιώθετε το χτυποκάρδι Μου και να αφήσετε την καρδιά σας να χτυπά ερωτικά για Μένα. Αυτή θα είναι η ευτυχία Μου. Να με λατρεύουν τα μαργαριτάρια Μου, όπως ερωτικά, μητρικά σας αγαπά, η Θεϊκή καρδιά Μου.

Πολύ σας λάτρεψα παιδιά Μου, μα αυτό το είδε ο σατανάς και από τον πολύ του φθόνο, θέλησε να απομακρύνει τα παιδιά Μου από κοντά Μου, δοκιμάζοντας την λατρεία, την εμπιστοσύνη και την υπακοή τους.

Τους είπε πως δεν τους αγαπώ, γιατί αν τους αγαπούσα θα τους άφηνα ελεύθερους να κάνουν ότι θέλουν μέσα στον παράδεισο που τους χάρισα. Και τότε τα παιδιά Μου τον πίστεψαν και αμέσως κλονίστηκε η λατρεία και η εμπιστοσύνη τους σε Μένα και αυτό έφερε και την ανυπακοή στο θέλημά Μου, με αποτέλεσμα τον θάνατο, που ήταν ο αποχωρισμός μας.

Το ίδιο, όμως, δεν κάνει και τώρα, με όλους εσάς παιδιά Μου; Δεν σας λέει πως δεν σας αγαπώ, γιατί, αν σας αγαπούσα, θα σας άφηνα ελεύθερους να γευτείτε κάθε ηδονή; Δεν σας λέει να μην Με εμπιστεύεστε, και μόνοι σας να φροντίζετε για τον εαυτό σας, αφού Εγώ είμαι τόσο απόμακρος και σκληρός; Δεν σας λέει να μην υπακούτε στους νόμους της ευγένειας και της αγάπης, αφού με αυτά, πάντα θα χάνετε και θα είστε τελευταίοι;

Αχ, γλυκές Μου εικόνες, πείτε Μου στ’ αλήθεια, ποιο από τα διαλεχτά παιδιά Μου, που εσείς αποκαλείτε αγίους, και που θεληματικά διάλεγαν την τελευταία θέση όσο ζούσαν, δεν κέρδισαν την αληθινή ζωή και δεν απολαμβάνουν τώρα, την γλυκύτητα του Παραδείσου;

Σας υποσχέθηκα, πως όσο θα είστε στην καρδιά Μου, θα σας γεμίζω με χαρά. Αυτό το κάνω. Κανένας δεν μπορεί να παραπονεθεί ότι ήταν στην δικιά Μου την καρδιά και έζησε δυστυχισμένα.

Όμως τώρα, μόνοι σας αποφασίσατε να βγείτε από κει και επιλέξατε το κακό αντί το καλό, την δυστυχία, αντί την ευτυχία, την στεναχώρια, αντί την ηρεμία.

Εγώ σας έδινα ειρήνη και δεν την δεχτήκατε. Ο εχθρός, σας δίνει πόνο και τον ακολουθείτε.

Εγώ σας έδωσα την σκάλα να ανεβείτε στον ουρανό ξανά κι εσείς προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε την σκάλα αυτή για να κατεβείτε στον Άδη.

Γιατί Με διώξατε από τις καρδιές σας και ακολουθείτε τον σατανά; Γιατί Με αναγκάζετε να κάνω κάτι που δεν θέλω; Γιατί Με αναγκάζετε να αφήσω την δύναμη του σατανά να επεκταθεί; Θέλω να Μου πείτε τι σας έκανα και Με διώξατε με τόση ευκολία και αφροσύνη.

Όταν κατεβάζω τα μάτια Μου στη γη, για να αντικρίσω τα παιδιά Μου, με πόνο διαπιστώνω πως είναι λίγα αυτά που Με κοιτούν στα μάτια και Μου λένε, είμαστε εδώ Πατέρα Μου εμείς, και λαχταρούμε ένα σου χάδι, μια πατρική αγκαλιά, ένα φιλί δικό Σου.

Λίγα είναι τα παιδιά, που θέλουν να ενωθούν με Μένα. Που θέλουν να μπουν στην καρδιά Μου και ανοίγουν τη δική τους για να Με κλείσουν και αυτοί στοργικά. Τα υπόλοιπα, ποτέ δεν σηκώνουν το βλέμμα τους ψηλά. Παραδομένοι σε σαρκικές απολαύσεις και αναζητήσεις, τρέχουν να βρουν γήινες χαρές, για να περάσουν τον χρόνο τους.

Έχει καταφέρει να τους πείσει ο σατανάς, πως δεν υπάρχω, πως δεν τους έχω ανάγκη και ότι ούτε αυτοί δεν Με έχουν ανάγκη.

Στην καλύτερη περίπτωση, αν αφιερώσουν πέντε λεπτά τη μέρα, για να πουν γρήγορα ένα «πάτερ ημών», χωρίς καν να στείλουν την καρδιά τους στον ουρανό, νομίζουν ότι έχουν κάνει το καθήκον τους προς Εμένα και μπορούν ασυνείδητα και απροκάλυπτα να συνεχίσουν να ζουν με τον ίδιο λάθος τρόπο. 

Σκεφτείτε, παιδιά μου, την θλίψη της θεϊκής Καρδιάς μου όταν ακούω το σατανά να μου λέει:

·  Αυτοί είναι δικοί μου. Η μέρα που τους χάρισες, έχει 24 ώρες και τις περισσότερες από αυτές, τις αφιερώνουν σε μένα, ζώντας αχαλίνωτα, δίχως φραγμούς, με κρίσεις, άγχος και προχειρότητα…

·         Δεν με πειράζει να σου αφιερώσουν πέντε λεπτά, για να σου πουν κάτι που ούτε το πιστεύουν.

·         Σου λένε πως είσαι ο Πατέρας τους που ζεις στον ουρανό. Μα αν το πίστευαν θα σε αναζητούσαν όλη την ημέρα, να τους ευλογήσεις και να τους διδάξεις το θέλημα σου.

·         Σου ζητούν να γίνει το θέλημα σου όπως στον ουρανό έτσι και στη γη, μα οι ίδιοι κάνουν καθημερινά ότι τους ψιθυρίσω εγώ στ’ αυτί ή ότι τους κάνω να θελήσουν μέσα από τις επιθυμίες που βάζω στην καρδιά τους.

·         Σου ζητούν τον καθημερινό άρτο και αυτό είναι το μόνο που πραγματικά θέλουν από σένα. Να τους δώσεις ότι χρειαστούν για να ζήσουν και να συνεχίσουν να με δοξάζουν. Αυτό μάλιστα το απαιτούν και αν δεν τους το δώσεις τότε σε αναθεματίζουν. Μετά, σου ζητούν να τους συγχωρήσεις, όπως συγχωρούν και αυτοί τους αδελφούς τους, δηλαδή καθόλου. Ακόμη και αν εσύ ήθελες να φανείς ευσπλαχνικός, αφού αυτοί δεν είναι στους άλλους, δεν έχεις το δικαίωμα να το κάνεις, αφού τους είπες να λένε ότι, αν είναι ευσπλαχνικοί στους άλλους, θα είσαι και συ ευσπλαχνικός σ’ αυτούς.

·         Σου ζητούν να μην επιτρέψεις να πέσουν σε πειρασμό, αλλά να τους φυλάξεις από μένα, την στιγμή που οι ίδιοι με κρατούν σφιχτά και δεν με αφήνουν να φύγω.

·         Οι ίδιοι μου επιτρέπουν να μπαίνω στα σπίτια τους και μου έχουν αφιερώσει την πιο περίοπτη και ωραιότερη θέση του σπιτιού τους( εννοεί την τηλεόραση) και από κει, με υποδέχονται καθημερινά και αφήνουν τις αισθήσεις τους να πλημμυρίζουν από τις δαιμονικές μου διαβολές. Έτσι περνάει στο είναι της ψυχής τους, το δικό μου θέλημα, το μίσος, η πορνεία, η φιληδονία, η φιλοδοξία, η ζήλεια, η εκδικητικότητα, η ανωμαλία και όλα όσα είναι ενάντια στο θέλημα σου. 

·         Τι έχεις καταφέρει εσύ με την αγάπη σου; Συγκίνησες έστω και ένα σου παιδί; Ακόμη και αυτοί που λένε πως σε λατρεύουν, πέφτουν εύκολα μόλις τους δοκιμάσω.

·         Αντιστέκονται πιο δυνατά σε μένα αυτοί που επικαλούνται τους δικούς σου καταραμένους, (εννοεί ο σατανάς τους αγίους του Θεού), που, όσο έζησαν στη γη μέσα στον δικό σου έρωτα, με έδιωχναν μακριά, αλλά και αυτοί που φωνάζουν τους ανόητους υπηρέτες σου, (εννοεί τους αγγέλους). Αυτούς (τους αγγέλους) που δεν κατάλαβαν πως, αν με ακολουθούσαν, θα είχαν όλο τον κόσμο δικό τους, αλλά άκουσαν την βροντερή φωνή του τρισκατάρατου Μιχαήλ και έμειναν πίσω κοντά του, σαν σκλάβοι να σε υπηρετούν και όχι ελεύθεροι μέσα στην δόξα και την ελευθερία που αποκτάει κάποιος μακριά σου.

·         Πάρε, ζητιάνε Θεέ, τα ψίχουλα σου. Αφού και αυτά τα ψίχουλα που σου δίνουν, στα δίνουν με τόσο απαξιωτικό τρόπο, που σε καρφώνουν στην καρδιά, αντί να σε ευφράνουν.

·         Άκου τα ψεύτικα λόγια κοροϊδίας που βιαστικά σου λένε και αποφάσισε επιτέλους να τους αφήσεις να χαθούν, αφού αυτοί πρώτοι σε έχουν παρατήσει. 

Αχ, παιδιά Μου, πόσο πονάει η καρδιά Μου όταν ακούω αυτά τα σατανικά λόγια, που όμως κρύβουν πολλές αλήθειες.

Τότε, πραγματικά σαν πληγωμένος ζητιάνος, ψάχνω να βρω έστω και μια καρδιά που καίγεται από αγάπη για Μένα και σαν την βρω της λέω: Δεν Με νοιάζουν τα λάθη σου παιδί Μου, όλα σου τα συγχωρώ, φτάνει μόνο να νιώθω πως η καρδιά σου μόνο για Μένα χτυπά. Μόνο Εμένα λατρεύει και ποθεί. Κρύψε Με εκεί, σαν παιδική μανούλα και άφησε και Μένα σαν Μάνα να σε κρατώ σφιχτά. Δώσε μου απλά την καρδούλα σου και Εγώ θα σου τα δώσω όλα.

Πράγματι, σας έδωσα τα πάντα. Υπόταξα όλη Μου την κτίση μπροστά στα πόδια σας. Εσείς να είστε οι κυρίαρχοι, αφού εσείς είστε τα παιδιά Μου, τα σπλάχνα Μου, οι άγγελοι Μου.

Μα δεν σας ετοίμασα μόνο αυτά. Μετά τον προσωρινό θάνατο σας, σας περιμένει η αληθινή σας πατρίδα. Η κληρονομιά σας. Το ουράνιο Μου βασίλειο, που εκεί, σαν δικά Μου παιδιά, άγγελοι θα σας υπηρετούν. Με ολόλευκα φωτεινά ενδύματα θα ντύσουν την ψυχή σας και θα σας φέρουν στον θρόνο Μου μπροστά, για να δείτε την δόξα Μου και να την μοιραστούμε.

Και σεις τι κάνετε θησαυροί Μου; Με διώχνετε με τον πιο εξευτελιστικό τρόπο και αφιερώνετε την καρδιά σας στον διάβολο. Σε αυτόν που σας φθονεί και ζητάει την ψυχή σας για να την ρίξει στην κόλαση, εκεί που ο ίδιος βασιλεύει, για να φλέγεται στο αιώνιο πυρ. Και έτσι πιο πολύ να Με πικραίνει.

Εγώ ο Άναρχος και Ισχυρός, γίνομαι ο πιο ανίσχυρος και τελευταίος. Βλέπω τα παιδιά Μου να χάνονται το ένα πίσω από το άλλο και δεν μπορώ να τα βοηθήσω, αφού άλλον κρατάνε στην αγκαλιά τους.

Παιδιά μου, νομίζετε πως είστε δυνατοί και ότι εξουσιάζετε τα πάντα, επειδή έτσι σας έπεισε, μα σαν αφήσω λίγο να ξεχυθεί η οργή Μου και δείτε γύρω σας την φύση να επαναστατεί, τότε ανίσχυροι και φοβισμένοι Εμένα φωνάζετε για να σας σώσω.

Αν άφηνα τα μάτια σας να δουν τον σατανά πόσο σφιχτά σας κρατά, θα έβγαινε η ψυχή σας από τον φόβο σας. Επειδή, όμως, δεν το επιτρέπω, παίρνετε άφοβα εσείς οι ίδιοι τα παιδιά σας, ό,τι πολυτιμότερο έχετε, και τα αφήνετε μπροστά στο θρόνο του για να τα διδάξει. Και εκείνος τα κατευθύνει μέσα από την τηλεόραση και όποιο άλλο καμουφλαρισμένο σύγχρονο μέσω διαθέτει. 

Αν τον βλέπατε και σας ζητούσε να του χαρίσετε την ψυχή τη δική σας αλλά και όσων αγαπάτε, σίγουρα δε θα το κάνατε και αυτό το ξέρει. Γι’ αυτό φροντίζει μέσα από ευχάριστα διαβολικά τεχνάσματα να το καταφέρει. Και πραγματικά το έχει καταφέρει.

Μπορεί να βασιλεύει στην καρδιά των παιδιών σας και να τα ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, την στιγμή που εσείς πιστεύετε πως είναι ασφαλή μέσα στο δωμάτιο τους.

Μα στην πραγματικότητα είναι εκτεθειμένα, μέσα στους πιο πονηρούς και διεστραμμένους δρόμους που δικοί του σατανικοί άνθρωποι καιροφυλαχτούν για να τα παραπλανήσουν. Ακόμη, και αν θέλουν να μιλήσουν στους δικούς τους φίλους και δικούς τους ανθρώπους, έχει καταφέρει να το κάνουν μέσα από τον δικό του ελεγχόμενο κόσμο.

Σας αφήνει να πιστεύετε πως μπορείτε να λατρεύετε τον Θεό σας, μα παράλληλα να γεύεστε και ό,τι εκείνος σας προσφέρει.

Δεν ζητάει την αποκλειστικότητα, γιατί ξέρει πως τότε θα χάσει, γι’ αυτό ύπουλα, με πολύ δολιότητα προσπαθεί να την κερδίσει.

Και μήπως δεν το έχει καταφέρει; Αν αναλογιστείτε πως περνάτε την ημέρα σας θα καταλάβετε σε ποιον ανήκετε.

 

Σημειώστε σε ένα χαρτί τις ώρες που αφιερώνετε σε κείνον, ζώντας όπως σας έχει μάθει.

·         Πόσες ώρες αφιερώνετε στα περιττά σχόλια και τις κρίσεις.

·         Πόσες ώρες σε διαβολικά ακούσματα.

·         Πόσο χρόνο σε γαστριμαργίες και βλαβερές ουσίες που κυριεύουν το σώμα και το κάνουν ανίσχυρο και ακυβέρνητο, έρμαιο στα σαρκικά πάθη.

·         Πόσες ατέλειωτες ώρες μολύνει την ψυχή σας μέσα από τα μάτια σας, που παραδομένα στην τηλεόραση παρατηρούν καθετί βρώμικο και ανήθικο, που σας φουσκώνει τον εγωισμό και την φιλοδοξία, προσπαθώντας να σας πείσει πως όλα επιτρέπονται και δεν χρειάζεται να ζεις με φραγμούς αν θέλεις να πετύχεις στην ζωή σου.

 

Σημειώστε επίσης και τις στιγμές που θα Με σκεφτείτε και θα Μου πείτε ένα λόγο, έστω μια μικρή προσευχή, και τι σας παρακινεί να το κάνετε αυτό.

·         Θα είναι ένα ευχαριστώ για όσα σας χαρίζω; Κι αν το πείτε, θα βγαίνει από την καρδιά σας, ή θα είναι τυπικό;

·         Θα είναι ένα σ’ αγαπώ; Κι αν το πείτε, θα το νιώθετε, ή θα το πείτε επειδή κάποιος σας έπεισε πως Μου αρέσει να το ακούω;

·         Θα είναι μια απλή προσευχή, για να Μου δείξετε πως Με υπολογίζετε λιγάκι; Κι αυτό από τι; Μήπως από φόβο μην πάθετε κακό ή χάσετε τελείως την επαφή μαζί Μου, ώστε όταν χρειαστείτε κάτι, να σας ακούσω; Ή θα είναι απλά μια ικεσία για κάτι που πιστεύετε πως οφείλω να σας δώσω σαν πατέρας που Είμαι;

 

Προσέξτε, μην σας πείσει ο σατανάς πως οι ώρες που αφιερώνετε μιλώντας για Μένα μου είναι απόλυτα αρεστές.

Πολλοί από σας κρύβεται στην καρδιά σας ζήλιες και κρυφό εγωισμό και αυτά εκδηλώνονται με την ζωή σας, κάνοντας τα λόγια σας να μην είναι πιστευτά.

Κανείς δεν μπορεί να μιλάει για Μένα, τον Θεό της άπειρης Αγάπης, αν ο ίδιος δεν είναι αγάπη.

Ακόμα, και η λατρεμένη Μου κόρη Μαριάμ, που είχε πολύ αγάπη και ευσπλαχνία για όλο τον κόσμο και Με γνώριζε καλά, ποτέ δεν μιλούσε για Μένα, παρά μόνο με το παράδειγμά της. Προτιμούσε να μιλάει σε Μένα.

Και σεις παιδιά Μου, αν ακούσετε κάποιον να ισχυρίζεται πως Με γνωρίζει και μιλάει για Μένα αλλά κρύβει ζήλιες και εγωισμό, όχι απλά μην τον ακούσετε, μα απομακρυνθείτε από κοντά του, γιατί μόνο κακό και στεναχώριες μπορεί να σας φέρει αυτός στην καρδιά.

Ψάξτε λοιπόν τον εαυτό σας και σημειώστε τον χρόνο που Μου αφιερώνετε. Εγώ ήδη ξέρω το αποτέλεσμα, αφού το βιώνω καθημερινά.

Αυτοί που θα εκπλαγούν θα είσαστε εσείς, όταν συγκρίνετε τις στιγμές που Μου ανήκουν με αυτές που αφιερώνετε ασυναίσθητα στο σατανά. Τότε θα δείτε πως ζείτε και θα καταλάβετε σε ποιανού την αγκαλιά βρίσκεστε.

Αν ζείτε σύμφωνα με το θέλημα Μου, τότε θα έχετε ειρήνη στην καρδιά σας, γιατί θα βρίσκεστε μέσα στην αγκαλιά Μου. Αν όμως ζείτε μέσα σε ένα ψέμα, μέσα στην κακία και την ανηθικότητα, τότε θα έχετε άγχος στην καρδιά σας, γιατί θα ζείτε μέσα στην δική του δαιμονική αγκαλιά.

Εσείς αγαπημένα μου παιδιά, θα επιλέξετε αυτόν που θα κερδίσει την ψυχή σας.

Σ’ αυτόν που θα παραδώσετε τις αισθήσεις σας, αυτός θα σας υποδεχτεί μια μέρα, όταν θ’ αφήσετε την πρόσκαιρη αυτή ζωή.

Αν αυτό που θα διαπιστώσετε σας καθησυχάσει, τότε συνεχίστε να ζείτε όπως ήδη κάνετε. Αν όμως σας προβληματίσει, τότε αλλάξτε συνήθειες. Βρείτε το κουράγιο να επιβληθείτε στον εαυτό σας αλλά και στα παιδιά σας, όπως θα το βρω και Εγώ.

Σαν στοργική Μάνα και σαν Θεός της άπειρης Αγάπης και Ταπείνωσης, θα μπορούσα να αντέξω την ταπείνωση που Μου κάνετε καθημερινά, αφήνοντας τον σατανά να με φωνάζει ζητιάνο της αγάπης σας, αφού πραγματικά Είμαι.

Μα τότε, και εσείς οι δικές Μου εικόνες, θα γίνετε ασήμαντα και ανίσχυρα ζητιανάκια και θα σας καταστρέψει ο σατανάς. Αυτό δεν θα το αντέξει η βασιλική Καρδιά μου, γι’ αυτό θα γίνω ξανά ο δυνατός και ισχυρός Άρχοντας, που Είμαι στ’ αλήθεια, για να γίνεται και σεις τα αρχοντόπουλα μου. Θα σας διεκδικήσω από το σατανά και δεν θα τον αφήσω να κλέψει τις καρδιές σας.

Εκείνος θέλει να σπείρει παντού τον όλεθρο, τον πανικό και την ερήμωση. Και Εγώ θα τον αφήσω.

Όμως, όσοι θα Με ομολογήσουν τώρα με θάρρος και θυσιαστική αγάπη, όχι μόνο θα τους προστατέψω αλλά στις δύσκολες στιγμές θα ευλογηθούν πολύ.

Μια μεγάλη ομολογία για Μένα είναι να βγάλετε από το σπιτικό και την ζωή σας τον δικό του θρόνο, την τηλεόραση. Μέσα απ’ αυτήν κατάφερε να σας κερδίσει. Να σας κάνει να Με ξεχάσετε. Να σας χωρίσει από Μένα. Να ζείτε στα σπίτια, που Εγώ με ευλογία σας χάρισα, δίχως να Με σκέπτεστε. Τώρα προσπαθεί να κάνει το ίδιο με τους δικούς σας ανθρώπους. Προσπαθεί να σας απομακρύνει μεταξύ σας, ακόμη και αν ζείτε μαζί. Προσπαθεί να διακόψει κάθε επικοινωνία μεταξύ σας.

 Όσοι Με λατρεύουν και Μου αφιερώνουν τον χρόνο τους και την καρδιά τους, φαίνεται στα μάτια αυτών που ακολουθούν τον σατανά, πως Εγώ τους απομάκρυνα από κείνους, αντί να σκεφτούν πως οι ίδιοι τους έχουν απομακρύνει, αφού ζουν σύμφωνα με το θέλημα του πονηρού.

Δεν σκέφτονται πως τα δικά Μου παιδιά, φωτισμένα από το Άγιο Μου Πνεύμα, αντιλαμβάνονται το κακό που προσπαθεί να κάνει ο σατανάς και γι’ αυτό αντιδρούν και απομακρύνονται από αυτούς. Εγώ δεν χωρίζω κανένα. Επιτρέπω απλά να γίνεται αισθητή η διαφορά που υπάρχει, για να καταλάβετε το κακό και τη διχόνοια που προσπαθεί να σπείρει ο σατανάς.

Σας είπα πως είναι μια ομολογία να βγάλετε την τηλεόραση μέσα από τα σπίτια σας και την ζωή σας. Είναι στ’ αλήθεια τόσο δύσκολο;

Ακούτε για τα έσχατα χρόνια της αποκάλυψης που έρχονται και μέσα σας λέτε πως δεν θα παραδώσετε τις ψυχές σας στον αντίχριστο, στον σατανά. Μα, αν δεν έχετε τώρα την δύναμη να ομολογήσετε το Θεό σας, βγάζοντας τον σατανά έξω από το σπίτι σας και από την ζωή σας, κάτι που δεν σας κάνει να υποφέρετε στο σώμα, τότε πως μπορείτε να πιστεύετε ότι θα τα καταφέρετε μόνοι σας να αντέξετε όλα αυτά τα δεινά που έρχονται;

Όση θέληση και αν έχετε δεν θα είναι ποτέ αρκετή για να σας κρατήσει πιστούς. Μόνο η δική μου Χάρις μπορεί να σας δώσει δύναμη, για να μην γίνετε αρνητές και χάσετε την ψυχή σας. Όμως η χάρις μου δεν μπορεί να έρθει σε σας, όσο κάποιος άλλος, ο σατανάς,  βασιλεύει στην καρδιά και στις αισθήσεις σας.

Αλήθεια, θα έφτανε μόνο μια δική σας απλή κίνηση, για να σας χαριστεί ο Παράδεισος, η Ουράνια Μου Βασιλεία. Αρκεί με πίστη και θάρρος να καταστρέψετε τον θρόνο του σατανά που έχετε φτιάξει στο σπίτι, που εγώ ευλόγησα για τον καθένα σας, βγάζοντας την τηλεόραση και ότι άλλο μέσο χρησιμοποιεί για να κυριαρχήσει στη ψυχή σας.

Θα δείτε πόση ηρεμία και χάρη θα έρθει ξανά στα σπίτια εκείνα που θα ξεριζώσουν το κακό από μέσα. Οι οικογένειες θα ενωθούν ξανά και θα έχουν πλέον πολύ χρόνο να περάσουν μεταξύ τους, με πολλή απλότητα και χαρά. Στιγμές που ποτέ μέχρι τώρα δεν έβρισκαν ελεύθερες για αυτούς που αγαπούν.

Όποιος αρνείται τον σατανά και τον διώχνει έξω από την ζωή του, ομολογεί Εμένα και κερδίζει την χάρη και την ευλογία Μου.

Μην τον αφήσετε ποτέ να σας πείσει πως μπορείτε να ελέγξετε το τι θα δείτε και τι θα δεχτείτε στην καρδιά σας. Προσπαθεί απλά να κερδίσει χρόνο, παραμένοντας κοντά σας. Σας είπα, πως δεν μπορείτε να υπηρετείτε δυο κυρίους, γιατί πολύ γρήγορα τον έναν θα μισήσετε και θα αρνηθείτε, όπως και γίνεται.

Σας αφήνω μόνοι σας να επιλέξετε τον κύριο που θα λατρέψετε. Όμως να ξέρετε, πως όποιο δρόμο ακολουθήσετε, αυτόν θα έχετε επιλέξει και για τα παιδιά σας. Αυτά είναι αδύναμα να ακολουθήσουν έναν διαφορετικό δρόμο.

Τα παιδιά πάντα κρύβονται στην αγκαλιά των γονιών τους, αφού αυτούς εμπιστεύονται. Εσείς, όμως, καλείστε να φροντίσετε για την ασφάλεια και την ψυχή τους. Μην φροντίζετε μόνο το σώμα τους, αφήνοντας ακάλυπτη την ψυχή τους, όπως κάνετε ασυναίσθητα με τη δική σας.

Και σεις αγαπημένα, αφιερωμένα Μου παιδιά, μείνετε κρυμμένα μέσα στην καρδιά Μου. Εκεί κανείς δεν θα μπορεί να σας πειράξει. Εγώ ο ίδιος θα σας προστατέψω. Θα στείλω τους αγγέλους Μου να σας υπηρετούν και να σας κατευθύνουν.

Μιλήστε στους αγαπημένους σας και σε όσους Εγώ σας εμπιστεύτηκα, και πείτε τους ποιο είναι το άγιο θέλημα Μου. Αν σας ακούσουν θα  σωθούν μαζί σας. Αν όμως δεν θελήσουν να ακολουθήσουν το παράδειγμά σας, αφήστε τους να περάσουν μέσα από τον δύσκολο δρόμο της ταπείνωσης, της θλίψης και του πόνου που τους έχει ετοιμάσει ο σατανάς. Εγώ απλά θα το επιτρέψω.

Όμως, εσείς μην σταματήσετε λεπτό να προσεύχεστε γι’ αυτούς γονατιστοί μέσα στην καρδιά Μου. Και τότε Εγώ, θα έχω το δικαίωμα, την τελευταία στιγμή που ο σατανάς θα τους έχει εξασθενίσει και θα πιστεύει πως τους κέρδισε, να τους τραβήξω από την αγκαλιά του και να διεκδικήσω και πάλι την ψυχή τους.

Παιδιά Μου, η καρδιά Μου κρύβει για σας, όχι απλά πολλή αγάπη, μα έρωτα, θεϊκό έρωτα μητρικό, που πολλές φορές Με κάνει να σας δικαιολογώ για την αδιαφορία σας.

Μα μην ξεχνάτε θησαυροί Μου, πως Είμαι Δίκαιος και η δικαιοσύνη Μου, πρέπει να νικήσει την ευαίσθητη, μητρική καρδιά Μου. Σας υποσχέθηκα ότι, όποιος με απόλυτη εμπιστοσύνη, λατρεία και υπακοή, κρυφτεί στην αγκαλιά Μου, δεν θα υποφέρει ποτέ. Εγώ θα τον προστατεύω από τα βέλη του σατανά, που με φθόνο θέλει να πληγώσει κάθε καρδιά που καίγεται από αγάπη και έρωτα για Μένα.

Θα υπάρξουν πολλά παιδιά που θα Με αγαπήσουν και θα θελήσουν σαν μωρά να μείνουν κρυμμένα στην αγκαλιά Μου. Θα υπάρξουν όμως και άλλα, που θα Με ερωτευθούν πολύ και ο έρωτας τους θα καίει στα σωθικά τους, όπως η λάβα στο ηφαίστειο. Και όλη αυτή η λάβα, στα χρόνια του Αντίχριστου που ζείτε τώρα, θα ξεχυθεί σαν λαίλαπα, που στο πέρασμά της θα κάνει και άλλες καρδιές να Με ερωτευθούν και να Με ομολογήσουν, η κάθε μια απ’ αυτές, θυσιαστικά.

Το αίμα τους θα ξεπλύνει τις βρώμικες καρδιές των χαμένων από το σατανά παιδιών Μου, μα όχι επειδή Εγώ θα το ζητήσω, αλλά επειδή οι ίδιοι Μου οι θησαυροί θα νιώσουν την πίκρα Μου για όλα αυτά τα χαμένα Μου παιδιά και θα θελήσουν να Μου παραδώσουν την ψυχή τους, στον βωμό του έρωτα, δίνοντας, όπως ο γλυκύς Μου Ιησούς, το αίμα τους για τα χαμένα πρόβατα Μου.

Ο σατανάς έχει ήδη ξεκινήσει το φθονερό του σχέδιο, για να σφραγίσει όσους του παραδώσουν την ψυχή τους. Κανείς όμως απ’ αυτούς δεν μπορεί να φανταστεί πως ο ίδιος ο Εωσφόρος θα τους θερίσει με το δρεπάνι του, κατεβάζοντας για πάντα στον Άδη την ψυχή τους. Μα μη φοβάστε αγαπημένοι Μου. Κανείς δεν θα χαθεί, αν ο ίδιος δεν το επιλέξει. Ο καθένας θα κληθεί να ομολογήσει αυτόν που θα ακολουθήσει.

Εγώ, σαν δίκαιος Κριτής, μα και στοργικός Πατέρας, θα επιτρέψω λίγο πριν την καταστροφή και την ερήμωση, όλα Μου τα παιδιά να μάθουν ποιος στ’ αλήθεια Είμαι.

Θέλω, πριν κληθεί ο καθένας να ομολογήσει αυτόν που θα ακολουθήσει, να ξέρει πως Εγώ δεν Είμαι ο απόμακρος και σκληρός Θεός, που κάποιοι θέλησαν έτσι να με παρουσιάσουν, αλλά Είμαι η άπειρη Αγάπη και Ευσπλαχνία. Είμαι ο στοργικός Πατέρας σας και η ευσπλαχνική Μανούλα σας, που με πόνο και λαχτάρα αναζητώ και προσμένω να σας κλείσω και πάλι στην καρδιά Μου, αφού από κει βγήκατε.

Όσοι με απλότητα και πίστη δεχτούν το μήνυμα του θεϊκού μητρικού Μου έρωτα, που νιώθω για σας παιδιά Μου, πολύ θα ευλογηθούν και άγγελοι θα τους υπηρετούν μέχρι να μου παραδώσουν την ψυχή τους.

Απλοί, ασήμαντοι άνθρωποι, που ποτέ δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον σας, θα βρεθούν στον δρόμο σας για να σας βοηθήσουν και, με τον τρόπο που θα ζουν, θα σας δείχνουν πως ευλογώ κάθε παιδί που Μου ανήκει.

Πολλά νεαρά παιδιά, που κρύβουν στην καρδιά τους ευγένεια, ταπείνωση και απλότητα, θα σας μεταφέρουν το άγιο θέλημά Μου, αφού σ’ αυτά ευαρεστείται η καρδιά Μου. Το Πανάγιο Μου Πνεύμα θα μιλάει μέσα από το στόμα τους, όπως τώρα και θα σας κατευθύνουν. Σ’ αυτά ανήκει η βασιλεία Μου, γιατί με απλότητα Με πίστεψαν και Με κρύβουν στην καρδιά τους. Η ειρήνη και η γαλήνη που θα ξεχύνεται μέσα από την ψυχή τους, θα σας βοηθάει να καταλάβετε πως Εγώ τους κατευθύνω.

Όσοι με πίστη και θάρρος Με ακολουθήσουν, αφήνοντας τα πάντα για τον δικό Μου έρωτα, πολύ θα ευλογηθούν. Τα θαύματα που θα επιτελούνται καθημερινά γι’ αυτούς, δεν θα τους συγκινούν τόσο, όσο ο θεϊκός έρωτας που θα καίει στην καρδιά τους, σαν τη λάβα στο ηφαίστειο. Μια δωρεά, που θα αναβλύζει από το Τίμιο Σώμα και Αίμα Του Υιού Μου.

Η επίκληση του ονόματος Μου και τα Άχραντα Μυστήρια θα είναι το μάνα εξ’ ουρανού, που θα τρέφει και θα δυναμώνει την ψυχή τους, διώχνοντας τον σατανά και όλους εκείνους που θα στέλνει με πονηριά για να τους πειράξουν.

Η καθαρή ματιά τους θα μπορεί να διακρίνει τις παγίδες του σατανά, που τα θολωμένα μάτια των οπαδών του, δεν θα ξεχωρίζουν.

Ο καβαλάρης του ολέθρου, που ήδη γυρνάει τον κόσμο, θερίζοντας πολλές ψυχές, δεν θα μπορέσει ποτέ να τους πειράξει.

Ναι, αγαπημένοι Μου, ο όλεθρος έχει ήδη ξεκινήσει να σπέρνει το κακό. Η πείνα, η αρρώστια και ο θάνατος χτυπάει τις πόρτες των παιδιών Μου και όσο και αν πονάει η καρδιά Μου, δεν μπορώ να τα βοηθήσω. Μόνα τους, τα παιδιά μου, επέτρεψαν στον σατανά να τα πειράξει.

Μα περιμένω με αγωνία κάποιος να γονατίσει, εκλιπαρώντας γι’ αυτούς, το θείο Μου έλεος, για να τους ευλογήσω όσο μπορώ, πριν παραδώσουν την ψυχή τους.

Πολλοί πούλησαν την ψυχή τους στον σατανά και προσπαθούν από τις θέσεις που ο ίδιος τους εξασφάλισε, με θράσος να καταστρέψουν τα παιδιά Μου. Μα δεν θα προλάβουν να χαρούν. Οι περισσότεροι από αυτούς θα χάσουν την ψυχή τους, πριν ολοκληρώσουν τα σατανικά τους σχέδια, αφού Εγώ θα επέμβω για να σώσω τα παιδιά Μου.

Όλοι είστε δικές Μου εικόνες, μα πολλοί από σας αφήσατε την ψυχή σας ανοχύρωτη στον σατανά. Ακόμη και για όλους εκείνους που Με πολεμούν, κρύβω άπειρη αγάπη στην μητρική Μου καρδιά, αν και την καρφώνουν καθημερινά με την προδοσία τους, δίχως να το υπολογίζουν. Θα επιτρέψω γρήγορα να χαθούν, για να μην τους ρίξει ο σατανάς στα τρίσβαθα του Άδη, παραπλανώντας περισσότερες ψυχές.

Τον καβαλάρη του ολέθρου, που σπέρνει την πείνα, τις αρρώστιες και τον θάνατο, θα έρθει σύντομα να τον διαδεχτεί, ο καβαλάρης του πολέμου. Μα δεν θα κρατήσει πολύ, αφού η καρδιά Μου θα σας σπλαχνιστεί, όταν η ταπείνωση και ο πόνος γονατίσει την ψυχή σας και φωνάξετε: «Θεέ Μου σε αναζητώ, δείξε το έλεος σου».

Πόσο θα ήθελα παιδιά Μου να μην περάσετε το καταστροφικό κατώφλι τις θλίψης και του πόνου, μα είναι αναπόφευκτο, αφού άλλος σας διεκδικεί με φθόνο και σεις του παραδώσατε την ψυχή σας.

Έχετε πίστη αγαπημένοι Μου θησαυροί. Εγώ Είμαι και θα Είμαι πάντα δίπλα σας, προσμένοντας με αγωνία να δω ένα δάκρυ μετανοίας, για να σας αναβαπτίσω μέσα σ’ αυτό και να σας καθαρίσω, για να μπορέσω να σας κρύψω μέσα στην ασφαλή μητρική Μου καρδιά. 

Σας αγαπώ και σας λατρεύω με μητρικό έρωτα παιδιά Μου, μα μην ξεχνάτε πως η κόλαση είναι γεμάτη από δικές Μου εικόνες, που δεν Με άφησαν με την ζωή τους να τους σώσω και έφυγαν για πάντα από την αγκαλιά Μου.

Το έλεος Μου είναι μεγάλο, μα το ίδιο και η δικαιοσύνη Μου. Μείνετε στην καρδιά Μου και Εγώ στην δική σας. Σας λατρεύω και νοσταλγώ ένα «σ’ αγαπώ», που θα βγει με πίστη απ’ την καρδιά σας.

Σας ευλογώ και περιμένω να σας κλείσω και πάλι στην καρδιά Μου.

 

Ο πικραμένος σας Πατέρας

και  Θεός της άπειρης Αγάπης!

  

Vă invităm să urmăriți și alte postări ale Mănăstirii Sfântul Apostol Filip-Adamclisipe conturile noastre:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu