duminică, 30 ianuarie 2022

Mesajul Părintelui Elpidie: Toți românii să se roage. Să ia fiecare metanierul și să spună: «Hristoase al meu, salvează țara noastră, România!» «Salvează țara noastră, România și pe noi!».

 

-Nu știu acum cum ar părea, dar cred că a venit momentul în care ar trebui să se pregătească și părinții acolo în România.

-La ce vă referiți? La ce anume?

-Eh, în jurul lor va e o mare gălăgie de război.

-Vă referiți în jurul României, nu-i așa?

-Da, vor încerca să o implice și pe aceasta în război, dar cred că acolo conducătorii sunt mai atenți. Nu pentru că ei înșiși vor să o facă, ci pentru că le este frică de popor.

-Da, da, poporul nu vrea să se amestece.

-Și pentru că poporul nu vrea... Da, vor rămâne întregi, chiar dacă țipă americanii... Pentru că este un război care îi va distruge pe mulți. Acest război care va veni acolo, va distruge toate țările acestea care se vor implica, le va distruge.

-Și ce credeți ? Se va implica și România?

-Nu ! Îmi doresc... poate puțin... vor încerca acolo, dar sper că nu vor reuși să o implice în război. Asta sper... 

-Doamne Ajută!

-Să folosească toate rugăciunile Sfinților lor pe care îi iau acolo. 

-Da. 

-Și să nu intre deloc în război. Dacă vor intra se vor distruge.

Nu știu... să nu intre deloc în război și să se roage cu toții. Să nu intre (intervină) în contra America-Rusia, pentru că este o contră America-Rusia. Din păcate îi pun americanii... americanii sunt criminali. Vor băga multe popoare acolo de jur-împrejur, să intre în război împotriva Rusiei, pentru că se presupune că sunt în NATO.

Neapărat să se roage cu toții, cu toții... Toți românii să se roage, ca să nu lase Dumnezeu, să nu permită Dumnezeu, ca, conducătorii lor [conducătorii români] din prostie se intre în această contră. Se vor distruge. Literalmente se vor distruge. Însă sper că nu se va întâmpla asta. Am o siguranță cum că mulți oameni vor crede asta și se vor ruga și va fi oprit acest rău. Să ia fiecare metanierul și să spună: «Hristoase al meu, salvează țara noastră, România!», «Salvează țara noastră, România și pe noi!». 

-«Hristoase al meu salvează țara noastră, România și pe noi!»

-Da, da. «Salvează-ne!» Să spună acest lucru, dar cu toții. Să găsească o oră acolo, ceva, și să unească rugăciunea tuturor într-o unitate. Ca să nu se întâmple nimic. De jur-împrejur, va fi o mare luptă. O să înceapă în joacă, ca să îi testeze americanii pe ruși, dar nu își pot imagina că războiul va scăpa (va înainta) așa de mult. Ai înțeles?!

-Da.

-Vor crede la început că va fi ceva limitat, dar nu se va opri. Se va întinde repede și din păcate Bulgaria va juca, ca să spun așa, un joc prostesc. Va începe ca un joc prostesc, dar va da greș și va fi nebunie... Ai înțeles?! Pentru că acum prin Alexandrupoli...

-Acolo va fi lupta, nu? [în Alexandrupoli este bază americană]

-Acolo au ca țintă. Bineînțeles că toate aceste sisteme de armament sunt exacte, adică lovesc cu exactitate, dar izolarea va aduce o mare foamete. O foarte mare foamete. Și din păcate pentru că americanii vor să-i ocolească pe turci, o să îi pună acum să facă o operațiune, un fel de NATO, care se presupune că sunt obligați împotriva Rusiei și rușii se vor enerva foarte tare și o să-i facă chifteluțe.

-Pe turci? Așa cum zice și Sfântul Paisie...

-Știi ce înseamnă chifteluțe?!

-Da... 

-Cam așa. Dar pentru că vor să amestece și pe alții la mijloc, vor folosi drumul spre Rusia, adică Bulgaria, România, acesta care merge drept în sus.

Ia spune-mi, voi sunteți mai sus de România sau la stânga?

-La ce vă referiți?

-Pentru că acum nu am hartă în față, ca să văd ceva. Deasupra Greciei este...

-Este Bulgaria și apoi România. Deasupra Greciei este Bulgaria și apoi România. La Marea Neagră este România. 

-Și apoi de acolo este Rusia?

-Și apoi, de acolo este Ucraina.

-Și Rusia? 

-Da, da. Ucraina și apoi Rusia. 

-Deoarece aceștia, rușii vor coborî în jos. Și nevoit vor folosi tărâmuri ale fostei Uniuni Ruse. Deci dacă România va lăsa loc rușilor să treacă, nu vor păți mare rău.

Să nu intre în război, dar să îi lase pe ruși să treacă.

-Am înțeles.

-Dacă îi împiedică îi vor distruge. Drumul acela va fi distrus.

-Of.

-Ai înțeles?!

-Da. 

-Dacă au inteligență...să fie deștepți românii și să spună că: «nu ne implicăm în război», dar să nu-i împiedice deloc, nici pe americani, dar nici pe ruși.

-Să nu se amestece în treburile lor.

-Exact! Să-i lase să vină și să plece și pe americani, dar și pe ruși, dar să joace un rol neutru. 

-Am înțeles! 

-Pentru că, alte locuri [alte țări], care vor face mai pe patrioții, mai așa ziși patrioți, se vor distruge de tot. De tot se vor distruge. Ai înțeles?!

-Da!

-Acest lucru aș vrea foarte mult să îl știe (să îl afle) și să se roagε foarte mult. Să o spună la toți, ca să se roage.

-Am înțeles.

-Știi iubesc România, ca pe o a doua țară a mea. Și acum simt o legătură că se dezvoltă în interiorul meu, o legătură duhovnicească. Ai înțeles?! 

-Da, Părinte ! 

-Pentru că, să nu îți închipui și rușii poate sunt într-o căutare a lui Dumnezeu, dar au o aroganță și aceasta aroganță îi va omorî din nou. Acum vor prevala, vor fi prima și cea mai mare putere, prima mare împărăție, bineînțeles pentru un timp scurt, înainte de Antihrist. Și orice este înaintea lor și va sta cu încăpățânare, îi vor distruge. Vor înainta și vor distruge.

-Noi avem și alte antecedente urâte cu rușii...

-Da. Nu trebuie să le opună rezistență deloc. Nici americanilor. Lasă-i să aibă trecere, dar [România] să nu se amestece deloc, să joace neutralitate.

-Am înțeles.

-Dar acest lucru nu îl vor reuși singuri. Trebuie să vă rugați cu toții, ca să sprijine România. Rugăciunile voastre Îl vor determina pe Dumnezeu să trimită îngeri și să schimbe gândurile celor mari. 

-A conducătorilor?

-Da, da. Altfel trecerea aceasta va fi foarte grea (puternică). Acolo marea cum se numește?

-Marea Neagră.

-Știi de ce?! Vor avea foarte multe submarine rusești acolo și multe arme nucleare. O să zboare de acolo nucleare, o groază... Vor fi multe lupte aeriene între aeronavele Nato și Rusia, dar vor câștiga rușii. Rușii au arme ascunse.

Au arme ascunse și sunt fără milă, adică tari ca Ursul, ei nu glumesc... aroganță americanilor acolo se va sparge... Și îmi doresc ca în curând, să se mute războiul în Persia, pentru că și acolo va fi conflict.

-La Iran vă referiți? 

-Da. Să ne eliberăm noi puțin, cei de sus. Eu asta aș vrea să le spun și să înceapă să facă, pentru că  timpul este foarte aproape, nu știu când se va întâmpla asta, dar arată că timpul este foarte, foarte aproape.

-Am înțeles.

-Și va veni foamete și în România. Multă foamete, de aceea este de preferat, dacă pot, cine poate, să aibă o viețuire autonomă.

-Adică vă referiți să fie la țară? Să meargă [lumea] la sate?

-Nu știu, ce să facă, dar dacă nu au o viețuire autonomă vor fi și aceștia foarte înfometați. Vor fi morți de foame. Nu va exista mâncare din cauza izolării. Aveam impresia că aceasta izolare va fi mai mult la noi în Mediterană, pentru că noi suntem plini de insule și vapoarele sunt cele care transportă mâncarea. Dacă se opresc vapoarele, sunt morți de foame. Ai înțeles?! Dacă se opresc vapoarele, se oprește transportul petrolului, nu vom avea petrol, apoi nu va mai avea curent, pentru că toate astea sunt pe bază de petrol. Și apoi nu vă mai avea mâncare, pentru că toate vin din afară nu există autonomie. În afară de locurile care se ocupă de creșterea animalelor, care au animale, dar când se va întâmpla asta, vor mânca și animalele. Vor veni toți înfometații și va fi va fi o nebunie. Și așa aveam impresia, credeam, că va fi doar o izolare a insulelor din Grecia, dar va fi și în alte țări.

Ucraina va adera lui Putin.  Vor fi nevoiți să adere. Și nici nu vor avea altă soluție, aceasta va fi cea mai corectă soluție. Chiar dacă le convine sau nu, va fi cea mai cuminte soluție. Pe Georgia o va convinge NATO... din păcate în aceea perioadă va avea conducători răi.

-Să lupte împotriva Rusiei?

-Da. Pentru că și acum sunt dușmani. Ai înțeles?! Au o mare dușmănie între ei. Dar acest lucru a fost greșit, mare greșeală. Atunci când nu uităm greșelile trecutului și nu încercăm să ne împăcăm... undeva vor greși. De fapt o să îi folosească NATO.

-Da?

-Ei [rușii] nu o să îi lase, din cauza NATO. Și chiar dacă voiau să facă pe bunii, nu o să facă acest lucru acum. Nu au altă soluție, sunt nevoiți să o facă. Ai înțeles?!

-Da! 

-Dar voi sunteți puțin mai departe. Este România, este Ucraina. 

-Este Ucraina, este Moldova, care este tot România. Acolo vorbesc română.

-Este distanță mare, dar și altceva. Bază vieții duhovnicești în România este ortodoxia și rușii nu vor dori să creeze o dușmănie mai mare cu românii.

-Măcar, să îi lumineze Dumnezeu și pe ruși, dar și pe conducătorii români.

-Pe conducătorii voștri, Dumnezeu să-i lumineze mai mult. Rușii sunt hotărâți, de ceea ce fac, nu se vor schimba. Dar, dacă conducătorii români vor juca un rol corect, o să scăpați. Altfel veți avea multă foamete. Adică o să fie înfometați cei din România. Apa va fi foarte importantă. Vor fi infectate apele, de aceea trebuie multă atenție. Să aibă mereu tancuri (cisterne) cu apă, ca să aibă mereu apă. La o nevoie urgentă... să pună înăuntru și puțin var... ce să facem, trebuie să găsim moduri.

-Exact.

-Aș vrea să le transmiți astea, că trebuie să îi pună pe oamenii lor de încredere, să le spună că trebuie să facem un lanț de rugăciune: «Doamne salvează România și pe noi (poporul)!», «Salvează lumea ta și România!», «Salvează România!» Αi înțeles?!

-Da.

-Să încredințeze sufletele lor lui Dumnezeu și să salveze România. Este nevoie să faceți acest lucru. Și să se roage, ca România să rămână neutră în acest conflict. Să nu fie de partea nimănui. Pentru că se vor supăra amândouă, atât Rusia, cât și America. America că nu va fi împreună cu ea și Rusia la fel, dar supărarea lor va fi mică.

-În schimb dacă se implică...

-Dacă se implică cu Rusia, vor pății multe catastrofe de la americani. Dacă se implică cu americanii, rușii îi vor distruge.

-Of, am înțeles. Dumnezeu să pună mâna Sa. Maica Domnului se Acopere România!

-Cred că acum e nevoie și de mâini și de picioare pentru rugăciune...nu sunt de ajuns doar mâinile...

                                                          ***

    Inima mea se gândește la voi toți și vă iubește. Simt țara voastră, ca pe țara mea, de aceea îl rog pe dulcele nostru Iisus să o protejeze de orice rău.

    Mă doare inima de ceea ce ochii mei văd venind, așa ca vreau sa vă informez, dar și să vă pregătesc.

    Iubitul nostru Dumnezeu Tatăl este foarte trist, pentru că, copiii Săi din întreaga lume nu au înțeles că toate acestea se întâmplă, pentru că l-au lăsat pe Satan să domine în viața lor și acum se pregătește să-i conducă la cea mai mare triplă distrugere pe care omenirea a văzut-o vreodată, prin boli, foamete și război.

     Își avansează în mod constant planul său satanic de a transforma oamenii în creaturi umanoide controlate de acesta.

     Liderii săi mondiali și oameni de știință de top, care îl venerează în ritualuri satanice secrete, au dat promisiune de sânge că vor înainta planul lui, rapid și decisiv.

     Le-a poruncit, până când propriul său fiu, Antihrist, va apărea, ca toate Bisericile creștine ori să fie distruse, ori să i se supună.

     Nu-i pasă dacă, deocamdată, acestea aparțin tipic lui Hristos. Singura lui preocupare este ca să nu se împărtășească cu Hristos, creștinii.

     Atâta timp cât Bisericile sunt deschise și creștinii pot liberi să se împărtășească și să săvârșească toate celelalte Sfinte Taine, acesta nu va putea apărea în lume ca lider mondial și hristos (salvator) mondial.

     Se teme atât de mult de Sfintele Taine ale Bisericii noastre încât, în diferitele exorcisme care au loc, le numește «magia lui Iisus».

     Îi este frică de ele, pentru că au puterea de a slăbi și de a distruge, cu Harul Duhului Sfânt, forțele satanice. Chiar și aceste medicamente, pe care mod înșelător și fără să știm, ni le introduce în  corpul nostru pentru a ne face pe deplin ai lui, nu reușesc să răspundă pe deplin la comenzile sale.

     Din acest motiv, pentru a-i îndepărta pe creștini de Sfânta Împărtășanie, cere tuturor adepților săi să-și intensifice eforturile pentru a-i convinge pe creștini să le fie silă de Sfânta Împărtășanie și să se teamă că ar putea să se îmbolnăvească, atunci când merg să se împărtășească.

   Dacă acest lucru este crezut și acceptat de toți creștinii, atunci a început epoca lui, epoca lui antihrist.

                                                          ***

    Dragii mei copii, anii Apocalipsei au început de ceva vreme.

    Aceia dintre noi care Îl iubim și Îl adorăm pe Hristos, vom trăi pentru a vedea cei mai glorioși ani ale sfintei noastre Biserici, cu numărul ei mare de sfinți mărturisitori și martiri. A venit din nou vremea ca bărbații, femeile și copiii mici să-l facă de rușine pe Satana, cu credința lor puternică în Hristos și cu dragostea divină care va arde în inimile lor, precum lava dintr-un vulcan.

    Fie ca toți să fim printre acești sfinți ai vremurilor de pe urmă. Cei care o doresc, să se pregătească cum trebuie, cerând lui Dumnezeu luminarea Duhului Sfânt, ca să știm de acum înainte, cum să acționăm corect în viața noastră.

     A ști exact ce vrea Satana să ne facă, dar și cum îi putem distruge acțiunile, este primul și cel mai important lucru pe care trebuie să-l știm cu toții.

     Un ajutor valoros pentru voi toți, va fi dragostea și grija față de evlavioșii și statornicii în credința părinți ai voștri duhovnicești.

     Să vă rugați în fiecare zi pentru aceștia, ca Dumnezeu să le dea putere și luminare, ca și ei la rândul lor să vă transmită prin intermediul Sfintelor Taine care vor săvârși, darurile Duhului Sfânt.

     În așteptarea momentului când ne vom reauzi, vă binecuvântez pe toți din toată inima.


Vă invităm să urmăriți și alte postări ale Mănăstirii Sfântul Apostol Filip-Adamclisipe conturile noastre:


99 de comentarii:

  1. Slava lui Hristos Dumnezeu in Treime care lumineaza prin sfintii Sai mintile noastre intunecate de pacat!
    Dar si pentru rugaciunile Preacuratei Sale Maici, Fecioara Maria!!!🙏🙏🙏
    AMIN SI LUI DUMNEZEU SLAVA!!!🙏🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DOAMNE IISUSE HRISTOASE FIUL LUI DUMNEZEU MILUIEȘTE-MĂ PE MINE PĂCĂTOSUL ȘI PE TOȚI PĂMÂNTENI TĂI.
      PREASFANTA NASCATOARE DE DUMNEZEU MILUIEȘTE-NE PE NOI PĂCĂTOȘI.
      PREASFANTA TREIME MILUIEȘTE-NE PE NOI PĂCĂTOȘI. AMIN

      Ștergere
    2. Slava Ție Preasfanta Treime Dumnezeu Tatăl și Fiul și Sfântul Duh Slava Ție! Slava Ție Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu Pururea Fecioara Maria Slava Ție!

      Ștergere
    3. Stăpâne Doamne Iisuse Hristoase Domnul Dumnezeul Nostru miluiește-ne Doamne și dale cuget bun conducătorilor noștri sa rămânem neutri ,sa nu intram în război nici de partea vreunei puteri rusi s-au americani! Ajută-ne Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu Pururea Fecioara Maria și dă-ne minte,dă-ne cuget în unire la toți romanii sa ne rugam Dumnezeului Tatălui Ceresc sa-si întoarcă privirea către noi și sa ne păzească de tot răul,de foamete,război! Ca tare l-am maniat cu răutățile și fărădelegile pe care le-am făcut și nu am mai crezut în nimic sfânt! L-am trădat,l-am vândut,l-am uitat! AMIN AMIN AMIN

      Ștergere
    4. Sfinte DUMNEZEULE TATĂ CERESC,SFINTE IISUSE HRISTOASE,FIUL LUI DUMNEZEU, DUMNEZEULE DUH SFÂNT,SFÂNTA,MULT MILOSTIVĂ MĂICUȚĂ și GRABNICĂ AJUTĂTOARE a Creștinilor, de-mpreună cu SFINȚII NOȘTRI PĂRINȚI,DIN PRONIA CEREASCĂ,AJUTAȚI-NE și dați-ne noua,(POPORULUI Vostru credincios,Creștin-ortodox STRĂMOȘESC)un IMBOLD CĂTRE MAREA LUPTĂ a ÎNCHINĂRII Sfintelor RUGACIUNI împotriva ANTICRISTULUI,care vrea să NE SUBJUGE MĂICUȚA DOMNULUI,ACOPERA-NE cu ACOPERSĂMÂNTUL ARIPILOR TALE! ♥️🤱😇A🙏M🙏I🙏N!

      Ștergere
    5. DOAMNE AJUTA-NE,PENTRU CĂ , DACĂ LA NOI ESTE POSIBILĂ,RUGĂCIUNEA, NĂDEJDEA și ADEVARATA CREDINȚĂ! LA TINE DOAMNE TOTUL ESTE CU PUTINȚĂ!

      Ștergere
    6. DOAMNE AJUTA-NE PE NOI ȘI ȚARA NOASTRĂ!!!

      Ștergere
    7. Doamne ajuta MD. Cu mila și dragostea de mamă să ne ocrotească si să ne păzească de toate uneltrile lui antihrist Dumnezeu să lumineze toate mințile la toți creștinii ortodocși să avem dragoste, credința puternică să biruim tot răul care se abate peste țară noastră România și peste noi păcătoșii.... Măicuța Domnului ai milă de noi

      Ștergere
  2. Iubesc acest parinte. Il simt atat de curat la suflet si stiu ca Dumnezeu lucreaza prin el.

    RăspundețiȘtergere
  3. Maicuta Domnului mama noastra din cer roagate pt noi pacatosi !!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamne ajută poporul român.Amin.!.

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamne ajută!Slavă domnului ISUS HRISTOS.MAICII DOMNULUI ȘI TUTUROR SFINȚILOR ÎNGERI ÎN TRUP VĂZUT SAU NEVĂZUT! 😔😔😔

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne Iisuse Hristoase fiul lui Dumnezeu miluiește ne pe noi păcătoșii Amin Doamne apară și ocrotește poporul Român Doamne ferește Tara noastă dragă Romania de război de foamete de poți și de venirea altor neamuri Doamne întărește ne în credință AMIN

      Ștergere
  6. Domnul sa fie cu noi în toate clipele

    RăspundețiȘtergere
  7. Slava lui Dumnezeu Măicuța Sfânta Acoperă-ne cu Sfânt Acoperamantul Tău și ai grija de noi păcătoși și îndreaptă-ne pe noi pe calea cea buna și luminează mințile celor care ne conduc Amin

    RăspundețiȘtergere
  8. Doamne ajuta și ne ferește de necazuri

    RăspundețiȘtergere
  9. Doamne miluieștene fără NumĂR 🙏💙🤗

    RăspundețiȘtergere
  10. Doamne Iisuse Hristoase miluiește ne pe noi și tara noastră!

    RăspundețiȘtergere
  11. Dumnezeu sa i lumineze pe romani spre calea lui cea dreapta ... Amin !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne ajuta Romania și poporul romîn de dușmani.(război,foamete și boli.)

      Ștergere
  12. Doamne,da-ne Lumina Ta sa vedem clarin jurul nostru.Ajuta-ne sa fim uniti in rugaciune si da-le lumin.mintii conducat.tării,sa nu intre on razboi.
    Acopera-ne Doamne cu Sf.Acoperam.al Aripilor Tale si cu al MAICII TALE,PREASFANTA NASCATOARE DE D-ZEU , .
    FĂ TU D-MNE un scut din Sfintii Ingeri deasupra tarii ,casa ne apere de fortele satanice.AMIN

    RăspundețiȘtergere
  13. Fie voia Tatălui Ceresc in toate! Doamne Iisuse Hristoase miluiestene pe noi si tară noastră mamăRomănia!

    RăspundețiȘtergere
  14. Doamne, nu ne lasa pe noi, cei ce nădăjduim intru Tine...." Doamne, iartă ne pe noi, păcătoșii lumii acesteia...Doamne, întinde Mila Ta înspre noi...Doamne, nu lasă, să piară neamul omenesc, păcătos...Doamne curateste ne, că ai Tai fii, suntem...

    RăspundețiȘtergere
  15. Doamne ai mila de noi,nu ne părăsi pana în sfârșit!Amin!Acoperă ne cu Sfântul Tău Acoperământ,azi,mâine și în vecii vecilor !Amin

    RăspundețiȘtergere
  16. Bunul Dumnezeu sa fie alaturi de tara noastra, apoi si de toti romanii de pretutindeni,sa ne pazeasca si sa ne apere pe toti de cei ce vor sa nimiceasca poporul nostrum.Asa sa ne ajute bunul Dumnezeu. Amin.

    RăspundețiȘtergere
  17. Doamne-ajută! Și apără pe noi păcătoși. Și ne iartă greșelile noastre.

    RăspundețiȘtergere
  18. Doamne miluiește poporul și țara noastră România.Amin

    RăspundețiȘtergere
  19. Slavă Tatălui și Fiului și Sfântului Duh acum și pururea și în vecii vecilor Amin!

    RăspundețiȘtergere
  20. Doamne ajuta! Sa trecem cu bine prin toate aceste încercări!

    RăspundețiȘtergere
  21. Doamne Iisuse Hristoase miluieste ne pre noi pacatosii!
    Bucura te bucuria noastra, acopera ne pe noi oacatosii cu Sfântul Tau acoperamant, Maica Sfanta!
    Amin!🙏

    RăspundețiȘtergere
  22. Sa-mi fie cu iertare, dar in mod normal, pentru un astfel de mesaj este indicat a se preciza sursa. Cine i-a luat acest interviu parintelui Elpidie si cand? In ce mod? Prin telefon sau cum?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne ajută ! Da,prin telefon! În interviul acordat astăzi (31/01) la postul de radio Focus FM din Salonic, chiar a specificat faptul că ne-a transmis mesajul acesta.

      https://focusfm.gr/pateras-elpidios-quot-erchetai-tripli-katastrofi-syndyasmos-pagkosmias-arrostias-vivlikon-kairikon-fainomenon-kai-polemon-quot-ichitiko-focus-fm/

      Ștergere
    2. Doamne fiul lui Dumnezeu miluieste-ma și Preasfânta născătoare de Dumnezeu miluieste-ma pe noi. Amin !

      Ștergere
    3. Ma scuzati ,deci ce a spus Parintele aici mai sus , este in interviul cu Stefanos de 25 min

      Ștergere
  23. Doamne ajuta! Amin ! 🙏🙏🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  24. Dumnezeu, Maica Domnului și toți Sfinții și Îngerii din Cer să se milostivească de noi, de țara noastră România și de întreg pământul !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MaicaDomnului acopera cu sfint scoperamantul tau si tara noastraRomania Amin

      Ștergere
  25. Da Doamne ganduri bune conducatorilor nostri si al marilor puteri,sa ne fereasca Dumnezeu de aceste grele incercari!!Ocrotesti Doamne Iisuse Hristoase,tara noastra Romania si pe noi pacatosii si ne iarta noua greselile noastre!!Maica Domnului ,toti sfintii si ingerii,ajutati-ne si ne da putere!!🙏🙏🙏🙏🙏Doamne ajuta Romania si pe romani!!!🙏🙏🙏🙏Amin!!😥🙏😢🙏😥🙏

    RăspundețiȘtergere
  26. Doamne,Dumnezeule,Parinte al veșniciei, Părintele Luminilor,Unicule,facă-se Voia Ta,protejează si salvează România și poporul român de urgia unui război,foamete,frig,molime, salvează-ne de tot răul și întunericul, apără sub aripile Tale poporul român cel bine.credincios,cu multă iubire TE rugăm Sfinte TATĂ DUMNEZEU,pe IISUS HRISTOS fiul Tau și Domnul nostru, auzi-ne Doamne și ne miluieste.Amin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Liderii mondiali ai lui Ucigă-l Crucea și oamenii de știință de top, care îl venerează prin practicarea magiei negre cu ritualuri satanice secrete, pregătesc asiduu planul lui de distrugere a omenirii, prin boli, foamete și război. Ei fac parte din categoria celor pe care Mântuitorul Iisus Hristos i-a descries astfel : Voi sunteţi din tatăl vostru diavolul şi vreţi să faceţi poftele tatălui vostru. El, de la început, a fost ucigător de oameni şi nu a stat întru adevăr, pentru că nu este adevăr întru el. Când grăieşte minciuna, grăieşte dintru ale sale, căci este mincinos şi tatăl minciunii (Sfânta Evanghelie după Ioan, Capitolul 8, versetul 44).
      Evenimentele razboinice pare-se ca se precipită, dar armele cu care noi creștinii ortodocși români putem să luptăm sunt cele duhovnicesti, pe calea rugăciunii. Să urmăm deci porunca lui Hristos adresată tuturor credincioșilor : « Căutaţi mai întâi împărăţia lui Dumnezeu şi dreptatea Lui şi toate acestea se vor adăuga vouă. Nu vă îngrijiţi de ziua de mâine, căci ziua de mâine se va îngriji de ale sale. Ajunge zilei răutatea ei. Sfânta Evanghelie după Matei, capitolul 6, versetele 33, 34 »
      Doamne salvează România și pe tot poporul tău binecredincios!


      Ștergere
  27. Doamne Iisuse Hristoase Fiul Lui Dumnezeu miluiește-ne pe noi, p
    apără țara noastră, luminează mintea celor care sunt puși să conducă această țară,, România, Doamne ajută - ne și ne apără de tot răul, că binecuvântat ești Doamne în veci Amin! 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🤗🤗🤗🙏

    RăspundețiȘtergere
  28. Răspunsuri
    1. Da, este furtuna mare in lume,dar nu va temeti, deoarece Tatal Ceresc cu tot Cerul este cu noi,acum aici.

      Ștergere
  29. Nu zicea părintele Arsenie Boca ca România va fi înconjurată de flăcări?

    RăspundețiȘtergere
  30. Doamne Iisuse Hristoase milueste-ma pe mine păcătosul, și milueste Doamne și țara noastră România, grădina MAICII Tale și Maica noastră Sfânta, izbaveste _ ne de război și foamete, Ai milă de copiii Tăi Dumnezeule !!!

    RăspundețiȘtergere
  31. Rugându-ne fierbinte, vom avea ajutorul Domnului și al Măicuții sfinte Doamne ocrotește România de dușmani cu Domnul tot înainte biruitori Doamne ajuta știm ca ne iubești mult, și nu ne vei lasă Te Iubim Fierbinte Amin, amin, amin

    RăspundețiȘtergere
  32. Bunul Dumnezeu și Maica Domnului,să-i lumineze și să le dea gândul cel bun celor care ne conduc, celor care mai au o fărâmă de dragoste pentru acest popor oropsit, care, nu a luptat să ocupe pe nimeni.

    RăspundețiȘtergere
  33. De ce părintele Elpidie nu mai face videoclipuri pe canalul său de You Tube, Spirutual Dewdrops?

    https://m.youtube.com/channel/UCLlKDjyxfizs7M8YwgQ872A

    Unde este el? Îi pot e-mail? Am nevoie de ajutorul lui.

    Mulțumesc.

    RăspundețiȘtergere
  34. De ce a închis părintele Elpidie You Tube?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Irene, Youtube este luata la ochi. adica sub control. Deaceia informatia este cenzurata. Toti cei ce ridica vocea impotriva sistemului antihrist, sunt lichidati sau opriti de a mai face informatii in adevar. Cu respect, Nicolae. Doamne ajuta !

      Ștergere
  35. DOAMNE MILUIEȘTE POPORUL NOSTRU ROMAN SI BINECUVINTEAZĂ MOȘTENIREA TA AMIN !DOAMNE ELIMINA ACEST RAZBOI DE PE PĂMÂNTUL SI LASANE SĂ TRAIM IN PACE SI LIBERTATE CU SFINTENIE SI UNIȚI CU TOATE POOARELE LUMII.AMIN.

    RăspundețiȘtergere
  36. Răspunsuri
    1. Doamne ajutane si apara tara noastra si tot poporul roman. Amin

      Ștergere
  37. Doamne ajută-ne și ferește-ne pe toți! Amin! 🙏

    RăspundețiȘtergere
  38. Doamne ocrotește Romania și pe români! Amin!

    RăspundețiȘtergere
  39. Cu adevărat are dreptate părintele ELPIDIE îl urmăresc de multă vreme de cel puțin 10 ani și tot ce a spus sa adeverit are mult har de la Bunul Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  40. Doamne isuse hristoase fereste păzește și miluieste poporul român.

    RăspundețiȘtergere
  41. Slava ție Doamne Iisuse Hristoase Fiul Lui Dumnezeu. Ai mila Doamne de Tara noastră România și de poporul Roman și ne iartă pe noi de a noastre păcate și nu lasă să vină război în tara noastră și peste poporul Roman. Ajută-ne tu Doamne Iisuse Hristoase ca ci numai tu ești scăparea și nădejdea noastră. Ne rugam ție Doamne Iisuse Hristoase ajută-ne și de data aceasta și acopere e pe noi cu Dragostea ta cea mare, dulce și înțelegătoare ca să putem sai noi sa ne creștem copii noștri în liniște Dragoste și Pace! Amin!

    RăspundețiȘtergere
  42. Hristos se al nostru salvează tara noastră România și pe noi păcătoșii! Ai milă de noi și luminează mințile conducătorilor noștri spre pace și liniște! Ocrotește-ne de toate relele și de război! Amin

    RăspundețiȘtergere
  43. Doamne Ajuta ne te rugam sa ne ierți sa ne aperi caci noi suntem copiii tai si te iubim TATAL CERESC.Maica Domnului te rugam acoperă ne vu sfântu tau acoperamant..Hristoase al nostru salvează țara noastră România si pe noi.Apara ne de război.boli si foamete.Slava lui Dumnezeu!ITI multumim!Te iubim!Doamne ajuta ne!salvează țara noastră România si pe noi poporul tau.

    RăspundețiȘtergere
  44. Doamne iartă- ne pe noi păcătoșii !!

    RăspundețiȘtergere
  45. Răspunsuri
    1. Cred ca-i prea târziu.Cartile se joaca intr-un timp foarte scurt și cu eficienta de 100%. România nu mai poate refuza NATO( doar am patit-o cu rusii mai vrem repetare?) Trebuie sa fim hotărâți și nu LASI

      Ștergere
  46. Sunt american. Doamne Isuse, ai milă de țara mea. Ei nu realizează ce fac.

    RăspundețiȘtergere
  47. https://youtu.be/eeH1zFHLAIc

    a aparut Neofit de morfou mitropolitul, daca puteti sa traduceti ar fi minunat, ne avertizeaza

    RăspundețiȘtergere
  48. Ne rugăm la bunul dumnezeu pentru pace în lume , să ne ferească de tot ce e râu din lume,ne rugăm la Maica Domnului și la fiul ei Isus Hristos, și la tatăl nostru bunul dumnezeu,să lumineze mintea,conducătorilor de țarii, să facă pace,pace,pace,Amin, doamne ajutane pe toată lumea!

    RăspundețiȘtergere