luni, 31 ianuarie 2022

Se adeveresțe pentru încă o dată, teama Părintelui Justin Pârvu si a Mitropolitului Bartolomeu Anania

 Ursula von der Leyen :«Vom propune Legea Europeană a cipurilor»


Astăzi, 31 ianuarie 2022, se împlinesc 11 ani de la trecerea la Domnul a Celui care a fost Mitropolitul Bartolomeu Valeriu Anania - Omul Cuvântului, Apostol al Ortodoxiei românești și predicatorul desăvârșit al Adevărului... Veșnica lui pomenire!


     Să ne amintim de Sinodul Mitropolitan al Clujului, Albei, Crişanei şi Maramureşului, prezidat de Mitropolitul Bartolomeu Anania, care a codamnat introducerea cipurilor si a actelor biometrice.
Comunicatul de presă era prezentat la vremea accea, în data de 19/02/2009 de către https://theologhia.wordpress.com/ în urmatorul articol:


Această îngrijorare legată de introducerea actelor biometrice, a fost semnalată dea lungul vremii de mulți preoți și monahi, care au fost luați în râs, spunând că este o tehnologie foarte avansată, care chiar dacă va fi, nu o să prindă generația noastră. Mai multe detalii referitoare la îngrijorarea preoților și monahilor, la vremea aceea puteți găsi în articolul următor :Vă invităm să urmăriți și alte postări ale Mănăstirii Sfântul Apostol Filip-Adamclisipe conturile noastre:
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu