luni, 3 octombrie 2022

Trăim în anii Apocalipsei - Interviul Părintelui Arhimandrit Elpidie Vaianakis din 16.08.2022

(Traducere: Mănăstirea Sfântul Apostol Filip)

    -Părinte, toți avem senzația că trăim în anii de pe urmă. Ce părere aveți dumneavoastră?

    -Este adevărat, copilul meu, acest lucru. Trăim în anii Apocalipsei.

    Lucifer împreună cu fiul său Antihrist, precum și toți oamenii de știință credincioși ai lui, politicienii și unii lideri religioși, pregătesc marea apostazie a oamenilor de la Dumnezeu.

    Cu ajutorul științei și a inteligenței artificiale, va încerca să modifice trupurile și mințile noastre, astfel încât acestea să nu mai poată acționa pe baza inteligenței dumnezeiești, așa cum ne-a creat Dumnezeu, ci să acționeze după poruncile inteligenței artificiale, pe care o va dirija Antihrist, [împreună] cu personalul lui satanic.

    -Cum se va întâmpla acest lucru?

    -În primul rând: Ne va da un număr personal și va face din trupul nostru o parte numerotată, care poate fi controlată cu ușurință, precum un telefon mobil.

    Acest număr va fi și numărul existenței noastre. Cu el vom exista și numai cu el vom avea de-a face cu orice agenție (serviciu) al statului.

    Când cineva decide să ne șteargă acest număr, atunci va fi ca și cum nu am exista!

    În al doilea rând: Va transforma trupul nostru într-un computer neobișnuit cu un «sistem de operare», care va fi conectat și sincronizat cu computerul principal al lui Antihrist, celebrul «FIARĂ».

    Trupul nostru, [devenind] acum un sistem funcțional, precum un dispozitiv de telefonie mobilă, va fi constant reînnoit, pentru a obține o performanță mai bună și mai mare.

    În al treilea rând: Sub forma unor presupuse preparate terapeutice, va introduce în trupurile noastre mecanisme robotizate de înaltă nanotehnologie, pentru a reuși să intervină la neuronii creierului uman și să controleze mintea, gândurile, sentimentele, dorințele și credința oamenilor.

    Aceste mecanisme robotice implantabile, sunt cele care vor transforma și trupurile noastre într-o parte numerotată a inteligenței artificiale, cu numele și numărul Antihristului scrise de neșters pe ADN-ul său.

    Scopul exclusiv al acestei încercări este de a preface omul de la «chipul lui Dumnezeu», așa cum este creat, la «chipul lui satan». Cu alte cuvinte, pentru a preface din om, un «om-demon».

    Oamenii, din acel moment, vor fi incapabilireacționeze și să renunțe la el. Mecanismele robotice implantate ale inteligenței artificiale, nu îi vor lăsa să protesteze și le vor provoca dureri insuportabile.

    -Totuși, părinte, nu există vreo armă duhovnicească puternică care să-i permită omului să scape, chiar și în ultimul moment, de planurile satanice ale lui Lucifer și ale lui Antihrist?

    -O! da, există și este atât de simplu, dar și atât de puternic! Este singura putere care îl sperie foarte mult pe satana, nu numai pentru că îi anulează planurile satanice, ci și pentru că poate readuce harul Duhului Sfânt în sufletul nostru păcătos.

    -Care este această armă puternică care poate anula planurile lui satana?

    -Pocăința umana, copilul meu!

    Pocăința umană și cererea iertării, este unul dintre cele mai prețioase daruri ale lui Dumnezeu pentru om.

    Are puterea de a distruge planurile lui satana și de a elibera pe omul pocăit de diferitele legături satanice, cu care încearcă să-l facă subordonat duhului său demonic.

    Pocăința omului nu este o simplă acțiune a rațiunii omului, ci o acțiune a Duhului Sfânt, pentru ca omul să rămână sub harul și puterea lui Dumnezeu.

    Duhul Sfânt este cel care inspiră în conștiința sufletului nostru pocăința mântuitoare.

    «Pocăința», pot spune fără ezitare, este darul cel mai mare și mai de preț, pe care Dumnezeu ni l-a dat după ieșirea noastră din Rai, pentru ca satana să nu ne cucerească cu ușorință sufletul.

    Astfel, atâta timp cât Duhul Sfânt ne va lumina astfel încât să ne pocăim de păcatele noastre, satana nu va putea niciodată să ne supună propriului său duh demonic.

    Doar dacă satana reușește să ne stăpânească mintea, astfel încât să nu ne mai putem pocăi de greșelile și păcatele noastre, abia atunci va putea stăpâni asupra oamenilor.

    Pocăința din partea omului și Duhul Sfânt din partea lui Dumnezeu Tatăl, este lucrul cel mai sfânt și mai desăvârșit [lucru] care există în viața omului.

    Pocăința sinceră a omului este ceea care neutralizează și distruge, cu puterea Duhului Sfânt, legăturile și orice lucrare rea a satanei.

    Deci satana știe foarte bine că, dacă reușește să-l facă pe om să nu se pocăiască, numai atunci va putea domina sufletul omului.

    De aceea, scopul ascuns al lui satana nu este atât de a controla mintea omului, astfel încât să o poată contamina (murdări) cu tot ce vrea, ci de a-l face pe om să nu se pocăiască niciodată.

    Pocăința este precum butonul de la întrerupător pe care îl apăsăm pentru a aprinde lumina în casa noastră și a alunga întunericul. Acesta este butonul pe care satana vrea să-l distrugă, ca să ne țină permanent în întunericul distructiv al voinței sale satanice.

    Într-un exorcism al unui copil stăpânit de demoni, când preotul i-a spus demonului să se pocăiască și să se întoarcă la Dumnezeu, duhul rău i-a dat următoarea replică șocantă: «noi, demonii, nu ne pocăim niciodată. Oricine se pocăiește nu este al nostru. Sarcina noastră este să nu lăsăm pe nimeni să se pocăiască. Doar atunci sunt ai noștri.»

    De aceea, Antihrist și personalul său, vor încerca cu ajutorul inteligenței artificiale, să citească gândurile și sentimentele noastre și să nu ne lase să ne «pocăim» și să-L «iubim pe Dumnezeu».

    Numai în acest fel satana va putea nederanjatrămână în sufletul nostru ca stăpân și împărat absolut [al sufletului].

    Cred că o rugăciune foarte puternică este să spunem: «Doamne, dă-mi pocăință sinceră, ca să nu ies niciodată din brațele Tale».


      Bun venit celor ce vizionați canalul Mănăstirii Sfântului Apostol Filip !
    Prin postările pe care le face mănăstirea noastră, nădăjduim să vă bucurăm şi să vă înâlțăm sufletele, aducând faptele şi cuvintele părinților duhovniceşti în fața ochilor voştri şi în inimile voastre.
    Vă invităm să urmăriți și alte postări ale Mănăstirii Sfântul Apostol Filip-Adamclisi, pe conturile noastre:
    Rumble:
https://rumble.com/user/ManastireaSfantuluiApostolFilipAdamclisi
    YouTube:
https://youtube.com/channel/UCGAmk-lJklHuz8GkRid_UGQ
    Facebook:
https://www.facebook.com/SfApFilipAdamclisi/
    Blogger:
https://manastireasfantulapostolfilip.blogspot.com/?m=1

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu