vineri, 16 iunie 2023

Călărețul terorii a pornit - Părintele Arhimadrit Elpidie Vagianakis

 


  Dragii mei copii, ascultați

    În luna a7-a și în anul a cărui sumă dă numărul șapte, pentarhia întunericului va pune șapte națiuni sa fie de acord să provoace apogeul celui de-al treilea razboi mondial ca o ceremonie adusa lui satana.

    Înainte de a veni a șaptea perioada de șapte ani, când falsul mesia timp de șapte ani va fi încoronat rege al lumii, spre sfârșitul celei de-a doua perioade de șapte ani, în care trăim, lumea va înnebuni complet și logica va fi inversata.                                                                                         

    Într-un ritm rapid, războaie peste tot, în toata Europa și Asia se vor răspândi și vor apărea noi arme îngrozitoare.                                                                                

    Totul se va schimba. Aerul va fi poluat și viețile oamenilor vor fi degradate. Apa ca un lux va deveni, deoarece izvoarele vor seca.                                                      

    Oamenii disperați, precum roiurile de lăcuste, vor călători din țară în țară în căutarea apei de băut.

    Binecuvântate sunt acele țări care au mulți sfinți, pentru că vor reține apele sub solul patriei lor.    

    Granițele se vor închide, iar oamenii înăuntru acestora vor rămâne prinși ca într-o capcana. Frica, teroarea și panica vor predomina atunci.          

    Satana va cere ca toate animalele care dau carne, lapte și hrană să fie sacrificate, iar fermierii să înceteze să-și cultive pământul. Atunci foametea se va răspândi și mulți oameni vor pieri.            

    Din laboratoare vor decide să scoată mâncare și oamenii care o vor mânca vor înnebuni brusc.

    Nanoparticulele pe care le vor pune înăuntru vor fi infinite, astfel încât cu ele să le poată controla mintea și corpul și să nu se mai poată ascunde nicăieri.                                  

    Clima pământului se va răzbuna pe oameni, iar vulcanii care vor erupe vor schimba însăși structura pământului. Mânia lui Dumnezeu prin ei se va manifesta.   

     Vai de statul acela care acum îl provoacă pe Dumnezeu cu îndrăzneala și ucide națiunile cu înșelăciune. Mai întâi va gusta din mânia lui Dumnezeu și va fi dizolvat.

     Dacă omul nu se pocăiește, întunericul se va răspândi și mai mult și soarele adevărului care încă strălucește va fi în curând ascuns și el. Rațiunea va fi atunci complet pierdută și diavolul va stăpâni întreaga lume.

    Oamenii ca hipnotizați vor trăi și cu spălarea constantă a creierului, ca animalele în țarcuri îi vor ține.

    Biserica se va uni cu politica și cu proiectele ei pervertite pe care le va legifera cu viclenie, apoi le va accepta în tăcere și trădare. 

    Întunericul spiritual se va răspândi peste tot și toata lumea va numi negrul alb, în timp ce albul va fi vânat violent de toată lumea.

    Trei vor fi ultimii Papi cu cel care trăiește deja și trei vor fi ultimele noi regate care vor apărea pe pământ.

    Trei regate de slava scurta, în sânge și războaie vor domni. Primul va fi al Ursului, al doilea al Dragonului și al treilea al lui Antihrist șarpele. 

    Fiecare regat va vedea unul dintre Papi, iar cel de-al treilea din ultimul mare Profet mincinos va fi slăvit într-un mod satanic.

    De la al doilea Papă vor apărea deja un Guvern Mondial și o Biserica Mondială și adevărata credință și închinare la Hristos într-un mod înșelător vor fi modificate.

    În vâltoarea noii credințe toți conducătorii bisericilor se vor uni și creștinii credincioși vor fi siliți să-i urmeze prin trădare și șantaj.

    Credincioșii atunci se vor ascunde și Iudele credinței călăi ai Bisericii vor deveni. Biserica a început cu persecuții și va sfârși tot cu persecuții.

    Mulțime de noi martiri și sfinți o vor slavi și cu duhul proorocului Ilie pe care îl vor avea, pe conducătorii bisericești nepocăiți și amăgiți îi vor controla.

    Sângele [martirilor] nu va mai curge de la păgâni, ci de la creștinii falși.

    Puțini până la foarte puțini vor fi adevărații arhierei care vor străluci ca soarele pe pământ și in jurul lor se vor aduna adevărații credincioși.

    Atunci profetul Ieremia va plânge din nou cu jale pe ruinele credinței și ale țării.

    Cerul strigă tare ca să ne trezească: «pocăiți-vă, mare rău vine pe pământ».                           

     Oare suntem atât de surzi și atât de orbi, încât singuri alegem iadul încă din această viață?

    Bun venit celor ce vizionați canalul Mănăstirii Sfântului Apostol Filip !

    Prin postările pe care le face mănăstirea noastră, nădăjduim să vă bucurăm şi să vă înâlțăm sufletele, aducând faptele şi cuvintele părinților duhovniceşti în fața ochilor voştri şi în inimile voastre.

    Vă invităm să urmăriți și alte postări ale Mănăstirii Sfântul Apostol Filip-Adamclisi, pe conturile noastre:

Rumble:
https://rumble.com/user/ManastireaSfantuluiApostolFilipAdamclisi
YouTube:
https://youtube.com/channel/UCGAmk-lJklHuz8GkRid_UGQ
Facebook:
https://www.facebook.com/SfApFilipAdamclisi/
Blogger:

https://manastireasfantulapostolfilip.blogspot.com/?m=1 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu