duminică, 25 decembrie 2022

Crăciun binecuvântat - Părintele Elpidie Vaianakis (25/12/2022)

 

    Vă doresc tuturor un Crăciun binecuvântat.

    Dar, va fi binecuvântat, dacă și noi cu toții vom merge, ca niște simpli ciobănași, în umila peșteră din Betleem, ca să-L vedem pe Micul Prunc din Betleem, pe micuțul nostru Iisus.

    Să-L strângem în brațele noastre cu tandrețe și dragoste și să-i spunem din adâncul inimii că Acela va fi pentru noi singurul și veșnicul Împărat al sufletului nostru!

    Să fie pentru noi veșnica Lumină, Speranță și Bucurie, iar noi copiii Lui credincioși, care ÎL vom iubi și ÎL vom urma totdeauna.

    Să fie pentru noi, ca Fiu al lui Dumnezeu, Dumnezeul smeritei noastre inimi, dar și, ca Fiu al omului, mult preaiubitul prieten și frate al nostru, în care ne vom încrede și ÎL vom iubi cu credință și cu adevărat.

    Îmi doresc ca începând cu Crăciunul din acest an, Micul Prunc din Betleem, dulcele nostru Iisus, să devină veșnicul prunc divin al inimilor noastre, ca să putem sărbători acum și pentru totdeauna în veșnicie «eternul Crăciun» al inimilor noastre!

    Crăciun binecuvântat!

    Bun venit celor ce vizionați canalul Mănăstirii Sfântului Apostol Filip !

    Prin postările pe care le face mănăstirea noastră, nădăjduim să vă bucurăm şi să vă înâlțăm sufletele, aducând faptele şi cuvintele părinților duhovniceşti în fața ochilor voştri şi în inimile voastre.

    Vă invităm să urmăriți și alte postări ale Mănăstirii Sfântul Apostol Filip-Adamclisi, pe conturile noastre:

    Rumble:
https://rumble.com/user/ManastireaSfantuluiApostolFilipAdamclisi
    YouTube:
https://youtube.com/channel/UCGAmk-lJklHuz8GkRid_UGQ
    Facebook:
https://www.facebook.com/SfApFilipAdamclisi/
    Blogger:
https://manastireasfantulapostolfilip.blogspot.com/?m=1

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu