joi, 5 ianuarie 2023

Un An binecuvântat și La Mulți ani tuturor! - Părintele Elpidie Vaianakis

 

    Noul an a sosit și cu toții ne urăm unul-celuilalt, un an nou bun, cu sănătate și bucurii.
    Sănătatea este cu siguranță o urare prețioasă, pentru a avea bucurie, dar întrucât ea privește doar partea materială a existenței noastre, adică trupul nostru, nu este suficientă pentru a ne asigura un an bun,
    Avem nevoie și de alte urări prețioase, care privesc natura spirituală a vieții noastre, adică sufletul nostru nemuritor.
    Așa că aș vrea, cu ocazia noului an, să urez din adâncul inimii tuturor ca sentimentele frumoase de dragoste, bunătate și bună-cuviință, cu care ne simțim cu toții bine, să ne inunde sufletul în noul an și să ne îndrepte către adevărata bucurie și fericire.
    Toate aceste sentimente au o origine divină, pentru că sunt daruri ale Duhului Sfânt, iar Dumnezeu le dăruiește tuturor acelor suflete care cu mare dorință ÎL caută ca niște mici copii, să-L iubească ca pe al lor Împărat și Dumnezeu Tată!
    Așa că le doresc tuturor, în noul an care a venit, să devină mici copii, pentru ca, cu o copilărească credință, simplitate, inocență și încredere în iubitul nostru Iisus, să putem lăsa sufletele noastre umile să fie purtate de infinita Sa Iubire de Tată și Mamă dumnezeiască, ca să ne conducă Acela, așa cum știe pe cărările Sale frumoase ale bucuriei și fericirii!
    La multi ani cu dragoste adevărată în inimă!


   Bun venit celor ce vizionați canalul Mănăstirii Sfântului Apostol Filip !
    Prin postările pe care le face mănăstirea noastră, nădăjduim să vă bucurăm şi să vă înâlțăm sufletele, aducând faptele şi cuvintele părinților duhovniceşti în fața ochilor voştri şi în inimile voastre.
    Vă invităm să urmăriți și alte postări ale Mănăstirii Sfântul Apostol Filip-Adamclisi, pe conturile noastre:
    Rumble:
https://rumble.com/user/ManastireaSfantuluiApostolFilipAdamclisi
    YouTube:
https://youtube.com/channel/UCGAmk-lJklHuz8GkRid_UGQ
    Facebook:
https://www.facebook.com/SfApFilipAdamclisi/
    Blogger:
https://manastireasfantulapostolfilip.blogspot.com/?m=1


Un comentariu: